FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Usput kad dode Aco, neka nam objasni sta ovaj sundjer doprinosi normalno ovoj temi, da li je i on za ban. Pored svojih 100 naloga.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Trazis od njega kao satro da vidis kako ce reagovati, a vamo ga optuzujes da je placenik i da je nesto kao narucio a da pri tome i ne znas ko je zapravo covjek? bravo ti, mozes dobiti samo ban i to na licnoj osnovidundjer je napisao/la:ne brini ti, čekam aciku da vidim hoce li reagovati

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
bravo glupko procitaj postove pa skontaj
Meni nije jasno kako neko prvo ovdje pokusava da od momaka napravi placenike, da psuju ovaj forum, prave bojkot, a onda za mjesec dodu s drugim nikovima, da se prave pametni. Obraz im ko guzica. Fuj
- Hrasno1921
- Kontakt:
Poenta svega, jos im ljudi to i dopuste i puste ih a oni ko krdo, jos traze da se dirigira po njihovom, ofirni su do bola, valja petobu zaraditi ...HausMan je napisao/la:Meni nije jasno kako neko prvo ovdje pokusava da od momaka napravi placenike, da psuju ovaj forum, prave bojkot, a onda za mjesec dodu s drugim nikovima, da se prave pametni. Obraz im ko guzica. Fuj

1921'
Ja znam da cu poslije ovog dobiti ban, a oni ce dalje da kvare temu. A iskreno i ti moras malo umanjiti s prozivanjem uprave. Neces ih na forumu otjerati sigurno. Treba sacekati da vidimo kako cemo igrati, mozda bas bude extra dobro.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
oni ili ti? jer ti si sve ovo pokreno sa lazima danasHrasno1921 je napisao/la:Poenta svega, jos im ljudi to i dopuste i puste ih a oni ko krdo, jos traze da se dirigira po njihovom, ofirni su do bola, valja petobu zaraditi ...HausMan je napisao/la:Meni nije jasno kako neko prvo ovdje pokusava da od momaka napravi placenike, da psuju ovaj forum, prave bojkot, a onda za mjesec dodu s drugim nikovima, da se prave pametni. Obraz im ko guzica. Fuj

- amazon
- Kontakt:
Stvarno bi nam legao Subic. Dobar igrac za nase lige. Ali kad objavi Havaz Sport znaci 1000% ne dolazi.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Laž. Aco ili da ga ne imenujem je navijač Hajduka. Hiljadu puta rekao.Hrasno1921 je napisao/la:ovo ti je vrhunac, prvo ne znas ni ko je ni sta je Aco, covjek godinama prati Zelju, Manijak od glave do pete, nego se ti prvo presaberi,a sto se mene tice i oduzmi pa se onda javi sa svojim glupostima, jednostavno neuk i zelen sidundjer je napisao/la:da vidimo da li ce aco reagovati, ako ne reaguje znači da ste naručeni od strane njega da pljujete po FK Željezničar
Zdenko Jelić ne priča ništa loše o rukovodstvu kluba. Ona "poruka" je samo loš fotošop, ako se uopšte može nazvati fotošopom, prije da je neko u paintu radio.Hrasno1921 je napisao/la:Za vas su lazi a za druge istina, dobro se zna ko je i Siljo a i ko lazni Hadzija, ocito ste neupuceni i pomenutu dvojicu znate samo od onda kada su dosli u klub, ako o tome javno pricaju jedan Zdenko Jelic, Dzelo, Buki koji je u skupstini i dr. meni je sve jasno, da nije bilo ove price oko renoviranja stadiona sa parama od navijaca, njih ni na mapi nebi bilo, ovako su produzili sebi zivot za par mjeseci, ali polako ...
Dželo priča na upravu? Onaj isti Dželo koji je bio u klubu i koji je klub oštetio za ozbiljnu svotu novca? Je li o Dželi zvanom Litex pričamo?
Stadion renoviran parama navijača?
1. Ukupna vrijednost radova: 424.262,76 KM
2. Izvori finansiranja:
2.1. Obezbijeđeno na bazi ugovora o sponzorstvu: 28.080,00 KM
2.2. Obezbijeđeno putem donacija izvođača radova: 6.680,70 KM
2.3. Obezbijeđeno na bazi prihoda od prodaje članskih karata ( period od 04.03.2016. do 31.05.2016. godine ) : 22.200,00 KM
2.4. Obezbijeđeno na bazi donacija od strane navijača, prijatelja i članova Kluba: 267.951,00 KM
2.5. Obezbijeđeno iz redovnih prihoda Kluba: 99.351,06 KM
Ukoliko uzmemo u obzir i vrijednost radova koji su izvršeni u februaru mjesecu 2016. godine u iznosu od 139.595,81 KM, ukupna vrijednost izvršenih radova u 2016. godini iznosi 563.858,57 KM. Igrači, stručni štab i upravljačke strukture FK Željezničar zahvaljuju se navijačima, članovima, sponzorima, ulagačima i prijateljima Kluba na povjerenju i podršci.
Eto i to da pobijemo. Ukoliko imaš još nekih laži da izneseš, slobodno. Ali nemojte brisati postove kasnije, kao što se ima običaj ovdje.
ako te ne prozivam, onda te gotivim
Bivši bh.reprezentativni golman Kenan Hasagić, mogao bi se vratiti na Grbavicu.
U stručnom štabu novopečenog trenera "Plavih" ostala je nedoumica ko će biti trener golmana, a prema našim saznanjima, u najužem izboru su Dragan Škrba i Kenana Hasagić.
Škrba je golman koji je branio u najuspješnijoj generaciji Želje koja je igrala čuveno polufinale Kup UEFA, dok je Hasagić na Grbavici nastupao od 2002-2004. godine.
U stručnom štabu novopečenog trenera "Plavih" ostala je nedoumica ko će biti trener golmana, a prema našim saznanjima, u najužem izboru su Dragan Škrba i Kenana Hasagić.
Škrba je golman koji je branio u najuspješnijoj generaciji Želje koja je igrala čuveno polufinale Kup UEFA, dok je Hasagić na Grbavici nastupao od 2002-2004. godine.
i kad budem dedo voljet ću te Zeljooooo
Priznaj da si manijak od glave do petealeksandar_veliki je napisao/la:Evo Ace placenika, mrzitelja, supka, pitara, kuma od kuma i slicno. Zbog vrijedjanja sagovornika i nepostivanja pravila foruma nisi vise clan istog.dundjer je napisao/la:ne brini ti, čekam aciku da vidim hoce li reagovati

