FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 11 jun 2016, 01:00

Komunista je napisao/la: Jel to solinas spao da ga ti branis? Ajde u troskocima, ti si pokazao sa povecavanjem fonta pri psovkama koji si lik, djeca nam se smiju zbog toga :)
Hajde jarane ako smo mi ovdje spadala, a ti si neki uzdignuti, šta ćeš među nama ekselencijo i veličino.
Hajde mi nađi gdje sam psovao, osim što sam ukazivao na miševe koji su se sakrili kao što sam i rekao da ću nakon svega, neki su izašli opet kad se malo smirilo, neki su još sakriveni. Ako si se našao tu jesam li ja kriv? Posljedice su opasne stvari. Uvijek ću prozivati takve.

@staragarda lože se nenormalno na sve živo što nema veze s vezom i ne puštaju. Evo i dalje, čovjek održao pressicu i intervju dao, nigdje ništa slično ni spomenuo nije već nam podnio izvještaj kakva je situacija u klubu, šta se dešavalo i šta se planira iako to nije dužan, i doveo nam nekoliko igrača, a oni i dalje misle haman da je Azmir već u Kentuckyju i da se ne vraća više. Izborna godina više ne pali i to je izneseno na pressici od Azmira, ali naravno to se ne prati već je cijenjeno mišljenje istomišljenika sa foruma itekako važnije.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 jun 2016, 01:02

Komunista je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Kakav ultimatum, o čemu pričate vi, zar još niste shvatili da čovjek nije ni planirao otići i da su mediji napuhali priču (sve za klik). :roll: Pogledaj ga malo i kad priča, vjerujete šta vam pišu osobe koje i ne znate, a ne vjerujete čovjeku lično. Pogledaj onaj intervju od jučer na Slonu i shvatićeš o čemu govorim.
Što se tiče solinaša, ne znam što si se naklatio na momka bezveze, evo ja ti mogu i potvrdit 3-4 igrača koja je on najavio i koja su tu. A još roster nije ni kompletiran.
Opustite se malo, nema potrebe da jedni druge napadamo bezveze.
I meni je to enigma, gdje je to Husic postavljao ultimatume i najavio odlazak osim u ovima sto rade za klik više i u priči Rekla-kazala... Jer se uzelo zdravo za gotovo da Husic OPET hoće da digne ruke od svega i da je dosta tog njegovog prenemaganja više :wtf: :hmmmmm:
Jucer je bio taj ultimatum, samo vi niste znali za njega. Solinas jeste i usutio se i cekao sta ce se desiti. Zato se kurci kao da on placa pojacanja. Pa zar mislite da su danas ona pojacanja sa neba pala? Cekalo se kako ce proci ultimatum, pa da se ljudi pottpisu. Ali isti ti ljudi vele da vise nece nasjedati, a i izborna godina prolazi, a faraon ima dugo pamcenje.
U kom smislu neće nasjedati
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 11 jun 2016, 01:04

Komunista je napisao/la:
adnan27 je napisao/la:u pravu si komunista svako ima pravo na svoje misljenje al si zapeo za ovih 15 posto od grada hahha isto oni ispred stadiona sto mu govore ti zivis od nas jel malo 4 :D I DRUGI GRADOVI ODVAJAJU PUNO VISE SREDSTAVA ZA KLUBOVE
15 % je puno vise od toga koliko odvaja solinasov Bec za klub. Imamo pravo znati sta se desava, ko ucjenjuje grad i gdje se trosi tih 15%. Tada cemo biti klub. Uzmite malo vremena i prosurfajte oa cete vidjeti transparentnost klubova.
:D Pa da ih ne ucjenjuje nebi nikad nista ni dali hehe znas kakvi su nasi politicari bolan a drugo grad je dozvolio da se sve ovi dugovi nagomilaju u slobodi i treba neko da vraca to i snosi odg sam azmir ti jucer rece nek i mene kontrolisu svaki 6 mjeseci sta kako gdje sam rece jer kaze ti on 3 godine radi niko ga nista niti pita nit kontrolise e tako su se i prije gomilali dugovi a mislis da ih nije malo stisno pa bolan oni bi pustili da se ugasi klub bil ti to volio sigurno nebi brate

