PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
mozel me ko kako uputiti do nekadasnjeg forumasa ajzee treba nam golman na terminu
4.10.2009
****, udebljao se, slauf kao kod mene, cijena palaThetraphak1921 je napisao/la:400.000 euraKomunista je napisao/la:Nemojte pitarske fore, bolje one od strumfeta. Istrolajte sa zvanicnom, na sve strane razglasenom ponudom od 100k za Duljevica.samirr je napisao/la:Kakav je Cezar kao rezervni napadac ? Jel skup, kolika mu je plata bila u NK Sarajevu ?
Selam Sejli !

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Adresa: Dolina Mumijeva.Hedg je napisao/la:mozel me ko kako uputiti do nekadasnjeg forumasa ajzee treba nam golman na terminu
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
br 7samirr je napisao/la:Adresa: Dolina Mumijeva.Hedg je napisao/la:mozel me ko kako uputiti do nekadasnjeg forumasa ajzee treba nam golman na terminu
4.10.2009
Na pp ti posaljem njegov fbHedg je napisao/la:mozel me ko kako uputiti do nekadasnjeg forumasa ajzee treba nam golman na terminu
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jest, prije Skenderije na desnoj strani, ako kreneš s Mojmila.Hedg je napisao/la:br 7samirr je napisao/la:Adresa: Dolina Mumijeva.Hedg je napisao/la:mozel me ko kako uputiti do nekadasnjeg forumasa ajzee treba nam golman na terminu

I teletabisu ti sad kao zajebo nekog....TobeYarabi je napisao/la:gledamo, ovi vasi se dobro drze protiv favorizovanih domacinawobly92 je napisao/la:Pitari neće ni Evropsko da gledaju, protestuju u vezi svega s Evropom.

🔴⚫️

Samo bahato @solinas!!!!!!!

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Idiot, kakvog ni vi nemate, sto je cudoSabinho je napisao/la:

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
joker90 je napisao/la:Na pp ti posaljem njegov fbHedg je napisao/la:mozel me ko kako uputiti do nekadasnjeg forumasa ajzee treba nam golman na terminu

znao sam da je to on
u pp ko hoce ajzein fb
4.10.2009
Komunista je napisao/la:Idiot, kakvog ni vi nemate, sto je cudoSabinho je napisao/la:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Majkl je klasa za sebe.Komunista je napisao/la:Idiot, kakvog ni vi nemate, sto je cudoSabinho je napisao/la:
Batalite igrače Tuzlaci, Violina je rješenje za vaše neosvajačke probleme.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Kazu kitari dini oprosteno , ako ne uzme titulu 2016/2017 ko oni ce ga smjeniti .koji kreteni jos se kineska sperma sa njihove glave nije osusila a oni bi nesto mjenjali. Kitice prodaneste kurve male haha
Kako rekoh, idiot nepismeni, ogranicenog uma, koji ima sektasku sljedbu kod nas. Sramotno za Tuzlu. Trpite fa, sto bi vama bilo bolje od nassolinas je napisao/la:Komunista je napisao/la:Idiot, kakvog ni vi nemate, sto je cudoSabinho je napisao/la:

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ne znam samo na osnovu cega si zakljucio da je nepismen, uputi i nas neupucene.
MortemHz je napisao/la:solinas je napisao/la:dzelllo je napisao/la:U cemu je problem momcine?Nemojte da ne bi ostali vezani duboko za kucni prag![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Selam od Fatmira.Hedg je napisao/la:selam @newbornu i retrici

ako te ne prozivam, onda te gotivim
Ti ako tvrdis da solinas nije nepismen, mozes sa njim pod rukuThetraphak1921 je napisao/la:Ne znam samo na osnovu cega si zakljucio da je nepismen, uputi i nas neupucene.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.