EURO 2016: Grupa A (Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko prolazi dalje?

Francuska
117
40%
Rumunija
41
14%
Albanija
25
9%
Švicarska
106
37%

Ukupno glasova: 289

leorey
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa A (Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija)

Post Postao/la leorey » 11 jun 2016, 01:02

let3 je napisao/la:
leorey je napisao/la:Ma ekipa koja ima toliko dobrih napadaca ( koji iz mnogih razloga su otpali/ ili zbog povreda ili odluke trenera) a igra im Giroud , nece osvojiti prvenstvo. Znaci Francuska na celu sa Giroudom kao prvim napadacem nece proci Njemacku/Spaniju a mozda cak i malo slabije repke u to sam uvjeren.

Covjeku treba 15 sansi da zabije jedan gol. Zbog toga i Arsenal visi, pa sjetimo se samo utakmice s Barcelonom , sta je toga propustio lik. Primjera radi, pogledajte Poljsku s Lewandowskim i vidjet cete kako se zabijaju golovi iz jedne ili dvije sanse. Razlika je u klasi naravno.

Kriminalno je ne pozvati Benzemu pa i Riberya.
Jesi li to izostavio Gameira :mrgreen:

A svodnik Karimaga je sam sebe odstranio iz selekcije, onako realno.
:mrgreen: :mrgreen: Ma , postuje se to sto su izbacili Benzemu, velika je i ponosna to zemlja. Ali oni zele osvojiti Euro jel ? E pa s Giroudom ga nece osvojiti. Okruzen je vrhunskim nogometasima iza ledja i sa krila i covjek od 15 sansi jednu iskoristi. Isto je tako i u Arsenalu. Ovdje se takve greske skupo placaju i ides kuci jer prvenstvno ne traje 38 kola.
27.10.2020

Ousmane7
Kontakt:

Post Postao/la Ousmane7 » 11 jun 2016, 01:03

pa da čak i gameiro..francuska ima najači napad na svijetu uz argentinu al eto nemogu svi bit pozvani i deschamp se očito odlučio za girouda(staromodnu devetku) koju mrzim gledat al eto...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 jun 2016, 01:05

IlCapitano je napisao/la:Kante i Payet prekucali.
Prem prekuco :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 jun 2016, 01:05

Htjeli vi priznati ili ne, Giroud daje golove. Zadnjih 3-4 utakmice je svaku dao za repku i tu nema govora.

Danas su na utakmici bili gori prvo Pogba i Griezmann od kojih se logicno vise ocekuje. Pa onda i Matuidi kojeg nigdje nije bilo. Ja ga do 30 i neke minute nisam ni vidio. I to su igraci od kojih se ocekuje bolje. Pored njih tu su losi bili i bekovi, ali to je i bilo za ocekivati. Evra je prestar, a Sagna nakon dva loma noge nije isti igrac.
Celik!3,2,2.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 11 jun 2016, 01:09

Ousmane7 je napisao/la:pa da čak i gameiro..francuska ima najači napad na svijetu uz argentinu al eto nemogu svi bit pozvani i deschamp se očito odlučio za girouda(staromodnu devetku) koju mrzim gledat al eto...
Francuska ima velika imena i domacin je i naravno da je za njih apsolutno sve osim titule neuspjeh. Ali ja mislim da ova ekipa jos nije zrela za titulu. Dosta je tu i mladih igraca. U Rusiji 2018 bi mogli biti top, naravno ukoliko odaberu dobre nogometase. Jer izostanak Varanea, Mathieua, Lacazzettea, Diarraa, Cabaye , Benzeme pa i Gameira je ipak previse pa i za jednu velesilu kakva je Francuska.

Odbrana im stvarno nista posebno nije i nista nije po imenima bolja od jedne Belgije. Za Spaniju i Njemacku da i ne govorim. Sredina je zanimljiva i talentirana a napad ipak nedorecen. Sve u svemu, nedovoljno za osvajanje ovog trofeja. A mrski mi nisu stvarno.
27.10.2020

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 jun 2016, 01:10

Sjajno prvenstvo za Girouda u najavi.Izvadite iz podruma i sa tavana stare aparate jer ovo sto trenutno imate im nece biti dovoljno.

