FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HausMan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HausMan » 10 jun 2016, 21:27

Nadam se da ce moderacija ukloniti ovog sundjera jer pise s 10 naloga, a pored toga kvari temu s konstatnim sranjima.Usra temu, dzaba se s njim treba natezati.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 10 jun 2016, 21:29

HausMan je napisao/la:Nadam se da ce moderacija ukloniti ovog sundjera jer pise s 10 naloga, a pored toga kvari temu s konstatnim sranjima.Usra temu, dzaba se s njim treba natezati.
levat koji jos mora da uci, a ne zna prikriti osnovne stvari u vezi IT-a, uz to se bavi spinom, optuzivanjem i etiketiranjem sto je strogo zabranjeno na forumu, jednostavno receno zeleno i neuko celjade :mrgreen:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

dundjer
Kontakt:

Post Postao/la dundjer » 10 jun 2016, 21:31

da vidimo da li ce aco reagovati, ako ne reaguje znači da ste naručeni od strane njega da pljujete po FK Željezničar

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 10 jun 2016, 21:33

Prvi kojeg bi Aco trebao ukloniti si ti jer pises s 10 acc i jos imas obraza da optuzujes druge i jos gore lazes. Covjek ima svoje misljenje ako ti se ne svidja ne citiraj ga, a ne pravi od teme cirkus. Idi na **** pa tamo glumi budalu. I dalje uopce se ne slazem s ovim sto pise ali me boli tuki, neka pise do kad hoce.

Kad je prozivka??

dundjer
Kontakt:

Post Postao/la dundjer » 10 jun 2016, 21:34

Hajde aco da te vidimo sad, nek me banuje zaboli me, ali kada tebe banuje

a kada pravite stranice pazite malo, budite pametniji :) znate vi zašto ;)

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 10 jun 2016, 21:34

dundjer je napisao/la:da vidimo da li ce aco reagovati, ako ne reaguje znači da ste naručeni od strane njega da pljujete po FK Željezničar
ovo ti je vrhunac, prvo ne znas ni ko je ni sta je Aco, covjek godinama prati Zelju, Manijak od glave do pete, nego se ti prvo presaberi,a sto se mene tice i oduzmi pa se onda javi sa svojim glupostima, jednostavno neuk i zelen si
1921'

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 10 jun 2016, 21:35

Ono mišljenje nije ono je laz, ali ti to vrlo dobro znaš jer si isti ;)
Koliki pokvarenjak moraš biti da upakujes posjetu poreske sa nabavkom stolica i radovima na stadionu samo da bi ocrnio upravi ma fuj a dodirne tačke nema to dvoje :facepalm:

dundjer
Kontakt:

Post Postao/la dundjer » 10 jun 2016, 21:36

Jel se to javlja hrasno, covjek koji protestuje u opstini kada je neradni dan?

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 10 jun 2016, 21:39

dundjer je napisao/la:Jel se to javlja hrasno, covjek koji protestuje u opstini kada je neradni dan?
nisi ti dobar u vugla, izmisljas i optuzujes, niti kontam to za opstinu kao ni za Sanela Jahica, makar da objasnite o cemu se radi, bio bih vam zahvalan, ovako ispadate smijesni :lol:
1921'

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la JoseeMourinho » 10 jun 2016, 21:41

HausMan je napisao/la:
JoseeMourinho je napisao/la:Ono mišljenje nije ono je laz, ali ti to vrlo dobro znaš jer si isti ;)
Koliki pokvarenjak moraš biti da upakujes posjetu poreske sa nabavkom stolica i radovima na stadionu samo da bi ocrnio upravi ma fuj a dodirne tačke nema to dvoje :facepalm:
Ima pravo da laze, ako mu se laze. Nemoj ga citirati i dosadit ce mu. A ne da se od teme pravi cirkus, pola stvari kao chat na ****. forumu gdje obitavaji ovakvi pacijenti. Pored toga sto pise s 100 acc ima pravo da nareduje. Ne slazem se s ovim likom sta pise, ali sta ja mogu tu. Smorise vise ovi strajkaci koji su kao bitni, a indijanci obicni.
A kako ti to sve znaš, a prije mjesec registrovan?