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 jun 2016, 01:07

Komunista je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Zašto to vas dvojica ne riješite preko pp-a? Ako imaš neki problem sa likom, što se njemu privatno ne javiš, a ne ovdje pljuješ čovjeka po temi.
Jel solinasevo kurcenje, psovanje moje porodice i ostalo bilo na pp? Nije, zato cu ga od sada stalno praviti budalom na pdf.
Molim te nastavi.
Samo kokice da uzmem.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 11 jun 2016, 01:09

solinas jel malo 4 jel 4 marke bolan ti zivis od nas :D pA MOZDA SOLINAS IZ BECA DA VISE NEGO TI IZ TUZLE JA NPR IZ PARIZA SAM PA SAM KUPIO OKO 10 SEZONSKIH JARANIMA SAD PLANIRAM NA LJETO 20 LOPTI DONJET ZA KLUB I OPET 10 SEZONSKIH JARANIMA
Zadnja izmjena: adnan27, dana/u 11 jun 2016, 01:15, ukupno mijenjano 2 puta.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 11 jun 2016, 01:10

adnan27 je napisao/la:
Komunista je napisao/la:
adnan27 je napisao/la:u pravu si komunista svako ima pravo na svoje misljenje al si zapeo za ovih 15 posto od grada hahha isto oni ispred stadiona sto mu govore ti zivis od nas jel malo 4 :D I DRUGI GRADOVI ODVAJAJU PUNO VISE SREDSTAVA ZA KLUBOVE
15 % je puno vise od toga koliko odvaja solinasov Bec za klub. Imamo pravo znati sta se desava, ko ucjenjuje grad i gdje se trosi tih 15%. Tada cemo biti klub. Uzmite malo vremena i prosurfajte oa cete vidjeti transparentnost klubova.
:D Pa da ih ne ucjenjuje nebi nikad nista ni dali hehe znas kakvi su nasi politicari bolan a drugo grad je dozvolio da se sve ovi dugovi nagomilaju u slobodi i treba neko da vraca to i snosi odg sam azmir ti jucer rece nek i mene kontrolisu svaki 6 mjeseci sta kako gdje sam rece jer kaze ti on 3 godine radi niko ga nista niti pita nit kontrolise e tako su se i prije gomilali dugovi a mislis da ih nije malo stisno pa bolan oni bi pustili da se ugasi klub bil ti to volio sigurno nebi brate
Malo je nesuvislo napisano, ali odgovoricu. Azmir, solinas, i svi ostali imaju obavezu polagati racune javnosti dok god ne postanemo Tanovo kozogojiliste. A niko nece umanjiti moju ljubav prema Slobodi zato sto drugacije razmisljam, pogotov ne onaj dijasporac!!!
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 11 jun 2016, 01:12

solinas je napisao/la:
Komunista je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Zašto to vas dvojica ne riješite preko pp-a? Ako imaš neki problem sa likom, što se njemu privatno ne javiš, a ne ovdje pljuješ čovjeka po temi.
Jel solinasevo kurcenje, psovanje moje porodice i ostalo bilo na pp? Nije, zato cu ga od sada stalno praviti budalom na pdf.
Molim te nastavi.
Samo kokice da uzmem.
Sram te bilo maloumnice, meni si psovao dijelove porodice koji su mrtvi, a ja sam smirivao. Od ovog trenutka vise necu, vidjeces :(
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 11 jun 2016, 01:13

Pisam vas obojicu et, de malo ba popustite.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 11 jun 2016, 01:15

I meni je to enigma, gdje je to Husic postavljao ultimatume i najavio odlazak osim u ovima sto rade za klik više i u priči Rekla-kazala... Jer se uzelo zdravo za gotovo da Husic OPET hoće da digne ruke od svega i da je dosta tog njegovog prenemaganja više :wtf: :hmmmmm:[/quote]
Jucer je bio taj ultimatum, samo vi niste znali za njega. Solinas jeste i usutio se i cekao sta ce se desiti. Zato se kurci kao da on placa pojacanja. Pa zar mislite da su danas ona pojacanja sa neba pala? Cekalo se kako ce proci ultimatum, pa da se ljudi pottpisu. Ali isti ti ljudi vele da vise nece nasjedati, a i izborna godina prolazi, a faraon ima dugo pamcenje.[/quote]
U kom smislu neće nasjedati[/quote]
U namicanju novca. Jucer se crta presla, izbori zavrsavaju uskoro.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 11 jun 2016, 01:16

DoeTz je napisao/la:Pisam vas obojicu et, de malo ba popustite.
Objektivno tuzlanski :mrgreen:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 jun 2016, 01:17

E kad se sjetim kad si bacio bombu da je Azmir poludio i napustio onu historijsku sjednicu kad smo svi na iglama bili :urnebes:

Sutra nastavljamo u istom tonu kao danas, samo veselo                                                                                                       :thumbup:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 11 jun 2016, 01:17

Jel solinasevo kurcenje, psovanje moje porodice i ostalo bilo na pp? Nije, zato cu ga od sada stalno praviti budalom na pdf.[/quote]
Molim te nastavi.
Samo kokice da uzmem.[/quote]
Sram te bilo maloumnice, meni si psovao dijelove porodice koji su mrtvi, a ja sam smirivao. Od ovog trenutka vise necu, vidjeces :([/quote]
Smiri te se ba jbo vas svi smo mi ovdje radi slobode svako ima svoje misljenje al ne morate se sad klati :D

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 jun 2016, 01:20

Komunista opasno trolas temu.
Tema nisam ja nego fk Sloboda.
Trolanje je kaznjivo.
Sada nastavi.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 11 jun 2016, 01:21