ako te ne prozivam, onda te gotivim
- amazon
- Kontakt:
Ja sam vise za Skrbu, ali mislim da obojica nemaju licencu.Aldino1 je napisao/la:Bivši bh.reprezentativni golman Kenan Hasagić, mogao bi se vratiti na Grbavicu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
pretpostavljam da nemaju licencu ali bi nam jako dobrodosli na ovoj poziciji trenera golmana ali i sa svojim iskustvom koji imaju.
i kad budem dedo voljet ću te Zeljooooo
- amazon
- Kontakt:
Ali ako je avaz objavio od toga nema nista, slicno kao za Subica. A legao bi nam ko budali samar.
prema svim, javno, iskazanim pokazateljima, Zeljo posljednjih godinu dana posluje pozitivno. plate su na vrijeme (nemam pojma kolike su, niti me interesuje), placaju se doprinosi, obnavlja se stadion, rjeseno dosta dugovanja prema dobavljacima, uposlenicima, uvezani radni stazevi zbog odlaska u penziju... to sto se ide na kupres, ne vidim kao nesto lose. pogledaj ko se sve priprema tamo. ako smo vec popusili evropu, mora se negdje i ustedjeti, a svi smo i prizivali visinske pripreme radi jace fizicke spreme. ako ovo nisu pozitivne stvari, onda sam ja lud, kakvim ti vecinu forumasa ovdje predstavljas.Hrasno1921 je napisao/la:Za vas su lazi a za druge istina, dobro se zna ko je i Siljo a i ko lazni Hadzija, ocito ste neupuceni i pomenutu dvojicu znate samo od onda kada su dosli u klub, ako o tome javno pricaju jedan Zdenko Jelic, Dzelo, Buki koji je u skupstini i dr. meni je sve jasno, da nije bilo ove price oko renoviranja stadiona sa parama od navijaca, njih ni na mapi nebi bilo, ovako su produzili sebi zivot za par mjeseci, ali polako ...
a, sto se tice dzele i bukija, kad su toliko zabrinuti za Zelju, upitaj ih sto ga onda oni, svojevremeno tuzise? gdje je tada bila ta njihova tolika, neizmjerna ljubav i briga? je li dzelo ikada, ikome, odgovarao sto je, kao direktor kluba , zaboravio poslati aplikaciju prema uefi, pa popusismo 50.000 KM i to kad nam je taj iznos trebao kao suho zlato? jesu li siljo i lazni hadzija (kako ih ti nazivas) doveli klub pred stecaj? ko je napravio dugovanja koja su nas gurala u ambis propasti? ko je usmeno dogovarao uslove sa igracima, pa su ljudi bjezali bez odstete, jer su izvarani? jesu li to opet njih dvojica?
ponavljam, pravile su se greske u sposrtskom segmentu, pa sam i ja crnjacio. ali, vrijeme ce pokazati jesu li kostic i lesnik pravi izbor i treba ljude pustiti da rade i pokusaju ostvariti sto su naumili, a obecavaju dosta. ali, jok, najlakse je, nasuho, napamet, preventivno i, sto je najgore, zlonamjerno popkjuvati.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- amazon
- Kontakt:
Mislim da je dosta price o ljubavi kad se pise o parama. Svi mi radimo za platu, od toga zivimo i svako ko trazi ono sto je zaradio ima pravo na to. Ja sad da trebam da mrzim Dzelu, Bukija, sto su trazili svoje pare, necu vala.