Nema pravo da laze i to mu nije prvi put, sto mu to treba nikad mi neće biti jasno, ali ovo njegovo nije drugačije mišljenje nego pljuvanje po želji od navijaca ne god drugog tima ;)

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 10 jun 2016, 21:45

JoseeMourinho je napisao/la: A kako ti to sve znaš, a prije mjesec registrovan?

Nema pravo da laze i to mu nije prvi put, sto mu to treba nikad mi neće biti jasno, ali ovo njegovo nije drugačije mišljenje nego pljuvanje po želji od navijaca ne god drugog tima ;)
Pa sta ima veze kad sam registrovan, ali vidim koliko ovaj sundjer ima acc. Bolesnik obicni, nista dugo. On meni ne moze promjeniti misljenje da pise svaki dan po 100 puta da je Misimovic lopov. Zato me ne zanima sta pise. Ovdje se napise 100 puta pitanje kad je prozivka, neces dobiti odgovor, ali ce te citirati jednog i jedno te isto ponavljati kao indijanci. Onda se od teme napravi chat, nista korisno procitati.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 10 jun 2016, 21:45

JoseeMourinho je napisao/la:
HausMan je napisao/la:
JoseeMourinho je napisao/la:Ono mišljenje nije ono je laz, ali ti to vrlo dobro znaš jer si isti ;)
Ima pravo da laze, ako mu se laze. Nemoj ga citirati i dosadit ce mu. A ne da se od teme pravi cirkus, pola stvari kao chat na ****. forumu gdje obitavaji ovakvi pacijenti. Pored toga sto pise s 100 acc ima pravo da nareduje. Ne slazem se s ovim likom sta pise, ali sta ja mogu tu. Smorise vise ovi strajkaci koji su kao bitni, a indijanci obicni.

Nije pljuvanje po Zelji vec po upravi, i udostoji se da kao navijac, najveceg i najtrofejnijeg bh. kluba kakvim se predstavljas, ime kluba pises velikim slovom a ne malim ;)
Uprava nije Zeljo, kao niti sto je Alija Bosna, bilo je uprava i uprava, likova i likova ali na kraju ostaje Zeljo, taj spin prodajite djeci po obdanistima, mozda vam ga otkupe uz lizalce i cunga lunga zvaku
1921'

dundjer
Kontakt:

Post Postao/la dundjer » 10 jun 2016, 21:46

hrasno1921 majstor laži, inače kum sanela jahića

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 10 jun 2016, 21:48

Jose murinjo, iskreno odgovori.

Evo ti kazes hrasno laze, dobro laze. Hajd mi nadji sta je ova dundjer sundjer napisao korisno osim sto lupeta, a njega ne citiras?

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 10 jun 2016, 21:48

dundjer je napisao/la:hrasno1921 majstor laži, inače kum sanela jahića
Pa makar mi objasni o cemu se radi i odakle ja licno u toj prici? kakav Sanel i kakva opstina?
1921'

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la JoseeMourinho » 10 jun 2016, 21:49

HausMan je napisao/la:
JoseeMourinho je napisao/la: A kako ti to sve znaš, a prije mjesec registrovan?

Pa sta ima veze kad sam registrovan, ali vidim koliko ovaj sundjer ima acc. Bolesnik obicni, nista dugo. On meni ne moze promjeniti misljenje da pise svaki dan po 100 puta da je Misimovic lopov. Zato me ne zanima sta pise. Ovdje se napise 100 puta pitanje kad je prozivka, neces dobiti odgovor, ali ce te citirati jednog i jedno te isto ponavljati kao indijanci. Onda se od teme napravi chat, nista korisno procitati.
Kako sve to znaš onda i sebe predstavljaš nekim Aman članom ako si tek mjesec na forumu?