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 11 jun 2016, 01:14

Dosta blijeda partija Francuza.. Ubjedjen sam da nemaju nikakvih sansi ovdje za titulu.. Odbrana im je posebno ranjiva, pogotovo bekovi.. mislim da protiv jedne Njemacke nemaju sanse.. takodjer dosta non salantnih poteza Pogbe, Payeta, Matuidija.. dobra su trkacka ekipa, nema sta, ali nedostaje tu puno discipline..

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 jun 2016, 01:14

AllGunsBlazing je napisao/la:Htjeli vi priznati ili ne, Giroud daje golove. Zadnjih 3-4 utakmice je svaku dao za repku i tu nema govora.

Danas su na utakmici bili gori prvo Pogba i Griezmann od kojih se logicno vise ocekuje. Pa onda i Matuidi kojeg nigdje nije bilo. Ja ga do 30 i neke minute nisam ni vidio. I to su igraci od kojih se ocekuje bolje. Pored njih tu su losi bili i bekovi, ali to je i bilo za ocekivati. Evra je prestar, a Sagna nakon dva loma noge nije isti igrac.
Vala u pravu si, Žiru zabi gol, odradio svoj dio posla. Čovjek se kritikuje i kad zabija i kad fula :mrgreen: cudo od insana :crazy:
Samo, loše je ovo bilo veceras od Francuza bez obzira na pobjedu. Ocekivao sam mnogo više od domaćina.
Payet je vukao ekipu citavu utakmicu i dovukao je nekako do pobjeda u zadnjim minutama, svojom individualnom kvalitetom. Ali pitanje je hoce li moci sam protiv jacih ekipa, moraju mu se pridružiti upravo ti nabrojani (Pogba, Griezmann, Matuidi i ostali).
Generalno, citava ekipa im mora mnogo bolje igrati ako žele naslov.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 jun 2016, 01:16

Ma ocekivati od Girouda da ih nosi do titule je ipak nerealno. Medjutim siguran sam da ce dati poprilican broj(pa i odlucujucih) golova. I da je kao takav ipak najbolji spic Francuza.

Francuzi trebaju igru graditi na drugim igracima. Odnosno ti drugi igraci trebaju da nose reprezentaciju. Ako pogledamo imena na ostalim pozicijama, Francuska bi morala ozbiljno kandidirati za naslov cak i da im ja igram spica. Jedino ne znam sta ce sa bekovima.
Celik!3,2,2.

Ousmane7
Kontakt:

Post Postao/la Ousmane7 » 11 jun 2016, 02:18

leorey je napisao/la:
Ousmane7 je napisao/la:pa da čak i gameiro..francuska ima najači napad na svijetu uz argentinu al eto nemogu svi bit pozvani i deschamp se očito odlučio za girouda(staromodnu devetku) koju mrzim gledat al eto...
Francuska ima velika imena i domacin je i naravno da je za njih apsolutno sve osim titule neuspjeh. Ali ja mislim da ova ekipa jos nije zrela za titulu. Dosta je tu i mladih igraca. U Rusiji 2018 bi mogli biti top, naravno ukoliko odaberu dobre nogometase. Jer izostanak Varanea, Mathieua, Lacazzettea, Diarraa, Cabaye , Benzeme pa i Gameira je ipak previse pa i za jednu velesilu kakva je Francuska.

Odbrana im stvarno nista posebno nije i nista nije po imenima bolja od jedne Belgije. Za Spaniju i Njemacku da i ne govorim. Sredina je zanimljiva i talentirana a napad ipak nedorecen. Sve u svemu, nedovoljno za osvajanje ovog trofeja. A mrski mi nisu stvarno.
izostanak mathieua? izostanak diarre? ai cabaye više nije onaj igrač kad je doveden u psg,šta ti je pa neće francuska veza ovisit o starcu lassani i obrana o 4. stoperu barcelone...lacazette da po meni apsolutno ispred gignaca trebao biti pozvan,varane bi bio naj obranbeni igrač jbg ozljeda i sakho zbog dopinga čega već,to bi bila skroz druga obrana..po meni ben arfa ne cabaye,s niceom je poderao sva moguća očekivanja i želim da se proda u bolji klub jer je klasa od igrača....sve u svemu rano je otpisati francuze previše je nepotrebnih kritika nakon jedne teško dobivene utakmice,ali ako već želite predviđanja,mislim da neće ispast prije polufinala,pa sad ćemo vidit šta će da bude

