Hajde jarane ako smo mi ovdje spadala, a ti si neki uzdignuti, šta ćeš među nama ekselencijo i veličino.Komunista je napisao/la: Jel to solinas spao da ga ti branis? Ajde u troskocima, ti si pokazao sa povecavanjem fonta pri psovkama koji si lik, djeca nam se smiju zbog toga
Hajde mi nađi gdje sam psovao, osim što sam ukazivao na miševe koji su se sakrili kao što sam i rekao da ću nakon svega, neki su izašli opet kad se malo smirilo, neki su još sakriveni. Ako si se našao tu jesam li ja kriv? Posljedice su opasne stvari. Uvijek ću prozivati takve.
@staragarda lože se nenormalno na sve živo što nema veze s vezom i ne puštaju. Evo i dalje, čovjek održao pressicu i intervju dao, nigdje ništa slično ni spomenuo nije već nam podnio izvještaj kakva je situacija u klubu, šta se dešavalo i šta se planira iako to nije dužan, i doveo nam nekoliko igrača, a oni i dalje misle haman da je Azmir već u Kentuckyju i da se ne vraća više. Izborna godina više ne pali i to je izneseno na pressici od Azmira, ali naravno to se ne prati već je cijenjeno mišljenje istomišljenika sa foruma itekako važnije.