On ne može bit trener jer nema licencu...Thranduil je napisao/la:Da nam bi kondicioni onaj iz Banovića što je pripremao ekipu za prvi dio sezone
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- Beduin
- Kontakt:
Tomic je za Burekovica Carlos, bolan, bolan. Ali da moze Burekovic napredovati moze, i neka je dosao kod nas.Bosna_BabyBoy je napisao/la:Meni je lično drago da je Tomić otkazao i to na vrijeme, jer u suprotnom možda Bureković nebi došao. A on mi je puno draži nego Tomić. Po kvaliteti sigurno ništa lošiji od Tomića a puno mlađi i samim ti veći potencijal
Tomic def. nije nas? Zasto? U tom slucaju opet moramo dovesti jos jednog, daj Subica i da show pocne.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
U pravu si, bolje kad im ništa ne kažeš.solinas je napisao/la:Cuj dosao Burekovic.

Nije sigurno kao Pero ali ima mjesta za napredak. Šta li Husref planira, moraće još jednog dovest, ali ja bih opet Dženana u prvu gurnuo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ja zadovoljan !samirr je napisao/la:Senad Karahmet ili Burekovic lijevi bek.. Samo kazem !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
pa dobro nemora biti na utakmicama prijavljen, ni dedic nema licencu pa trenira golmane ha yaNKMramor je napisao/la:On ne može bit trener jer nema licencu...Thranduil je napisao/la:Da nam bi kondicioni onaj iz Banovića što je pripremao ekipu za prvi dio sezone
-
- Kontakt:

Ma samo sa par "starijih"forumasa razmjenjivat pp i to je to.wobly92 je napisao/la:U pravu si, bolje kad im ništa ne kažeš.solinas je napisao/la:Cuj dosao Burekovic.
Nije sigurno kao Pero ali ima mjesta za napredak. Šta li Husref planira, moraće još jednog dovest, ali ja bih opet Dženana u prvu gurnuo.
Ovo ostalo sto samo ceka da laje po forumu cus.
Dobio si info minutu nakon dogovora jucer.
Hoces sledeceg

Zadnja izmjena: solinas, dana/u 11 jun 2016, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Nije valjda.slav1431990 je napisao/la:jesu se sarajevski klubovi srozali ,pa zeljovci svrsavaju na kondicionog trenera

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Najvece ovosezonsko pojacanjesamirr je napisao/la:Nije valjda.slav1431990 je napisao/la:jesu se sarajevski klubovi srozali ,pa zeljovci svrsavaju na kondicionog trenera
![]()

može Bureković, može! 
mlad momak, samo nam stvarno treba jedan iskusniji bek, to bi bilo odlično.

mlad momak, samo nam stvarno treba jedan iskusniji bek, to bi bilo odlično.
Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 11 jun 2016, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Još jednog lijevog beka i to bi bilo to, mislim da smo onda na svim pozicijama solidno popunjeni.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ja licno mislim da je Azmir sa ovim potezom najavio pocetak kraja lopoviji u omladinskom pogonu. Racun odblokiran moze pocet svoju skolu i to je to, a ovi iz omladinskog sto su protiv njega ce ubrzo trazit novi posao.
Sto se tice stadiona tu bi se slozio i sa Azmirom nek pravi taj stadion od 50 mil u Simin hanu i nek premjesti Slobodu gore pa da vidimo kako ce onda uhljupi da ga vuku za nos i obecavaju.
Sto se tice stadiona tu bi se slozio i sa Azmirom nek pravi taj stadion od 50 mil u Simin hanu i nek premjesti Slobodu gore pa da vidimo kako ce onda uhljupi da ga vuku za nos i obecavaju.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Bosna_BabyBoy je napisao/la:Meni je lično drago da je Tomić otkazao i to na vrijeme, jer u suprotnom možda Bureković nebi došao. A on mi je puno draži nego Tomić. Po kvaliteti sigurno ništa lošiji od Tomića a puno mlađi i samim ti veći potencijal
ne lupetaj zivota ti
ko je sledeci ako moze ppsolinas je napisao/la:Ma samo sa par "starijih"forumasa razmjenjivat pp i to je to.wobly92 je napisao/la:U pravu si, bolje kad im ništa ne kažeš.solinas je napisao/la:Cuj dosao Burekovic.
Hoces sledeceg

moze meni sledecisolinas je napisao/la:Ma samo sa par "starijih"forumasa razmjenjivat pp i to je to.wobly92 je napisao/la:U pravu si, bolje kad im ništa ne kažeš.solinas je napisao/la:Cuj dosao Burekovic.
Hoces sledeceg

E da ima ovakvih u omladunskom pogonu ,ne bi Slobodi trebao Burekovic..
Nema kvaliteta,mozda se jos vuki babini sinovi..
Nadam se da ce napredovat jos vise ,sretno Dženo..
Nema kvaliteta,mozda se jos vuki babini sinovi..
Nadam se da ce napredovat jos vise ,sretno Dženo..
Sve najbolje iz lige smo pokupiliSARS je napisao/la:A kako mi se ovo svidja, pokupismo sve mlade igrace sto vrijede i jos uz ove iskusne definitivno ce to da bude pun pogodak...Ajde Azmire daj nam te strance da vidimo, po mogucnosti napadaca jos jednog

Nad tobom sunce najljepše sja
De pusti ga.fukare987 je napisao/la:Bosna_BabyBoy je napisao/la:Meni je lično drago da je Tomić otkazao i to na vrijeme, jer u suprotnom možda Bureković nebi došao. A on mi je puno draži nego Tomić. Po kvaliteti sigurno ništa lošiji od Tomića a puno mlađi i samim ti veći potencijal
ne lupetaj zivota ti
Najbolje bi bilo u ekipi imati i Tomica i Burekovica svakako nam trebaju dvojica ali docice drugi do ponedeljka,nema brige,mozda i kao prva opcija.
"Modra boja,na bijelome platnu,
u vezi tomica, nesto obecao i racuna se na njega i dobije drugu ponudu i ode, pa super takvi nam i ne trebaju isto onaj husic, sto se bureka tice to je odlican igrac njega sam pratio, znaci top igrac mlad, pa molio sam boga samo da se uzme karic ili đidic pa ajd moze ono i burekovic prije prijelaznog roka, a oni dodjose svi, nevjerovatno. treba biti realan, celik je zavrsio na 6 mjestu odmah iza zelje a u tolikim problemima su bili znate i sami, mozes sad misliti koliko su dobru ekipu imali, sta bi bilo da su imali para jos, pa prvi dio sezone su konkurisali za evropu, kasnije su posustali. znaci ovaj tomic sto dalje od slobode a bureku svaka cast ako je zavrseno sve, a tomic mi se i nije svidio nesto na ovom klipu sto sam gledao, nekako spor,trom,visok, burek mi djeluje dosta eksplozivniji igrac, sve u svemu, bolje nije moglo.
Što ne znači da ne može biti zaposlen kao pomoćnik Sabitu npr.NKMramor je napisao/la:On ne može bit trener jer nema licencu...Thranduil je napisao/la:Da nam bi kondicioni onaj iz Banovića što je pripremao ekipu za prvi dio sezone

Ono kako je on pripremio ekipu bilo je ekstra. A da ne glumim sloboda72, stvarno ovaj kako je došao momci su grohnuli i povrede su počele. Da li zbog njega ili prejake sezone, ne znam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.