Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Što nam se WINDBREKER ušutio nešto!? A prati nas stalno. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
I ja to kontam, a i tebe nema u zadnjih nekoliko dana
Rekoh ja ostao sam ovdje hehe
Ovaj vikend ponovo triler k'o onaj zadnjeg kola - Bog zna sta ce se desiti u subotu. Nigdje vijesti.

Ovaj vikend ponovo triler k'o onaj zadnjeg kola - Bog zna sta ce se desiti u subotu. Nigdje vijesti.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Tu sam ja a tu je i WINDBREKER. A lupus je izgleda na odmoru. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
A vjerovatno cekaju 11sti i prozivku igraca i tad ce rec kakvo je stanje
Da hocemo barem saznati koji svi su se odlucili ostati, znam da je Regoje rekao da bi ostao, ako budu ti investitori dosli onda bi bilo posteno dati covjeku trenerski posao ili slicno i finu platu sto je odan klubu. A i postao je legenda kluba. 
Andjusic, Lelic, Mahovic, Kobiljar, Milovic bi trebali biti starteri u novoj sezoni, prije sam kontao falit ce nam samo spic, lijevi bek i playmaker, a sada izgleda trebat ce nam dosta vise, mada cemo to u detalje kasnije kad se razjasni situacija.
Sta li je to moglo zaglavilti pa ovoliko cekamo.

Andjusic, Lelic, Mahovic, Kobiljar, Milovic bi trebali biti starteri u novoj sezoni, prije sam kontao falit ce nam samo spic, lijevi bek i playmaker, a sada izgleda trebat ce nam dosta vise, mada cemo to u detalje kasnije kad se razjasni situacija.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mozda kontaju prozivku, pa presicu za novinare i predstavljanje novog vlasnika klubaMokroguz je napisao/la:Da hocemo barem saznati koji svi su se odlucili ostati, znam da je Regoje rekao da bi ostao, ako budu ti investitori dosli onda bi bilo posteno dati covjeku trenerski posao ili slicno i finu platu sto je odan klubu. A i postao je legenda kluba.

-
- Kontakt:
i nijaz čeka tu "pressicu" da čuje sta ima novo u bivšem olimpicu
pametnom dosta
pametnom dosta
Pojasni nam malo ovu rečenicu gore.WINDBREKER je napisao/la:i nijaz čeka tu "pressicu" da čuje sta ima novo u bivšem olimpicu
pametnom dosta

Pa da su novi vlasnici tu i da ce prezentovati programMancini je napisao/la:Pojasni nam malo ovu rečenicu gore.WINDBREKER je napisao/la:i nijaz čeka tu "pressicu" da čuje sta ima novo u bivšem olimpicu
pametnom dosta

Ili more biti bidne more biti ne bidne
Ja se ipak bojim sve dok ne dodje ta subota

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
IMokroguz je napisao/la:I ja to kontam, a i tebe nema u zadnjih nekoliko danaRekoh ja ostao sam ovdje hehe

18. juna igrate prijateljsku sa Željom na Grbavici.
ako te ne prozivam, onda te gotivim
@Maticar hvala za info
Samo jos petak da prodje i onda saznajemo
Samo jos petak da prodje i onda saznajemo

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trebamo dovesti Vukomanovicna hitno - H I T N O 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
U koliko je sutra? 

Trebalo bi biti u 12:00 k'o i prosli put(cini mi se da je tada bilo).
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sutra bi se situacija u BiH PL mogla dodatno zakuhati ako dodju ti investitori 

Pet sati sad ce nigdje nikakvih vijesti. 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Dobro su nas "naložili".
Da mi je samo da znam da ce klub bez sumnje biti u redu pa dalje ne moram nista znati, vidjet cu ostalo u prvenstvu. Ovako hevtama trpim i cekam i opet ni da ni ne.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.