Safet Sušić - Pape

Principatus
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Principatus » 23 jun 2010, 15:29

@carina
Sa na nama lukavo? Ma mi smo ovdje nevine neviste. :D
Pa rekao sam da nije njegova krivica sto ovi dolaze nespremni, dakle kritika ide igracima. No to neznaci, da cemo pola sastava mijenjati zbog toga, jer nije realno i nece doci do toga, znam ja to, znas i ti. Bice oni na nivou protiv Francuske u to nemam sumnje.

@Virtu4l
Suti tamo ba Kengure. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

krkacina
Kontakt:

Post Postao/la krkacina » 23 jun 2010, 15:54

E moj Pape..Prihvatio si se ambiciozno jednog posla koji nije ni malo jednostavan. Puno je kod nas dlakavih k...a kojima svasta nesto smeta. Kad si los pljuju te, a kad si dobar onda te ogovaraju..Cudan mentalitet koji je jako tesko promjeniti.

Vezano za ovaj intervju, sve je on u pravu, ali cini mi se da mu manjka razumijevanja kompletne situacije u nasoj drzavi. Savez je produkt stanja u istoj. Nekima je drago sto reprezentacija nema uspjeha vezano za odlaske na velika takmicenja. Isti ti kojima je drago na zalost sjede tu gdje sjede i kako onda ocekivati zajednicko i konstruktivno djelovanje za boljitak iste. Oni opet koji zele da reprezentacija uspije nemaju dovoljan kredibilitet ni znanje da bilo sta promjene.

Jedino rjesenje je da se savez izuzme iz ove situacije i da se radi prvenstveno na zajednistvu igraca i stvaranju jakog kolektiva jer samo tako mi mozemo napraviti neke uspjehe. Od saveza mi nikada necemo dobiti podrsku kakvu nasa reprezentacija zasluzuje jer savez je onakav kakav jeste, politicki vodjen i izmanipulisan. I zato bilo kakvo izgladivanje odnosa izmedju igraca i reprezentacije nije moguce. Bar ne u ovom momentu.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 23 jun 2010, 15:59

-----------------------------Golman nebitan, svi su slicni----------
---------------Papac----------Spahic--------Sunjic------------
----------------------Jahic------------Pjanic-------------------------
Vladavic--------Miske---------xxxxxxxxxx--------Salihovic
------------------------------Dzeko------------------------------------
Eto vam jedno mjesto pa ubacite koga hocete :mrgreen:
Ja bi tu ubacio Pjanica, a umjesto njega pozadi stavio Majkica..Ali eto, previse bi od mene bilo...
Bilo kako bilo, zabili bi svakom....
E hajmo sad lovu uzeti, Roney da ga zabije a Ameri da dobiju...

Samo brze Safete !!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 23 jun 2010, 16:02

carina je napisao/la:-----------------------------Golman nebitan, svi su slicni----------
Ja bi tu ubacio Pjanica, a umjesto njega pozadi stavio Majkica..Ali eto, previse bi od mene bilo...

Samo brze Safete !!
Pjanic gore na xxx a dole Bajramovic,il mozda Jahic...Ma nema taj Sunjic mjesta,Nadarevic,Jahic...Mozda ga na klupu,nek stasa uz ove,al odma u prvu :? :? Za vladavica se slazem,treba nam jedan takav brzinac ;)
Rotor Volgograd...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 23 jun 2010, 16:56

----Begovic-------
----Mujdza------Nadarevic-----Spahic-----Papac
----------Rahimic-------Salihovic--------
Pjanic---------Misimovic--------Ibricic----
-----------------Dzeko--------------

Najbolja formacija ,ako ne bude Papac tu onda Jahica ubaciti!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 23 jun 2010, 18:00

velez_mostar je napisao/la:----Begovic-------
----Mujdza------Nadarevic-----Spahic-----Papac
----------Rahimic-------Salihovic--------
Pjanic---------Misimovic--------Ibricic----
-----------------Dzeko--------------

Najbolja formacija ,ako ne bude Papac tu onda Jahica ubaciti!
Salihovic nece igrati 4 UTAKMICE!!!Tako da tu dolazi vjerovatno Bajramovic(ako bude zdrav),a Papac,posto se vjerovatno nece odazvati,tu ce biti Jahic,i na golu naravno Hasagic,Susicev miljenik...
Rotor Volgograd...