Hrasno1921 je napisao/la:
HausMan je napisao/la: Ima pravo da laze, ako mu se laze. Nemoj ga citirati i dosadit ce mu. A ne da se od teme pravi cirkus, pola stvari kao chat na ****. forumu gdje obitavaji ovakvi pacijenti. Pored toga sto pise s 100 acc ima pravo da nareduje. Ne slazem se s ovim likom sta pise, ali sta ja mogu tu. Smorise vise ovi strajkaci koji su kao bitni, a indijanci obicni.

Nije pljuvanje po Zelji vec po upravi, i udostoji se da kao navijac, najveceg i najtrofejnijeg bh. kluba kakvim se predstavljas, ime kluba pises velikim slovom a ne malim ;)
Uprava nije Zeljo, kao niti sto je Alija Bosna, bilo je uprava i uprava, likova i likova ali na kraju ostaje Zeljo, taj spin prodajite djeci po obdanistima, mozda vam ga otkupe uz lizalce i cunga lunga zvaku
Ti sad ko braniš klub, kako te nije stid nakon onog sto si napisao? Samo me zanima kako te nije stid nakon onakvih lazi bilo sta pisati? Ono od dusmana ne možeš čuti da neko onako nešto izmisli ali čuli smo od "navijača želje" :facepalm:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 10 jun 2016, 21:52

Za vas su lazi a za druge istina, dobro se zna ko je i Siljo a i ko lazni Hadzija, ocito ste neupuceni i pomenutu dvojicu znate samo od onda kada su dosli u klub, ako o tome javno pricaju jedan Zdenko Jelic, Dzelo, Buki koji je u skupstini i dr. meni je sve jasno, da nije bilo ove price oko renoviranja stadiona sa parama od navijaca, njih ni na mapi nebi bilo, ovako su produzili sebi zivot za par mjeseci, ali polako ...
1921'

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 10 jun 2016, 21:56

Hrasno1921 je napisao/la:Za vas su lazi a za druge istina, dobro se zna ko je i Siljo a i ko lazni Hadzija, ocito ste neupuceni i pomenutu dvojicu znate samo od onda kada su dosli u klub, ako o tome javno pricaju jedan Zdenko Jelic, Dzelo, Buki koji je u skupstini i dr. meni je sve jasno, da nije bilo ove price oko renoviranja stadiona sa parama od navijaca, njih ni na mapi nebi bilo, ovako su produzili sebi zivot za par mjeseci, ali polako ...
Opet lažeš jer to ne provjerava poreska, znaci nastavljas sa laganjem :facepalm: fuj

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 10 jun 2016, 21:59

Hrasno1921 je napisao/la:Za vas su lazi a za druge istina, dobro se zna ko je i Siljo a i ko lazni Hadzija, ocito ste neupuceni i pomenutu dvojicu znate samo od onda kada su dosli u klub, ako o tome javno pricaju jedan Zdenko Jelic, Dzelo, Buki koji je u skupstini i dr. meni je sve jasno, da nije bilo ove price oko renoviranja stadiona sa parama od navijaca, njih ni na mapi nebi bilo, ovako su produzili sebi zivot za par mjeseci, ali polako ...
Opet lažeš jer to ne provjerava poreska, znaci nastavljas sa laganjem :facepalm: fuj
Ja ne kontam sta ti pises, mijesas kruske i jabuke, sve sto sam napisao ne odnosi se ni na poreznu niti bilo sta drugo, ocito fulas, zanimljivo nidje sundjera odjednom a ti dodao gassssss .... :rol:
1921'

dundjer
Kontakt:

Post Postao/la dundjer » 10 jun 2016, 22:00

ne brini ti, čekam aciku da vidim hoce li reagovati

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Levin, nindza i 31 gost.