FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jun 2010, 17:12

samo rajvosa je napisao/la:Pa koliko znam vi ste pljuvali kako mi rusimo stadion i sl.gluposti a pojma niste imali o cemu se radi,jer mi smo spremni sve za svetinju da uradimo,dok vi ko zene placete na upravu godinama,ne smijete da im pisnete,pa tako uzivajte i dalje,nek vas kradu kad ste levati! Samo mi recite jeste li se to pomirili sa upravom,i jel opet dolazite na stadion ahahah

ma daj molimte na onaj prvi post sam ti se pravo nasmijao :)... haj ti na svoju temu i nadaj se da vam ova uprava nece okrenut ledja druze :)...nikad ti neces dovesti u klub idealne ljude koliko god ti to zelio.Vjeruj mi imali smo mi i goru upravu pa smo je mi promjenili.Naravno da su svi trazili ostavke teuprave i dosli su ovi koji su nam zamazali oci i evo ih sad su isti kao i oni predhodni.Tako ce to i vama trajat jedno 2 godine i onda cete ponovo rusit stadion :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 23 jun 2010, 17:13

Probisvjet je napisao/la:
samo rajvosa je napisao/la:Pa koliko znam vi ste pljuvali kako mi rusimo stadion i sl.gluposti a pojma niste imali o cemu se radi,jer mi smo spremni sve za svetinju da uradimo,dok vi ko zene placete na upravu godinama,ne smijete da im pisnete,pa tako uzivajte i dalje,nek vas kradu kad ste levati! Samo mi recite jeste li se to pomirili sa upravom,i jel opet dolazite na stadion ahahah
Problem je bolan sto vi rusite tudji stadion, a ne svoj! Napravite svoj pa rusite! Ha ja! :twisted:
sta smo to srusili klupe za pomocne igrace haha,mi smo svoje rijesili na nas nacin,a evo sad cemo dobiti koncesiju nad Kosevom pa da vidim sta cete onda da seruckate! Eto vidjecemo tu vasu Slobodu,upravu,navijace mozda i vi nekad zalutate u evropu!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 jun 2010, 17:14

Sta kazu sada ce sa novom upravom biti 100% prvaci! :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 23 jun 2010, 17:15

SaltCityAttack je napisao/la:

ma daj molimte na onaj prvi post sam ti se pravo nasmijao :)... haj ti na svoju temu i nadaj se da vam ova uprava nece okrenut ledja druze :)...nikad ti neces dovesti u klub idealne ljude koliko god ti to zelio.Vjeruj mi imali smo mi i goru upravu pa smo je mi promjenili.Naravno da su svi trazili ostavke teuprave i dosli su ovi koji su nam zamazali oci i evo ih sad su isti kao i oni predhodni.Tako ce to i vama trajat jedno 2 godine i onda cete ponovo rusit stadion :)
Vama je ta uprava godinama i sto ne pokusate da je skinete sta cekate novu godinu,a nas smo cilj ispunili uveli smo u upravu Bordo prijatelje tj. njih 5,cak je i zamjenik predsjednika skupstine nas covjek,uostalom vidjecete sve na pocetku sezone!
Zadnja izmjena: samo rajvosa, dana/u 23 jun 2010, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 23 jun 2010, 17:16

TaRgEt_ je napisao/la:
Frutek je napisao/la:Znači Mujkić ostaje , sad me interesuje šta će biti sa Divkovićem :? , i znal´ se šta za Bekića

Posto sam dobar sa njim , a i on mi je sam rekao ako Mujkic ostane on ce traziti papire ici da brani negdje drugo , .. to je sigurno ....
Ako Mujkić ostane onda Divkovića poslat na posudbu u Budućnost :roll:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jun 2010, 17:18

samo rajvosa je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Problem je bolan sto vi rusite tudji stadion, a ne svoj! Napravite svoj pa rusite! Ha ja! :twisted:
sta smo to srusili klupe za pomocne igrace haha,mi smo svoje rijesili na nas nacin,a evo sad cemo dobiti koncesiju nad Kosevom pa da vidim sta cete onda da seruckate! Eto vidjecemo tu vasu Slobodu,upravu,navijace mozda i vi nekad zalutate u evropu!

de ba ponasaj se :) ....sta me boliqurac za vama i vasom upravom neznam sta si meni ovdje dosao pisat o tome.Ja ti opet kazem smjenjivali smo i mi svoje prijasnje uprave i opet ti dodju jos gori.Kod nas niko ne kuka za upravom, vec vecina navijaca bojkotuje utkamice, sve dok fukare ne dobiju svoju tribinu.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 23 jun 2010, 17:19