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 23 jun 2010, 22:46

Mozda i ova nebi bila losa:

---------------Hasagic--------------------
--Mujdza---Nadarevic--Sudic--Spahic--
---------------Rahimic--------------------
---------Pjanic------Misimovic--------
--Ibricic-------------------------Salihovic-
-----------------Dzeko---------------------

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 24 jun 2010, 10:25

demir44 je napisao/la:
carina je napisao/la:-----------------------------Golman nebitan, svi su slicni----------

Samo brze Safete !!
Pjanic gore na xxx a dole Bajramovic,il mozda Jahic...Ma nema taj Sunjic mjesta,Nadarevic,Jahic...Mozda ga na klupu,nek stasa uz ove,al odma u prvu :? :? Za vladavica se slazem,treba nam jedan takav brzinac ;)

Neznam stvarno za Mujdzu i Sudica, da ti budem iskren nisam ih nesto gledao :oops: ...Za Papca ti ne treba nikakav intervju i slicno, samo Pape treba da razgovara sa njim i da kaze sta treba da kaze. To ti je sigurica, provjerena ;)
Bajramovica gotivim iskreno, ali neznam kakav ce se vratiti..Jbg, uvijek je to upitno...A Sunjic je i sad, ovakav mlad, puno bolji od Nadarevica, bolje se postavlja, bolje prati, a i ima pet puta bolji start od njega..Lako se "pretvara" u beka, kao i Papac...A za Vladavica, iako je ispao iz prvog tima Salzburga, opet vidim mjesto...Za razliku od Ibisevica koji se "koprca" na 16met sa jednim igracem, Vlada trci, odvuce bar dvojicu, a i pretrci ih...Ovakav je, onakav je, svakakav je, ali Puyol mu je cesto gledao u ledja :D
Malo smo otisli sa teme, ali nema veze, cekamo Papeta...
Samo brze Safete 8-)

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 24 jun 2010, 10:34

eno, kaze i Halid Beslic sa je nagovarao Sasu da se vrati u reprezentaciju.. :)
Volim te Bosno!!!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 24 jun 2010, 14:03

Nemam puno vremena za net...Moze li mi neko napisati koju rijec za Mujdzu? Cujem da je potencijal...Hvala..

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 24 jun 2010, 14:22

carina je napisao/la:Nemam puno vremena za net...Moze li mi neko napisati koju rijec za Mujdzu? Cujem da je potencijal...Hvala..
dovoljno je reci da je Spaha rekao da je pravo pojacanje u odbrani,a Dzeko kaze da je kvalitet i kalibar za reprezentaciju i da se dugo poznaju iz BL.
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jun 2010, 14:33

Sta za njega reci, jos na pocetku ove godine su u Freiburgu mislili, da se nece etablirati u ekipi, dok je njegov trener bio misljenja, da ce njegov kvalitet doci kad tad do izraza. Onda dolazi igra protiv Bayerna i utakmice poslije toga, etablira se, njegove igre postaju sve bolje, po Freiburgovcima uvjek medju najboljim igracima ekipe, protjerao koreanca Cha sa njegovog mjesta. Navijaci vide u njemu najzad rijesenje desnog beka, pojacani stabilitet u odbrani i poboljsanje u igri naprijed kroz njegove napade sa strane i precizne visoke lopte u 16erac. Kupili su ga za 500.000 Eura, zasada ga TM i Freiburgovci ocjenjuju sa 1.5 milliona, sa tendencijom prema visim cjenama. Gledao sam ga protiv Wolfsburga, tu ne samo da je bio dobar u odbrani, nego mi je ostalo u sjecanju, da je sa svojim prodorima i pasovima stvarao opasne prilike pred golom Wolfsburga.

