Da jos dodam kako mi je super ovaj Evropski format bo2. Podsjeća me tabela na fudbal kad gledam

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja konacno levelovao account na westu - pa se dizem kroz silvertheboss_RD07 je napisao/la:Pantheon babuka (nekad dok sam igrao)
Koje je to smeće, nategne iz bush-a sa top-a, uleti na mid ko' projektil!delko je napisao/la:Ja konacno levelovao account na westu - pa se dizem kroz silvertheboss_RD07 je napisao/la:Pantheon babuka (nekad dok sam igrao)do S3 sam stigao
samo Zaca picim - 85% win rate
Bio je dobar, a nisam ga vidio brat bratu zadnjih 150 gejmovatheboss_RD07 je napisao/la:Pantheon babuka (nekad dok sam igrao)
da ali ako promasis skok, u r fckedBordoArmy88 je napisao/la:Koje je to smeće, nategne iz bush-a sa top-a, uleti na mid ko' projektil!delko je napisao/la:Ja konacno levelovao account na westu - pa se dizem kroz silvertheboss_RD07 je napisao/la:Pantheon babuka (nekad dok sam igrao)do S3 sam stigao
samo Zaca picim - 85% win rate
dat range!
Fnatic se malo trgnuo kako je yellowstar dosao, ali idalje nije to to. Najveci problem im je Gamsu koji ne komunicira s timom jer ne zna engleski, ali vjerujem da ce biti u buducnosti bolje jer je yellowstar shotcaller a on zna i koreanski. A sta ocekivati od origena kad im xpeke igra adcUnitedWA je napisao/la:Bio je dobar, a nisam ga vidio brat bratu zadnjih 150 gejmovatheboss_RD07 je napisao/la:Pantheon babuka (nekad dok sam igrao)![]()
Zac je mašina trenutno, svaki game koji sam igrao protiv njega smo izgubili, ali opet rijetko viđen champ.
Btw kakve su lošine postali Fnatic i Origen, ubiše ih ljudi.
Apsolutno ! ne razumijem zasto forsiraju smoothija kad je bunny mnogo jacinerkolfc je napisao/la:Bunny je imao odličan split sa Gravity i ranije je bio dobar u Curse dok nisu ga zamjenili xpecialom. Bilo mi je iznenadujuce kad su Hai stavili umjesto njega prošli split. A Smothie je loš da mu ne može nikako konkurencija biti.
Kako je samo TSM krenuo ovaj split ubise ljudi sve.
Fnatic će opet uz g2 sigurno na worlds. Origen bi mogao lako izgubiti to mjesto do kraja ako ne dovedu kakvog dobrog adc.
desava seOtelo je napisao/la:Ruka mi je u položaju od miša nakon gamea od 80 minuta. Imali priliku da ga završimo oko 55 minute i umjesto pusha odemo na Barona i oni nekako naprave ace i tu se meč opet vratio u neizvjesnost.
Ja sa Sorakom igram i u zadnjem teamfightu gotovo mrtavi svi i u zadnjoj sekundi pred smrt mi stigne Ulti, udarim po tipki R, bacim silence i Q, te okrenem teamfight na našu stranu i tu uzmemo, brzi recall jer je jedino Zac ostao, a countdown na 70 sekundi i ogromni push, gdje su opet neki luđaci željeli na Barona, ali su došli pameti...
Otelo je napisao/la:nakon gamea od 80 minuta
Da, da. Imali smo priliku da riješim sve dosta ranije, ali glupi callovi su sve zeznuli. Možemo da iskoristimo ace za finiš u umjesto toga idemo na BaronaAjsKjub je napisao/la:Otelo je napisao/la:nakon gamea od 80 minuta
![]()
![]()
![]()
Uglavnom, ako hoćete da budete bolji rengar, preporučujem da pročitate moj post sa
(ja sam ovaj vaynehentaibruh)