FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bolje ovo nego nositi kisobrane.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
U petak prozivka na Tušnju, upitno sa kojim igračima?
Vlatko Glavaš je zakazao prozivku u petak 25. juna, čime će zvanično i početi pripreme FK Sloboda za narednu sezonu.
Međutim, i ako su prema ranijim najavama do tog termina trebali biti potpisani ugovori sa svim igračima na koje se računa u ovoj sezoni, taj proces na Tušnju nije prošao kako su to u menadžmentu i priželjkivali.
Ugovor sa današnjim danom jedino potpisan ima novopridošli Dejan Drakul, te šef Stručnog štaba Vlatko Glavaš, dok su sa ostalim igračima pregovori još uvijek u toku.
Bez obzira na sve, očekujem da se pojave svi igrači na koje računamo i koji dobiju poziv za prozivku. Imam obećanja da će ugovori sa njima biti potpisani u narednom periodu. A da li će i koji igrači pristati na te uslove, vidjet ćemo u petak – rekao nam je Glavaš, koji nakon povratka iz Njemačke prozivku iščekuje u Bugojnu.
Jučer je dogovor o produženju saradnje postigao Samir Jogunčić, a danas bi trebao i Damir Smajlović, koji bi sa prvim isplatama dogovorenih iznosa trebali staviti i potpise na nove jednogodišnje ugovore. U narednim danima se očekuju i konačni dogovori sa Gavarićem, Crnogorcem, Mujkićem, Mujićem...
Prozivka je zakazana za 10 sati na Stadionu Tušanj. Spisak igrača na čije će adrese otići pozivi nismo uspjeli dobiti, uz napomenu šefa struke da se očekuju gotovo svi igrači koji su iznijeli teret prošle sezone. Poziv će dobiti i nekoliko igrača iz juniorske i kadetske ekipe.
Vlatko Glavaš je zakazao prozivku u petak 25. juna, čime će zvanično i početi pripreme FK Sloboda za narednu sezonu.
Međutim, i ako su prema ranijim najavama do tog termina trebali biti potpisani ugovori sa svim igračima na koje se računa u ovoj sezoni, taj proces na Tušnju nije prošao kako su to u menadžmentu i priželjkivali.
Ugovor sa današnjim danom jedino potpisan ima novopridošli Dejan Drakul, te šef Stručnog štaba Vlatko Glavaš, dok su sa ostalim igračima pregovori još uvijek u toku.
Bez obzira na sve, očekujem da se pojave svi igrači na koje računamo i koji dobiju poziv za prozivku. Imam obećanja da će ugovori sa njima biti potpisani u narednom periodu. A da li će i koji igrači pristati na te uslove, vidjet ćemo u petak – rekao nam je Glavaš, koji nakon povratka iz Njemačke prozivku iščekuje u Bugojnu.
Jučer je dogovor o produženju saradnje postigao Samir Jogunčić, a danas bi trebao i Damir Smajlović, koji bi sa prvim isplatama dogovorenih iznosa trebali staviti i potpise na nove jednogodišnje ugovore. U narednim danima se očekuju i konačni dogovori sa Gavarićem, Crnogorcem, Mujkićem, Mujićem...
Prozivka je zakazana za 10 sati na Stadionu Tušanj. Spisak igrača na čije će adrese otići pozivi nismo uspjeli dobiti, uz napomenu šefa struke da se očekuju gotovo svi igrači koji su iznijeli teret prošle sezone. Poziv će dobiti i nekoliko igrača iz juniorske i kadetske ekipe.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Znači Mujkić ostaje , sad me interesuje šta će biti sa Divkovićem
, i znal´ se šta za Bekića
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Gostujuce navijace,et necete kisnut kad dodjeteEmir_ZENICA je napisao/la:A jeli ova tribina za igrace ili navijace ???
Frutek je napisao/la:Znači Mujkić ostaje , sad me interesuje šta će biti sa Divkovićem, i znal´ se šta za Bekića
Posto sam dobar sa njim , a i on mi je sam rekao ako Mujkic ostane on ce traziti papire ici da brani negdje drugo , .. to je sigurno ....
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
-
samo rajvosa
- Kontakt:
Ako se odluce ovi nasi za Smajlovica sto bi ja licno volio,onda sigurno nece ostati u Slobodi,cisto suumnjam da mu mozete ponuditi bolje uslove!
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
samo rajvosa
- Kontakt:
Ma bolje da neprave tribinu jer ce da nas bude vise nego vas samo ce se beze brukati
Zadnja izmjena: samo rajvosa, dana/u 23 jun 2010, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
samo rajvosa je napisao/la:Ma bolje da neprave tribinu jer ce da nas bude vise nego njih samo ce beze da se izblamiraju!
-
samo rajvosa
- Kontakt:
nego jesi vidio da nam se isplatilo sto smo uletili protiv lopova iz kluba,dok vi kao curice pricate protiv uprave koja vas krade,a sad vidim da vam uprava vise nije problem,zasto kad tako volite klub nesto ne uradite,odete fino i na muski nacin to rijesite?harry_90 je napisao/la:samo rajvosa je napisao/la:Ma bolje da neprave tribinu jer ce da nas bude vise nego njih samo ce beze da se izblamiraju!![]()
![]()
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
samo rajvosa je napisao/la:nego jesi vidio da nam se isplatilo sto smo uletili protiv lopova iz kluba,dok vi kao curice pricate protiv uprave koja vas krade,a sad vidim da vam uprava vise nije problem,zasto kad tako volite klub nesto ne uradite,odete fino i na muski nacin to rijesite?harry_90 je napisao/la:samo rajvosa je napisao/la:Ma bolje da neprave tribinu jer ce da nas bude vise nego njih samo ce beze da se izblamiraju!![]()
![]()
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Jao komentara 
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
samo rajvosa
- Kontakt:
Pa koliko znam vi ste pljuvali kako mi rusimo stadion i sl.gluposti a pojma niste imali o cemu se radi,jer mi smo spremni sve za svetinju da uradimo,dok vi ko zene placete na upravu godinama,ne smijete da im pisnete,pa tako uzivajte i dalje,nek vas kradu kad ste levati! Samo mi recite jeste li se to pomirili sa upravom,i jel opet dolazite na stadion ahahah
- Probisvjet
- Kontakt:
Problem je bolan sto vi rusite tudji stadion, a ne svoj! Napravite svoj pa rusite! Ha ja!samo rajvosa je napisao/la:Pa koliko znam vi ste pljuvali kako mi rusimo stadion i sl.gluposti a pojma niste imali o cemu se radi,jer mi smo spremni sve za svetinju da uradimo,dok vi ko zene placete na upravu godinama,ne smijete da im pisnete,pa tako uzivajte i dalje,nek vas kradu kad ste levati! Samo mi recite jeste li se to pomirili sa upravom,i jel opet dolazite na stadion ahahah
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
ne brini od ove sezone imacemo i svoj stadionProbisvjet je napisao/la:Problem je bolan sto vi rusite tudji stadion, a ne svoj! Napravite svoj pa rusite! Ha ja!samo rajvosa je napisao/la:Pa koliko znam vi ste pljuvali kako mi rusimo stadion i sl.gluposti a pojma niste imali o cemu se radi,jer mi smo spremni sve za svetinju da uradimo,dok vi ko zene placete na upravu godinama,ne smijete da im pisnete,pa tako uzivajte i dalje,nek vas kradu kad ste levati! Samo mi recite jeste li se to pomirili sa upravom,i jel opet dolazite na stadion ahahah
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.