Dalje, isti ti moralisti koji moralisu pola ih nema obraza prema Bekricu. Decko koji nikad nije otisao u nijedan klub u PL, a mogao je, uvijek izabere Zelju kad se vraca, a nasi nazovimo ih satro navijaci mu hebu mater, sad ga tjeraju, govore da je levat. Oni se ovdje deklarisu kao pravi navijaci, a drugi koji kritikuju su tu zlonamjerno. Smijesno.
A jos je gnusnije spominjati Amara u losem kontekstu, ovo sto ti pokusavas. On je bez ugovora osvojio titulu, i ostavio 5 omladinaca s ugovorom da bi sad ovi to prodali. Kakva ti je to prica ba. Ne ide jarane.
Dalje, isti ti moralisti koji moralisu pola ih nema obraza prema Bekricu. Decko koji nikad nije otisao u nijedan klub u PL, a mogao je, uvijek izabere Zelju kad se vraca, a nasi nazovimo ih satro navijaci mu hebu mater, sad ga tjeraju, govore da je levat. Oni se ovdje deklarisu kao pravi navijaci, a drugi koji kritikuju su tu zlonamjerno. Smijesno.
A jos je gnusnije spominjati Amara u losem kontekstu, ovo sto ti pokusavas. On je bez ugovora osvojio titulu, i ostavio 5 omladinaca s ugovorom da bi sad ovi to prodali. Kakva ti je to prica ba. Ne ide jarane.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 11 jun 2016, 00:36, ukupno mijenjano 2 puta.
postujem, ali stvarno, ovaj stav da razdvojimo ljubav i posao. sasvim je normalno da svako ocekuje da dobije ono sto je zaradio. ali, nemojmo dvostrukih arsina. kad su dzelo i buki u pitanju, onda ide ova prica. a, zasto onda nemamo isti stav prema nekim drugim ljudima, cak sta vise, dusa nam zaviriti u njihov dzep.amazon je napisao/la:Mislim da je dosta price o ljubavi kad se pise o parama. Svi mi radimo za platu, od toga zivimo i svako ko trazi ono sto je zaradio ima pravo na to. Ja sad da trebam da mrzim Dzelu, Bukija, sto su trazili svoje pare, necu vala.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Vidim misevi opet izasli iz rupe da nam pametuju i da nam otvaraju oci a sami ne vide dalje od svog nosa... Ajde fino dugo vam je trebalo da smislite novu strategiju...
Prije bi Skrbu koji je isto kandidat za trenera golmana nego Hasagica.. A Hasagica ne bi nikako volio vidjeti u klubu
Prije bi Skrbu koji je isto kandidat za trenera golmana nego Hasagica.. A Hasagica ne bi nikako volio vidjeti u klubu
I vas dvojica opet imate obraza doci poslije svega sta ste se nasrali na ovaj portal i ljude s njega. Posebno ovaj iznad koji pise o orgijanju. Obraz ko guzica.Mene bi bilo stid poslije svega napisati slovo. Nastavite kvariti temu s svojim glupostima, necete valjda dugo aBd.A prvi ste tamo **** pisali kako mozete klikati na gov.nogo.vno, a gledaj ih sad ko zabe poslije kise se naselili. 

- MocMahale444
Ko bolan prica sta protiv ss.ba, sto si zapeo toliko. Evo ja pisem gdje god hocu. Je'l nemam pravo pisati ovdje?
Pusti se toga vise, ako hoces pisi o Želji mojne vise rasprave.
Ova tema ko linija razgranicenja tokom rata, de hljeba ti stop raspravama.
Pusti se toga vise, ako hoces pisi o Želji mojne vise rasprave.
Ova tema ko linija razgranicenja tokom rata, de hljeba ti stop raspravama.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.