FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nekako mi skroz žao Čelika da se ovako raspadaju, bojim se da će biti glavni kandidat za ispadanje
Ne fakat nam ne treba...proslu sezonu smo igrali sa samo jednim pravim lijevim bekom Kramaricem , a i nije vala bio neka pljacka. U ovoj sezoni imamo vec potpisanog Senada Husica , Kramaric vjerovatno ostaje i uz to se nadamo potpisu Subicu. Ruku na srce necu reci da su Kramaric i Husic kvalitetniji od Burekovica , ali Subic definitivno jeste...NYKnicks Fan je napisao/la:Klasika...Merhaba je napisao/la:Iskreno se nadam da nece Burek u Zelju koji ce nam **** lik konta da je Marcelo kad nije dosao prosli prelazni rok kad nam je gorilo sad nam vala ne treba...Na Grbavicu dolazi Alex SubicIzvinite zbog upada dolazim u miru haha
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Aminovat će ga Husref sad sigurno, nakon što je ovaj otišao.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Dobar je , mlad sto je najvaznije, ali nije kao Ivetic nazalost.pinoglavi je napisao/la:Kakav je Burekovic, nisam njega nesto upratio ove sezone
pa prosli cijelu godinu je opstina dala150hiljada otidji azmiru on je rekao da ce dati papira ko god zeli kakva 2 milionaKomunista je napisao/la:Jel prozivanje grada da iskrca vise od 2 miliona u redu? Jel to u gradu zive samo navijaci Slobode. Da, imam pravo da pitam za tih 15 %. A sto se tice 85 %, lupas, jer 15% se odnosi na ucesce u finansiranju kluba, a ne udio u budzetu. I da, uvijek se raspitujem gdje se trose javni novci jer imam pravo na to, kao i obavezu. Nikoga nisam napao osim Solinasa koji mi ispsovao porodicu. I nece mi ovdje par likova odredjivati kakav sam ja navijac, jer ako trebam biti navijac poput solinasa, poceo bi pratiti kriket.Rimes87 je napisao/la:Ja tebe komunista ne kontam. Evo ja sam u Tuzli jarane, pa me zaboli ona stvar sto 15% ide Slobodi i gdje ide. Ako ode Slobodi, onda tamo imaju ljudi, barem za sada, koji ce to fino uloziti gdje treba. Kao da ti znas jarane transparentno gdje ide ostalih 85%. Zapravo, jos bolje, kada budes znao tacno gdje i koliko se raspodjeli od tih 85% imas pravo pitati za 15%. Ne napadam te, ne pravi se naivna mlada, samo kazem da se fatas za slamku jednu pa slamku drugu. I kada ne ide, onda napadas nekog drugog na forumu. Nije to fer druze.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Jesam nekome ostao duzan objasnjenje?
Iveticu 30,Burekovicu 21.slana_krv je napisao/la:Dobar je , mlad sto je najvaznije, ali nije kao Ivetic nazalost.pinoglavi je napisao/la:Kakav je Burekovic, nisam njega nesto upratio ove sezone
Vec sada je dobar igrac za nasu ligu i veliki potencijal da napreduje u naredne 2-3 godine.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Dovest će Azmir Subića
Bosna_BabyBoy je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Đe su moje pare **** ti buđet i vise od 15 %
P.S Sta je ovo ovi novi navijaci , ovaj nickovi nicu kao gljive poslije kise
Novi navijači? Kad si ti prvi put bio na Tušnju i gledao utakmicu Slobode?
Sto si se ti nasao prozvan za ovo novi nickovi i navijaci a prvi put 1988 godine ako bas pitas

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Onda trebamo i mi ponuditi SubicuMerhaba je napisao/la:Ne fakat nam ne treba...proslu sezonu smo igrali sa samo jednim pravim lijevim bekom Kramaricem , a i nije vala bio neka pljacka. U ovoj sezoni imamo vec potpisanog Senada Husica , Kramaric vjerovatno ostaje i uz to se nadamo potpisu Subicu. Ruku na srce necu reci da su Kramaric i Husic kvalitetniji od Burekovica , ali Subic definitivno jeste...NYKnicks Fan je napisao/la:Klasika...Merhaba je napisao/la:Iskreno se nadam da nece Burek u Zelju koji ce nam **** lik konta da je Marcelo kad nije dosao prosli prelazni rok kad nam je gorilo sad nam vala ne treba...Na Grbavicu dolazi Alex SubicIzvinite zbog upada dolazim u miru haha