Bojkotovali ste upravu,pa pljuvali kako smo mi to pokusali rijesiti,hvala bogu sad smo i mi dio naseg kluba a vi samo naprijed mozda vam nekad bude bolje!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 23 jun 2010, 17:21

SaltCity kazu da s ovom upravom SArajevo 100 % prvak :) kao i sa ovom proslom sto je bilo :) Najavljivali , a ljudi bi koncesiju koseva ljudi nema to za djaba valja fine pare dati :))) umalo da zaboravim pozdravljam samo rajvosa nie te dugo bilo na temi Slobode :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 23 jun 2010, 17:23

TaRgEt_ je napisao/la:SaltCity kazu da s ovom upravom SArajevo 100 % prvak :) kao i sa ovom proslom sto je bilo :) Najavljivali , a ljudi bi koncesiju koseva ljudi nema to za djaba valja fine pare dati :)))
Taj covjek sto je predsjednik moze cijeli tvoj tim bez problema da kupi,da ni ne osjeti trosak,uostalom vidjeces koncesija Koseva uskoro,nacelnik opstine centar je u upravi,a mi smo uvijek protiv prosle uprave bili i to sto su oni najavljivali nas boli uvo,uostalom vidjecete sve na pocetku sezone!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 23 jun 2010, 17:25

TaRgEt_ je napisao/la:SaltCity kazu da s ovom upravom SArajevo 100 % prvak :) kao i sa ovom proslom sto je bilo :) Najavljivali , a ljudi bi koncesiju koseva ljudi nema to za djaba valja fine pare dati :)))
Taj covjek sto je predsjednik moze cijeli tvoj tim bez problema da kupi,da ni ne osjeti trosak,uostalom vidjeces koncesija Koseva uskoro,a mi smo uvijek protiv prosle uprave bili i to sto su oni najavljivali nas boli uvo,uostalom vidjecete sve na pocetku sezone!

Neka kupi a de mi reci dolazi li Luca Toni u Sarajevo , osvajate li ligu prvaka , jer cuo sam moguce da i Wayne Runi dodje u Sarajevo kaze novi predsjednik da je i on vrlo blizu jbga imacete jak napad Toni i Runi , hajde super ali sta nas briga sta se u Sarajevu desava majke ti :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jun 2010, 17:27

samo rajvosa je napisao/la:Bojkotovali ste upravu,pa pljuvali kako smo mi to pokusali rijesiti,hvala bogu sad smo i mi dio naseg kluba a vi samo naprijed mozda vam nekad bude bolje!

izvini koliko ti imas godina?... nisu mi jansi ovi tvoji postovi ali nikako :roll: ...sta nas bolan briga za vas i vasu upravu sta si nama dosao ovdje.Nama ne moze niko bolji doci mi smo toga svjesni...legende naseg kluba nisu finansiski u takvom polozaju da mogu voditi klub, a ovi politicari svoje guzove uvjek uvuku .Sad da ovu smjenimo doce jos gori.Mi smo je jendom vec sam ti rekao smjenili i kda su naravno fukare ne divljackim, ali sa svojim prestavnicima na sjednici traizli ostavke te uprave.Naravno uspjelo se u tome, ali smo dobili ove koji su u prvoj godini dovodili igrace, izmirili neke dugove, ali kazem ti to je bilo samo da svima zamasu oci.Mislim da cete i vi slicno prici za 2 godine nazalost :(
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 23 jun 2010, 17:31

Pricam ovo jer ste se bili natovarili kod nas kad smo uletili na teren,sa nasim se nije moglo fino moglo je samo na nacin da se polome!
Na godišnjoj dodjeli nagrada Sarajevske berze (SASE), održanoj u sarajevskom Uniticu, rečeno je da je prošle godine na Sarajevskoj berzi ostvaren promet od 555 miliona KM, od kojih je brokerska kuća Eurohaus ostvarila najviše - 231 milion. Eto to je predsjednik sad trenutni,a da cemo plakati necemo jer su BP u upravi to je bio cilj,uostalom od onog zla nemoze gore biti nikako,a sta ste vi neko cvijece hehe mi smo navijaci i od toga ne bjezimo nismo balerine!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jun 2010, 17:32

