Govedarica je očito u kanalu, ili ima nekih ozbiljnih psihičkih problema ili su u pitanju nesuglasice s Husrefom, mada ga u tom slučaju šef ne bi ni ostavljao u timu. Toni je vrlo zahvalan igrač, radi za ekipu a istovremeno je opasan po gol protivnika, nije ga Zrinjski tražio bez razloga. Jedini problem bi mogla predstavljati ta povreda, valjda neće previše odsustvovati s terena.BiHpl je napisao/la:A pa zar nije Govedarica takav ??Claus je napisao/la:Bilo bi odlično da dovedu Jovića iz Borca, već dugo ga želim vidjeti u našim redovima. Potreban nam je jedan mladi igrač koji grize na krilu.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko je sad nas kondicioni treneri... imam osjecaj da je bio bolji onaj iz jesenjeg dijela nego Almir.
Čuo sam da je imao nekih zdravstvenih problema na putovanju sa mladom reprezentacijom....Claus je napisao/la:Govedarica je očito u kanalu, ili ima nekih ozbiljnih psihičkih problema ili su u pitanju nesuglasice s Husrefom, mada ga u tom slučaju šef ne bi ni ostavljao u timu. Toni je vrlo zahvalan igrač, radi za ekipu a istovremeno je opasan po gol protivnika, nije ga Zrinjski tražio bez razloga. Jedini problem bi mogla predstavljati ta povreda, valjda neće previše odsustvovati s terena.BiHpl je napisao/la:A pa zar nije Govedarica takav ??Claus je napisao/la:Bilo bi odlično da dovedu Jovića iz Borca, već dugo ga želim vidjeti u našim redovima. Potreban nam je jedan mladi igrač koji grize na krilu.
Niko,niko samo Sloboda !!!!
Da, imao je zdravstvenih problema prilikom leta, ali čini mi se da je sada sve u redu.BiHpl je napisao/la:Čuo sam da je imao nekih zdravstvenih problema na putovanju sa mladom reprezentacijom....

Steta stvarno sto nema nikog iz omladinskog pogona koji odskace od svoje generacije u pravu je Sok. E sad sta je tu problem ne znam al vjerovatno ce trebat tu jos godina da se sredi taj omladinski pogon koji ce izbacivat svake godine jednog il dva talenta jer to je najbolji nacin da se zarade prave pare. Dosadasnja pojacanja su ekstra jos 3 il 4 igraca ce dovest vjerovatno (dva lijeva beka, jedan centarfor i eventualno jos jedan krilni igrac )
Znal neko sta je s postupkom patentiranja grba i imena Sloboda i otvaranjem fan shopa ? nema nekih info o tome ni u medijima ni ovako kuloarski.

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
https://www.facebook.com/permalink.php? ... ry_index=0
jel ovo joksim pisao?
Samo Azmir i par ljudi oko njega zna sto nije niko poveden iz omladinskog pogona i to je to
jel ovo joksim pisao?
Samo Azmir i par ljudi oko njega zna sto nije niko poveden iz omladinskog pogona i to je to

Šta je ovo nema me 24h i 26 stranica se nakuca
kakvi su ovo dolasci ? Tomić neće da se igra s nama?
koji je stav forumske skupštine ?

koji je stav forumske skupštine ?

Ode kondicioni,sad ce onaj sto gleda u reflektore slavit odlazak..steza,valjda se vrati onaj iz Banovica..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pa svaki dan nestoNYKnicks Fan je napisao/la:https://www.facebook.com/permalink.php? ... ry_index=0
jel ovo joksim pisao?

Nisu se usrecili ni Juve,ni Real ma niko.
Uvjek se ljudi pitaju sta Sloboda moze dati njima,ni taj sto je pisao ni sva ta djeca prije,uvjerili smo se godinama,a ni sada nisu se upitali sta oni mogu dati Slobodi.
Zato i jesmo gdje jesmo.
Tu su i guraju se kada njima treba Sloboda.
A kada 2013 nismo mogli ni prvih 11 sastaviti zavukli se u rupe.