-
- Kontakt:
Bas me zanima da li ce se pojedinci izvinuti covjeku juce za psovke i uvrede 

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Pozdrav sa Kupresa od Asima Zeca za sve Slobodase

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Me trčite pred rudu za Tomića...momak.ima problema oko papira a ne zato sto je našao bolji angažman... Pozz za brata Zlajcija

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Za sta da mu se ko izvinecrvenocrnitz je napisao/la:Bas me zanima da li ce se pojedinci izvinuti covjeku juce za psovke i uvrede

Evo ja sam napisao "yebo te Tomic jesi dosadan".
Jel to neka strasna uvreda...

Kao da je Messi otisao pa se "dere" na momka halo balavac.

Tada sam i napisao.
Uostalom nema brige uopste nemoj biti tuzan

Staragarda@
Bravo

Umoran sam od tolike negative odma se useru ko grlice.
"Modra boja,na bijelome platnu,
crvenocrnitz je napisao/la:Bas me zanima da li ce se pojedinci izvinuti covjeku juce za psovke i uvrede

U pravu bi lik fakat, a mislio sam da je troll

ne znam što je Azmir onda rekao da je ovaj potpisao na dvije godine, a čak je i otputovao s ekipom jučer.
Šteta, sad valja opet pored Bureka još jednog ganjat. Subić će u Želju vjerovatno...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Kaaaako bi bilo dobro ,da malo usutis.Prave razloge ne znas i uvijek nesto palamudis.Tomic je bio super momakfukaratz je napisao/la:to su nasa dobra djecasva ta djeca su osvajala titule u omladinskim kategorijama Slobode, sva ta djeca su osnove fudbala naucila u Slobodi, i niko od te djece klubu nije dao nista
ocito je Tomicu iskrsla neka ponuda iz HNL-a pa se hinjski povukao, ali neka i ne trebaju nam takvi
ja ne znam mozda je to do one cesme sto je bila na pomocnom (sljaci) na koju su djeca hrlila da piju vodu a treneri nam yebavali mater sto pijemo zagrijani
mozda je voda bila radioaktivna pa svi koji su izasli iz pogona imaju problema sa mozgom
kako god kod nas je sve obrnuto
ako ikako, moze bez nase djece u buducnosti
Kroz zivot se sam,kao i vecina djece Slobode probijao,i ipak nesto postigao.Uvijek skroman,kulturan.Sjecam se lomio nogu,pa mu se na razne nacine pomagalo,jer od kluba nikoga nije bilo.
Da je bio Azmir tad na celu kluba,mi bi danas imali milione .
Pljujes,kao i jos vas nekoliko po toj djeci,a veeezzze nemas kroz sta su prolazila.
Bitno je sve druge Sarice ,koji veze nemaju hvaliti,kovati u zvijezde,a ti Sarici kojih ce jos sigurno biti,danas kad im ispunis zivotne snove,bez ikakvog znanja uzdignes ,pravis od njih milionske zvijezde samo te ponize i ismijavaju i na naaajgori moguci naci. ti se zahvale.
Mislim da bi se trebao zapitati malo ,jer vidim da si aktivan i na drugim stranicama,i svima pokusavas konstantno biti poklopac,a to je jaaako ruzno,jer hajde sto sebe ismijavas,pravis budalom,sramotis naaas sve dobronamjerne ljude.
Subic je znaci sljedeci 

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
wobly92 je napisao/la:crvenocrnitz je napisao/la:Bas me zanima da li ce se pojedinci izvinuti covjeku juce za psovke i uvrede

U pravu bi lik fakat, a mislio sam da je troll

ne znam što je Azmir onda rekao da je ovaj potpisao na dvije godine, a čak je i otputovao s ekipom jučer.
Šteta, sad valja opet pored Bureka još jednog ganjat. Subić će u Želju vjerovatno...[/quot
subic nije izgubljen sto kaze izet Ni jedna bitka nije izgubljena dok nije izgubljena

joksimovic kad napise post o slobodinoj djeci
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Na slikama nisam primjetio Pirica
,dok je npr.Bobic tu a u izvjestaju se ne spominje. 

jesu li Karić i Džidić tamo?
edit: ništa, sad sam pročitala članak
edit: ništa, sad sam pročitala članak

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.