Ko Ruski i Ukrajinski velikani

Ja sam ih zvao Jajce i oni iz Jajca...

Na sportskom pregledu su rekli Metalege...e sada

Moderator/ica: GracanicaAA
nije nego Maestral.Probisvjet je napisao/la:Jel to nekadasnja Elektrobosna ?
Prvi ce vam se isplatiti dobar igrac. Drugi ce vise biti povrijeden nego sto ce igrati(fula).sindbad123 je napisao/la:Selimovic i Smajic blizu prelaska u Metalleghe !!
Sta je sa Elektrobosne i da li je onaj stadion sto ste igrali njihov ili gradski?Bistrik je napisao/la:nije nego Maestral.Probisvjet je napisao/la:Jel to nekadasnja Elektrobosna ?
Iskreno prijatelju glup si!!!reddragon001 je napisao/la:Sta je ovo cuo sam dovodite drugog trenera kao nece vas voditi Nermin Basic??? Sta se desava ko ce zavrsavati utakmice u pl?
Prijatelju u PL za zavrsavanje utakmica je zaduzen punac.reddragon001 je napisao/la:Sta je ovo cuo sam dovodite drugog trenera kao nece vas voditi Nermin Basic??? Sta se desava ko ce zavrsavati utakmice u pl?
Probisvjet je napisao/la:Prijatelju u PL za zavrsavanje utakmica je zaduzen punac.reddragon001 je napisao/la:Sta je ovo cuo sam dovodite drugog trenera kao nece vas voditi Nermin Basic??? Sta se desava ko ce zavrsavati utakmice u pl?
Zoom088 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Prijatelju u PL za zavrsavanje utakmica je zaduzen punac.reddragon001 je napisao/la:Sta je ovo cuo sam dovodite drugog trenera kao nece vas voditi Nermin Basic??? Sta se desava ko ce zavrsavati utakmice u pl?![]()
I love you, man
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.