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Fan shop bi svakako trebalo otvoriti bar 2-3 mjeseca kad dijaspora dolazi poznajem mnogo ljudi koji bi kupili dres i ostale rekviziteMustafa10 je napisao/la:Steta stvarno sto nema nikog iz omladinskog pogona koji odskace od svoje generacije u pravu je Sok. E sad sta je tu problem ne znam al vjerovatno ce trebat tu jos godina da se sredi taj omladinski pogon koji ce izbacivat svake godine jednog il dva talenta jer to je najbolji nacin da se zarade prave pare. Dosadasnja pojacanja su ekstra jos 3 il 4 igraca ce dovest vjerovatno (dva lijeva beka, jedan centarfor i eventualno jos jedan krilni igrac )Znal neko sta je s postupkom patentiranja grba i imena Sloboda i otvaranjem fan shopa ? nema nekih info o tome ni u medijima ni ovako kuloarski.
![]()
![]()
Niko,niko samo Sloboda !!!!
Joj **** ti sunce i djecu. Nek mi neko navede i jedan premijerligaški klub u kojem mogu igrati Pršeš i Salihović. Obojica ko usporeni filmovi. Ako od krmeta moze bit kurban, može i od Pršeša igrač. Bila su djeca pa smo ispali iz lige. **** ti djecu
Niko, niko, samo Sloboda
Pa zato se i treba pod hitno pozabavit time,tad se nije htjelo i nisu znali da koriste potencijale.Gledao se samo licni interes...ovo sto momak pise je po mebi upravu 1000% ...Azir je zasluzio da bude na golu(mozda i bude)pravo vrijeme za njega,da stasa u vrhunskog golmana...a sa dovodjenjem ovih ostalih mislim i ja da se vec gura ustranu...solinas je napisao/la:Pa svaki dan nestoNYKnicks Fan je napisao/la:https://www.facebook.com/permalink.php? ... ry_index=0
jel ovo joksim pisao?
Samo Azmir i par ljudi oko njega zna sto nije niko poveden iz omladinskog pogona i to je to![]()
Uvjek se ljudi pitaju sta Sloboda moze dati njima,ni taj sto je pisao ni sva ta djeca prije,uvjerili smo se godinama,a ni sada nisu se upitali sta oni mogu dati Slobodi.
Zato i jesmo gdje jesmo.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- alanford87
- Kontakt:
+1NYKnicks Fan je napisao/la:https://www.facebook.com/permalink.php? ... ry_index=0
katarakta je napisao/la:Joj **** ti sunce i djecu. Nek mi neko navede i jedan premijerligaški klub u kojem mogu igrati Pršeš i Salihović. Obojica ko usporeni filmovi. Ako od krmeta moze bit kurban, može i od Pršeša igrač. Bila su djeca pa smo ispali iz lige. **** ti djecu

Ma ne kontriram direktno njemu Emire, uopsteno mi se ta tema gadi.emirzlaTu je napisao/la:Pa zato se i treba pod hitno pozabavit time,tad se nije htjelo i nisu znali da koriste potencijale.Gledao se samo licni interes...ovo sto momak pise je po mebi upravu 1000% ...Azir je zasluzio da bude na golu(mozda i bude)pravo vrijeme za njega,da stasa u vrhunskog golmana...a sa dovodjenjem ovih ostalih mislim i ja da se vec gura ustranu...solinas je napisao/la:Pa svaki dan nestoNYKnicks Fan je napisao/la:https://www.facebook.com/permalink.php? ... ry_index=0
jel ovo joksim pisao?
Samo Azmir i par ljudi oko njega zna sto nije niko poveden iz omladinskog pogona i to je to![]()
Zato i jesmo gdje jesmo.
Znas i sam sta sam pisao za Muminovica i da ga gotivim.
Bila je prica i oko toga,i barem ti znas da klub ima u planu reorganizaciju omladinaca.
A isto tako nismo bas u poziciji da istrpimo mladost i neiskustvo u paketu.
Sto zbog pritiska navijaca na rezultate sto zbog moranja igranja evrope i dodatnih novaca od UEFA.
Da nema duga brate gofno bi ganjali prodati Piriju po mizernim uslovima i da nas neko ucjenjuje.
Necemo dublje nakacice mi se neka budala,ali znas o cemu govorim.
Naravno da bi i ja volio da u prvih 11 igra barem 7,8 nasih momaka,da ih prodajemo i zivimo od toga.Ali nazalost mnogo je komplikovanije od toga.
"Modra boja,na bijelome platnu,
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa i sad se gleda licni interes. Jos vise nego prije.emirzlaTu je napisao/la:Pa zato se i treba pod hitno pozabavit time,tad se nije htjelo i nisu znali da koriste potencijale.Gledao se samo licni interes...ovo sto momak pise je po mebi upravu 1000% ...Azir je zasluzio da bude na golu(mozda i bude)pravo vrijeme za njega,da stasa u vrhunskog golmana...a sa dovodjenjem ovih ostalih mislim i ja da se vec gura ustranu...solinas je napisao/la:Pa svaki dan nestoNYKnicks Fan je napisao/la:https://www.facebook.com/permalink.php? ... ry_index=0
jel ovo joksim pisao?
Zato i jesmo gdje jesmo.