Jednostavno receno: On je to sto nam je reprezentaciji falilo na desnoj strani i sto nam jos samo fali na ljevoj strani da budemo stvarno opasni.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 24 jun 2010, 15:38

@principatus
Heheh, po tvojim rijecima meni odmah ispred ociju mali Lahm 8-) Ma u svakom slucaju, obavezno mu dati bar 4,5 sansi...Ma kakvih sansi, taj malac mora da igra sigurno..Ko da imamo sta izgubiti....
Brze malo Safete sa tim papirima, sta samo kafe ispijas, brze Safete :D

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 24 jun 2010, 15:57

SemPer_fi je napisao/la:
carina je napisao/la:Nemam puno vremena za net...Moze li mi neko napisati koju rijec za Mujdzu? Cujem da je potencijal...Hvala..
dovoljno je reci da je Spaha rekao da je pravo pojacanje u odbrani,a Dzeko kaze da je kvalitet i kalibar za reprezentaciju i da se dugo poznaju iz BL.
E ako je Dzeko rekao, onda je sigurica...Sta ce jadnik, nema mu loptu ko baciti ima godinu dana u repci...Dobro ih Edin ne pobaca sve jednog dana, slomije se naprijed, a oni svi ko mravi navru u sredinu 8-)
Tjeraj ih Edine uz aut liniju, nije struja u njoj da ih pukne...
Brze Safete !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 jun 2010, 16:06

@carina ti ocigledno si promasio cas iz BIH vaspitanja.
Koji se naziva CEJF ili ti CEIF.
P.S Ko zurio,vrat slomio. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 24 jun 2010, 16:09

I nogom u zicagu je korak naprijed za Papeta :D
Brze Pape !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jun 2010, 16:10

carina je napisao/la:@principatus
Heheh, po tvojim rijecima meni odmah ispred ociju mali Lahm 8-) Ma u svakom slucaju, obavezno mu dati bar 4,5 sansi...Ma kakvih sansi, taj malac mora da igra sigurno..Ko da imamo sta izgubiti....
Brze malo Safete sa tim papirima, sta samo kafe ispijas, brze Safete :D
Malac nije vise sa 26 godina, ali nije ni star. Ne, stvarno nemamo nista za izgubiti sa njim, naprotiv. Mozda nije Phillip Lahm, ali ako nastavi ovako igrati u sljedecoj sezoni i nastavi sa napredovanjem, pluz uz to sto smo do sad bili tako slabi na bekovima, mogao bi da postane nas Lahmovic.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 jun 2010, 16:14

carina je napisao/la:I nogom u zicagu je korak naprijed za Papeta :D
Brze Pape !
Imas ti recimo i svojih sugradjana sepet za ''korak naprijed''.Pocni od njih. 8-)
Oni se ''satrase zureci''. :roll: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 24 jun 2010, 16:31

carina je napisao/la:
Neznam stvarno za Mujdzu i Sudica, da ti budem iskren nisam ih nesto gledao :oops: ...Za Papca ti ne treba nikakav intervju i slicno, samo Pape treba da razgovara sa njim i da kaze sta treba da kaze. To ti je sigurica, provjerena ;)
Bajramovica gotivim iskreno, ali neznam kakav ce se vratiti..Jbg, uvijek je to upitno...A Sunjic je i sad, ovakav mlad, puno bolji od Nadarevica, bolje se postavlja, bolje prati, a i ima pet puta bolji start od njega..Lako se "pretvara" u beka, kao i Papac...A za Vladavica, iako je ispao iz prvog tima Salzburga, opet vidim mjesto...Za razliku od Ibisevica koji se "koprca" na 16met sa jednim igracem, Vlada trci, odvuce bar dvojicu, a i pretrci ih...Ovakav je, onakav je, svakakav je, ali Puyol mu je cesto gledao u ledja :D
Samo brze Safete 8-)
Kod tebe jel se neko zove Safet,odmah ga treba otjerati...Sta ti je Nadarevic sad skrivio kad svi znamo da je za Cirine vladavine uz Spahu bio najbolji,uvjek igrao srcano bilo u prijateljskim ili u kvalifikacijskim utakmicama... :( :(
Rotor Volgograd...

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 24 jun 2010, 16:34

carina je napisao/la:
Samo brze Safete 8-)
Veze ti sa životom nemaš ;)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.