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 11 jun 2016, 03:48

FRANCE : ROMANIA 2:1 -

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 11 jun 2016, 10:31

Nisam neki fan staromodnih devetki, ali cinjenice su da Giroud obavlja svoj posao, sinoc je odigrao dobru tekmu.
Veci su problem neki drugi igraci od kojih se vise ocekuje, a nema ih tipa Griezmna i Pogba, ovaj prvi bi lako mogao da ode na klupu, cini mi se da je i neke prijateljske ulazio sa klupe.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 11 jun 2016, 10:34

Ousmane7 je napisao/la:
leorey je napisao/la:

izostanak mathieua? izostanak diarre? ai cabaye više nije onaj igrač kad je doveden u psg,šta ti je pa neće francuska veza ovisit o starcu lassani i obrana o 4. stoperu barcelone...lacazette da po meni apsolutno ispred gignaca trebao biti pozvan,varane bi bio naj obranbeni igrač jbg ozljeda i sakho zbog dopinga čega već,to bi bila skroz druga obrana..po meni ben arfa ne cabaye,s niceom je poderao sva moguća očekivanja i želim da se proda u bolji klub jer je klasa od igrača....sve u svemu rano je otpisati francuze previše je nepotrebnih kritika nakon jedne teško dobivene utakmice,ali ako već želite predviđanja,mislim da neće ispast prije polufinala,pa sad ćemo vidit šta će da bude
Marseille je ove sezone bio ocajan ali Diarra je odigrao jednu od sezona zivota, sam ih je drzao, vjerovatno bi bio starter na ovom prvenstvu.
Nikad ga nisam volio, ali pruza nevjerovatne partije, mislim da je trenutno i slobodan igrac, mogao bi pokupiti i finu lovu u ovim godinama.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 11 jun 2016, 10:37

Danas Albania 1 vs Albania 2

Xhaka vs Xhaka
Brat protiv brata
Granit vs Taulant
Najnapetije u Prištini :mrgreen:

Saćiri, Džemaili, Behrami, Tarašaj, Mehmedi, Elvedi, Xhaka danas pjevaju obe hime

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 11 jun 2016, 10:42

slika

Da se prisjetimo gdje je rodjen Payet.
Réunion je francusko ostrvo u Indijskom okeanu. Nalazi se 700 km istočno od Madagaskara i 200 km jugozapadno od Mauricijusa. Réunion je prekomorski departman i regija Francuske. Ima oko 827.000 stanovnika.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 11 jun 2016, 10:44

Mislim da sebi Švicarci neće dozvolit iznenađenje protiv Albatrosa.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 11 jun 2016, 12:24

Steta sto pompozni Francuzici nisu kaznjeni gubitkom 2 boda. Rumunji pametni, ne bi me zacudilo da zavrse ispred nepredvidivih Kososvicaraca.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 11 jun 2016, 12:33

koja ce albanija pobjediti danas? sta mislite?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 11 jun 2016, 12:40

jovanmaksimovic je napisao/la:koja ce albanija pobjediti danas? sta mislite?
Broj 2 :tralala:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 11 jun 2016, 12:50

Iznenadjujuce dobra utakmica na otvaranju. Inace ne volim gledati Francusku, a jos tu i 'slabasna' Rumunjska pa sam ocekivao dosadu. Rumunjska se dobro pokazala i zao mi je sto nisu uzeli barem bod, mada sam od starta navijao da uzmu sva tri.

Nezahvalno je suditi nakon prve utakmice, ali Francuska mora puno bolje ako zeli daleko dogurati. Rumunjima svaka cast i s ovom igrom mogli bi proci dalje, mada ne znam u kakvoj je formi Albanija.

Zaključano

Natrag na “UEFA Euro 2016”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.