Azir ce za 1 godinu biti nas broj 1.

Pratio sam juniore skoro sve utakmice. Ono je zalosno sta se sa djecom radi. Prvo. Dan prije probne utakmice kad se vidilo da na istu neće doć 7-8 igraca islo se da se tim dopuni igracima iz juniora pa ako se ko nametne. Onda na scenu stupaju Karić, Mikica i Nihad lepinabi guraju djecu koja ili nisu nesto dobri a imali su pizive prijatelja, roditelja itd. Ako ko prati iste. Zna se kako neki igraju utakmice . Da se pocetni sastav mijenja po 5-6 igraca vise puta u 12 sati. Zna se tarifa koliko je i ko igra. Azmir je tu nemoćan jel oni imaju autonomiju. Place finansiraju od clanarina, na mjesecnom nivou su to veliki novci koji ne idu u klupsku kasu. Djeca plaćaju nekad i prevoz do nekih utakmica, ako je klupski autobus zauzet itd. Protiv Zrinjskog je bila smijurija. Juniori Zrinjskog su došli sa majicama šampioni na sebi a svi smo vidjeli sta je bilo dole i kako se zavrsilo. . Al će se sigurno pozabavit time ako klub kao i skupstina mu da novo povjerenje u januaru. To sto joksim pise je ok. Al druga strana medalje je mnogo sjajnija. Znam dva tri roditelja koji su gore doticnim javno u facu rekla neću da plaćam da djeca igraju. Ti isti su ulazilu 5-10 min na svakoj petoj utakmici ili se nisu ni pozivali. I jos jednoHusref nevoli mlade igrace. Pod hitno treba uvesti red u omladinski pogon
Zadnja izmjena: xeksor, dana/u 11 jun 2016, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Mos mislit kakve će igračine izbacit Denis, mikica i nihe lepinas... ima svaki u ligama petice da završi... MUMINOVIC I TODOROVIĆ -TO SU NASA DJECA
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
A kada Azir kiksa? I kada Sloboda zbog evidentnog nedostatka kvaliteta Prsesa i Salihovica ne osvoji titulu i kup jer nema sirinu odna se psuje Husrefu i Azmiru sto su propustili sansu?
Sloboda ima zelju da forsira svoje igrace. Ostao je Efendic koji je solidan, ostao je Mehidic koji je solidan. Ostao je Piric koji je dokazao da zna. Svako ko moze parirati u ligi 12 je ostao i sve je realno uradjeno.
Zasto mali Smajic iz omladinskog pogona nece da potpise ugovor? Zasto Tomic iz omladinskog nece na pripreme? Zasto Ahmetovic odlazi u Sarajevo, a Slobodin je od starta karijere bio? Zasto ostaloj djeci Slobode ne predstavlja klub nista kada je rijec o novcu pa dignu ruke i odu dalje kao Bekic Almir?
Hocete trofeje i Evropu, onda pustite Azmira i Vugdalica da rade. Dovidjenja i prijatno. Klub vode sposobni, mahala ga ne moze voditi kao prije i to je razlog zasto ce klub u narednom periodu biti uspjesniji nego ikada.
A ovi koji pisu o gradnji kluba neka malo odu i dignu frku oko omladinske skole koja nema veze sa klubom. Azmir bi volio da ima 15 nasih u klubu ako moze i ako ih ima ali ih nema. A kada ce biti? Onda kada drugi maknu ruke od djece Slobode i kada Azmiru puste da napravi akademiju. Nije on glup, prepametan je i zna da mu treba akademija ali mu treba i dobra volja drugih.
Isto tako iskreno mi je zao svih koji poznaju Salihovica i Prsesa ali ovo je fudbal, a ako zelimo titule njima nema mjesta. Nemaju kvalitet i to je to, da imaju kvalitet bili bi sastavni dio ekipe. I to je dobro sto mahala ne vodi klub, nema vise Kasapovica, Okanovica, Buca, Sica i ostalih koji mogu raditi sta hoce i ponasati se kako zele i opet biti prvotimci.