Taj covjek sto je predsjednik moze cijeli tvoj tim bez problema da kupi,da ni ne osjeti trosak,uostalom vidjeces koncesija Koseva uskoro,nacelnik opstine centar je u upravi,a mi smo uvijek protiv prosle uprave bili i to sto su oni najavljivali nas boli uvo,uostalom vidjecete sve na pocetku sezone!
daj salis se klub ne moze kupiti nikada i Sloboda nisu Laktasi da se razjasnimo ne budi djete. a jeli ti smatras da nas Sabovic ne moze kupiti sta zeli?.... ma daj pa moze nam i stadion izgraditi da hoce, jer covjek je vlasnik gradjevinske kompanije "Giprom"
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 23 jun 2010, 17:34

samo rajvosa je napisao/la:Pricam ovo jer ste se bili natovarili kod nas kad smo uletili na teren,sa nasim se nije moglo fino moglo je samo na nacin da se polome!
Na godišnjoj dodjeli nagrada Sarajevske berze (SASE), održanoj u sarajevskom Uniticu, rečeno je da je prošle godine na Sarajevskoj berzi ostvaren promet od 555 miliona KM, od kojih je brokerska kuća Eurohaus ostvarila najviše - 231 milion. Eto to je predsjednik sad trenutni,a da cemo plakati necemo jer su BP u upravi to je bio cilj,uostalom od onog zla nemoze gore biti nikako,a sta ste vi neko cvijece hehe mi smo navijaci i od toga ne bjezimo nismo balerine!

Ala si ti brate dosadan rusili ste tudzi stadion i sve , druga stvar sta nas interesuje ko je predsjednik , godina imas jedno 13 nemas vise , i dosao si ovdje da provociras pardon da nas zabavljas :) a da je sramota rusiti tuđe jeste ja predlazem administraciji da te kazni zbog spama jer samo djaba spamas imas temu Sarajevo pa pisi tamo koliko je novi vrli predsjednik zaradio :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jun 2010, 17:37

samo rajvosa je napisao/la:Pricam ovo jer ste se bili natovarili kod nas kad smo uletili na teren,sa nasim se nije moglo fino moglo je samo na nacin da se polome!

ja se nisam nikome natovario niti pisao o tome, a bogami i ne interesuje me.Mene ne iteresuju tudji problemi, vec samo nasi.Ja nisam neko ko voli da komentarise druge, jer mi nisu nimalo bitni...Danas jedino mladje populacije vode ovakve slicne rasprave, ja to ne zelim da se ofiram po ovim forumima
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 jun 2010, 18:40

sto mu odgovarate :D
meni lici na ove sa TK :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 jun 2010, 18:50

Ma ne mogu oni zaboraviti ona tri boda koja nisu mogli osvojiti ni u dvije utakmice! Bol je bol! Pustite ih neka placu!! :mrgreen:
:cry:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 jun 2010, 18:52

William Henry "Bill" Gates III (born October 28, 1955)[2] is an American business magnate, philanthropist, author and chairman[3] of Microsoft, the software company he founded with Paul Allen. He is consistently ranked among the world's wealthiest people[4] and was the wealthiest overall from 1995 to 2009, excluding 2008, when he was ranked third.[5] During his career at Microsoft, Gates held the positions of CEO and chief software architect, and remains the largest individual shareholder with more than 8 percent of the common stock.[6] He has also authored or co-authored several books.

Gates is one of the best-known entrepreneurs of the personal computer revolution. Although he is admired by many, a number of industry insiders criticize his business tactics, which they consider anti-competitive, an opinion which has in some cases been upheld by the courts (see Criticism of Microsoft).[7][8] In the later stages of his career, Gates has pursued a number of philanthropic endeavors, donating large amounts of money to various charitable organizations and scientific research programs through the Bill & Melinda Gates Foundation, established in 2000.

Bill Gates stepped down as chief executive officer of Microsoft in January 2000. He remained as chairman and created the position of chief software architect. In June 2006, Gates announced that he would be transitioning from full-time work at Microsoft to part-time work and full-time work at the Bill & Melinda Gates Foundation. He gradually transferred his duties to Ray Ozzie, chief software architect and Craig Mundie, chief research and strategy officer. Gates' last full-time day at Microsoft was June 27, 2008. He remains at Microsoft as non-executive chairman :mrgreen: ;) :o

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 23 jun 2010, 19:28

BOLI NAS **** ZA SARAJEVOM, UPRAVOM SARAJEVA, NAVIJAČIMA SARAJEVA, PREDSJEDNIKOM SARAJEVA, EUROHAUSOM, SARAJEVSKOM BERZOM!!!

Jasniji ne mogu biti!!!
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 jun 2010, 19:36

Frutek je napisao/la:
BOLI NAS **** ZA SARAJEVOM, UPRAVOM SARAJEVA, NAVIJAČIMA SARAJEVA, PREDSJEDNIKOM SARAJEVA, EUROHAUSOM, SARAJEVSKOM BERZOM!!!

Jasniji ne mogu biti!!!
Potpis !!!

Ko da mene zanima Eurohaus i njegovi ljudi,ovaj jedva ceka da malo dodje kod nas na temu... Uhvatio se berze ko da on tamo trguje,ma ovo je neki nas sa TK :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Crkvice1988 i 10 gostiju.