Komunista je napisao/la:I meni je to enigma, gdje je to Husic postavljao ultimatume i najavio odlazak osim u ovima sto rade za klik više i u priči Rekla-kazala... Jer se uzelo zdravo za gotovo da Husic OPET hoće da digne ruke od svega i da je dosta tog njegovog prenemaganja više :wtf: :hmmmmm:
Jucer je bio taj ultimatum, samo vi niste znali za njega. Solinas jeste i usutio se i cekao sta ce se desiti. Zato se kurci kao da on placa pojacanja. Pa zar mislite da su danas ona pojacanja sa neba pala? Cekalo se kako ce proci ultimatum, pa da se ljudi pottpisu. Ali isti ti ljudi vele da vise nece nasjedati, a i izborna godina prolazi, a faraon ima dugo pamcenje.[/quote]
U kom smislu neće nasjedati[/quote]
U namicanju novca. Jucer se crta presla, izbori zavrsavaju uskoro.[/quote]
Da ti nisi Jasmin Imamovic :rol: :rol:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 11 jun 2016, 01:22

wobly92 je napisao/la:
E kad se sjetim kad si bacio bombu da je Azmir poludio i napustio onu historijsku sjednicu kad smo svi na iglama bili :urnebes:

Sutra nastavljamo u istom tonu kao danas, samo veselo                                                                                                       :thumbup:
Priznaj da je to bilo epic :rol: :rol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 11 jun 2016, 01:23

Komunista je napisao/la:
Sariel je napisao/la:Dakle tipujete zasad na par scenarija.
1.Azmir se povlaci
2.Stizu bombe pojacanja
3.Objavluje se potpis s ovih par dosad pristiglih.reprogram i objasnjenje za odlaske dakle nista spektakularno....
Ajmo insajderi.
Ovako, za sada 3 samo losije, a do sutra mozda i 1. 2 nikako :) Odoh sada da odgledam utakmicu, pa na pivo. Pitajte Solinasa, on sve info ima. Opet, dragi Allah najbolje zna :)
izvukoh ovo.. :think: :hmmmmm:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 11 jun 2016, 01:24

adnan27 je napisao/la:solinas jel malo 4 jel 4 marke bolan ti zivis od nas :D pA MOZDA SOLINAS IZ BECA DA VISE NEGO TI IZ TUZLE JA NPR IZ PARIZA SAM PA SAM KUPIO OKO 10 SEZONSKIH JARANIMA SAD PLANIRAM NA LJETO 20 LOPTI DONJET ZA KLUB I OPET 10 SEZONSKIH JARANIMA
Postujem dijasporu, ali ja punim budzet Tuzle i sve sto to prati. Sezonake karte se nista u odnosu na ono sto grad ulozi. Dobro je da se skupa trudimo.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 11 jun 2016, 01:26

Aerials je napisao/la:
Komunista je napisao/la:
Sariel je napisao/la:Dakle tipujete zasad na par scenarija.
1.Azmir se povlaci
2.Stizu bombe pojacanja
3.Objavluje se potpis s ovih par dosad pristiglih.reprogram i objasnjenje za odlaske dakle nista spektakularno....
Ajmo insajderi.
Ovako, za sada 3 samo losije, a do sutra mozda i 1. 2 nikako :) Odoh sada da odgledam utakmicu, pa na pivo. Pitajte Solinasa, on sve info ima. Opet, dragi Allah najbolje zna :)
izvukoh ovo.. :think: :hmmmmm:
Jesam nesto masio?

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 11 jun 2016, 01:28

Komunista je napisao/la:
adnan27 je napisao/la:solinas jel malo 4 jel 4 marke bolan ti zivis od nas :D pA MOZDA SOLINAS IZ BECA DA VISE NEGO TI IZ TUZLE JA NPR IZ PARIZA SAM PA SAM KUPIO OKO 10 SEZONSKIH JARANIMA SAD PLANIRAM NA LJETO 20 LOPTI DONJET ZA KLUB I OPET 10 SEZONSKIH JARANIMA
Postujem dijasporu, ali ja punim budzet Tuzle i sve sto to prati. Sezonake karte se nista u odnosu na ono sto grad ulozi. Dobro je da se skupa trudimo.
:thumbup: pa dobro znamo i ja i ti da bi ih faraon i vako i nako negdje bacio bezveze u fontanu ili neku privatnu kucu tako da bolje da ih bacaju u slobodu nego njima u djepove :D salu na stranu velik je se dug napravio prema porezu i mora se to vratiti valja nam se strpiti par godina

tz87fkr
Kontakt:

Post Postao/la tz87fkr » 11 jun 2016, 01:28

Zna li neko koliko je KM ulaznica za Europa League ?
Poraz zaboli sreca utihne al' vjera u tebe nikad ne prestaje !!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.