Svako iz kantona je nas, Ordagic je nas. Ne mora biti Tuzlak ili Slobodina skola, Sloboda je uvijek prije rata svoju ekipu skupljala od najboljih igraca iz okolice koji zele doci.
Neka pati koga smeta!
Sloboda ima zelju da forsira svoje igrace. Ostao je Efendic koji je solidan, ostao je Mehidic koji je solidan. Ostao je Piric koji je dokazao da zna. Svako ko moze parirati u ligi 12 je ostao i sve je realno uradjeno.
Zasto mali Smajic iz omladinskog pogona nece da potpise ugovor? Zasto Tomic iz omladinskog nece na pripreme? Zasto Ahmetovic odlazi u Sarajevo, a Slobodin je od starta karijere bio? Zasto ostaloj djeci Slobode ne predstavlja klub nista kada je rijec o novcu pa dignu ruke i odu dalje kao Bekic Almir?
Hocete trofeje i Evropu, onda pustite Azmira i Vugdalica da rade. Dovidjenja i prijatno. Klub vode sposobni, mahala ga ne moze voditi kao prije i to je razlog zasto ce klub u narednom periodu biti uspjesniji nego ikada.
A ovi koji pisu o gradnji kluba neka malo odu i dignu frku oko omladinske skole koja nema veze sa klubom. Azmir bi volio da ima 15 nasih u klubu ako moze i ako ih ima ali ih nema. A kada ce biti? Onda kada drugi maknu ruke od djece Slobode i kada Azmiru puste da napravi akademiju. Nije on glup, prepametan je i zna da mu treba akademija ali mu treba i dobra volja drugih.
Isto tako iskreno mi je zao svih koji poznaju Salihovica i Prsesa ali ovo je fudbal, a ako zelimo titule njima nema mjesta. Nemaju kvalitet i to je to, da imaju kvalitet bili bi sastavni dio ekipe. I to je dobro sto mahala ne vodi klub, nema vise Kasapovica, Okanovica, Buca, Sica i ostalih koji mogu raditi sta hoce i ponasati se kako zele i opet biti prvotimci.
Svako iz kantona je nas, Ordagic je nas. Ne mora biti Tuzlak ili Slobodina skola, Sloboda je uvijek prije rata svoju ekipu skupljala od najboljih igraca iz okolice koji zele doci.
Neka pati koga smeta!
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 11 jun 2016, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
@solinas
Nisam ni pomislio da kontriras!Samo sam se nadovezu,momak je lijepo objasnio kako se i sta treba uradit po HITNO,da me ko neshvati pogresno,ovo trenutno i jest instant produkt,sve je ovo super i bajno,al svi smo svjesni da ako Azmir ode klub isto ode u istoriju BH fudbala...
Zato se potencira sto prije to bolje,da se vise fokus baci na taj dio i da se polako gradi sistem...
@NYKnicks fans...znam brate,al nisu oni Bogom dati tu da budu...rastjeraj sve goni u pm...
Azir je sad za 1,ne za godinu...
Nisam ni pomislio da kontriras!Samo sam se nadovezu,momak je lijepo objasnio kako se i sta treba uradit po HITNO,da me ko neshvati pogresno,ovo trenutno i jest instant produkt,sve je ovo super i bajno,al svi smo svjesni da ako Azmir ode klub isto ode u istoriju BH fudbala...
Zato se potencira sto prije to bolje,da se vise fokus baci na taj dio i da se polako gradi sistem...
@NYKnicks fans...znam brate,al nisu oni Bogom dati tu da budu...rastjeraj sve goni u pm...
Azir je sad za 1,ne za godinu...

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Zaključajte mu temu...KONAČNO. OVO JE KAO TRI POJAČANJA, I TO IZ INOSTRANSTVA.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.