Izi, nisam ti ja bil gejts, meza večeras naravno, ovo je malo zagrijavanja.harishp je napisao/la:''Dje'' mu je meza.???
Australija dominira!
Moderator/ica: admin
Izi, nisam ti ja bil gejts, meza večeras naravno, ovo je malo zagrijavanja.harishp je napisao/la:''Dje'' mu je meza.???
Veliko platno večeras u mom gradu, slično onom kad smo protiv Portugala igralisteve-o je napisao/la:zamislite samo kakvu ce podrsku veceras imati klokani u pola BiH(a i sire), nevjerujem da je to svakodnevnica za cahill & co
Klokani su do večeras, a poslije možda ameri, ko zna, već sam spremio koreografijuharishp je napisao/la:Ma najiskrenije, ebo fudbal kad se u klokane nadas.
nevjerujem da ce 'ercegovacki kockasti biti uz srbe veceras iako s njima nikad i neznas. sad neznam kako je gore u posavini, mozda tu vole "bracu" srbe sto kaze BHhrvatharishp je napisao/la:Ma najiskrenije, ebo fudbal kad se u klokane nadas.
P.S Dvije trecine,pola Australije je ili Sime ili Mate.
haha spremaces do finala..a onda ce ti samo ostati daVirtu4l je napisao/la:Klokani su do večeras, a poslije možda ameri, ko zna, već sam spremio koreografijuharishp je napisao/la:Ma najiskrenije, ebo fudbal kad se u klokane nadas.
Vidi se da ima puno bivših jugovića dolje, vidi im samo ˝lako ćemo˝ mentalitetaNeutral je napisao/la:
Odmaraju se prije utakmice.
uh dobra vijest...Neutral je napisao/la:Jerome Boateng bi najvjerovatnije trebao početi od početka za Nijemce.
Uh, više šansi daješ Australiji negoli Njemačkoj. Jbt, dao bih sve para što imam kada bi se dogodilo nemoguće, a to je da grupu prođu Gana i Australija.Genghis je napisao/la:Gana - Engleska Srbija/Australija - SAD - moje mišljenje.
Ma dajem vece sanse Srbiji, ali opet nije nerealno ocekivati da izgube njemci, kad je mogla spanija od svicarske, i italija neriješeno protiv novog zelanda , onda moze i Gana dobiti Njemačku koja igra prosječno.Bečki Kongres je napisao/la:Uh, više šansi daješ Australiji negoli Njemačkoj. Jbt, dao bih sve para što imam kada bi se dogodilo nemoguće, a to je da grupu prođu Gana i Australija.Genghis je napisao/la:Gana - Engleska Srbija/Australija - SAD - moje mišljenje.
Ma nije mene ni Gana impresionirala. Dva postignuta pogotka iz penala i to je to. Protiv Australije su bili nadigrani, i samo su ih vile nosile da ne izgube tu utakmicu(a onda bi današnji dan bio još neizvjesniji). Ako Njemačka uđe u utakmicu pod parolom "lako ćemo", moglo bi im se to obiti o glavu, no nekako sam uvjeren da će Njemačka ovo vrlo lako uzeti.Genghis je napisao/la: Ma dajem vece sanse Srbiji, ali opet nije nerealno ocekivati da izgube njemci, kad je mogla spanija od svicarske, i italija neriješeno protiv novog zelanda , onda moze i Gana dobiti Njemačku koja igra prosječno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.