League of Legends

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Ko osvaja EU Masters 2020 Springsplit ?

Anketa je završila: 14 maj 2020, 20:49.

Fnatic Rising
0
Nema glasova.
Mousesports
1
50%
Schalke 04
1
50%
Vodafone Giants
0
Nema glasova.
GamersOrigin
0
Nema glasova.
Energypot Wizards
0
Nema glasova.
Neko drugi ?
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 2

nerkolfc
Kontakt:

Re: League of Legends

Post Postao/la nerkolfc » 04 jun 2016, 12:44

Cait i Sivir. A u zadnje vrijeme najveći win procent sa Ezrealom.

Da jos dodam kako mi je super ovaj Evropski format bo2. Podsjeća me tabela na fudbal kad gledam :D

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 10 jun 2016, 20:17

Pantheon babuka (nekad dok sam igrao)

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 10 jun 2016, 21:34

theboss_RD07 je napisao/la:Pantheon babuka (nekad dok sam igrao)
Ja konacno levelovao account na westu - pa se dizem kroz silver :) do S3 sam stigao :) samo Zaca picim - 85% win rate :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 10 jun 2016, 22:11

delko je napisao/la:
Ja konacno levelovao account na westu - pa se dizem kroz silver :) do S3 sam stigao :) samo Zaca picim - 85% win rate :D
Koje je to smeće, nategne iz bush-a sa top-a, uleti na mid ko' projektil! :mrgreen: dat range! :puke:

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 11 jun 2016, 02:45

Bio je dobar, a nisam ga vidio brat bratu zadnjih 150 gejmova :mrgreen:
Zac je mašina trenutno, svaki game koji sam igrao protiv njega smo izgubili, ali opet rijetko viđen champ.
Btw kakve su lošine postali Fnatic i Origen, ubiše ih ljudi.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 11 jun 2016, 13:10

BordoArmy88 je napisao/la:
delko je napisao/la:
Koje je to smeće, nategne iz bush-a sa top-a, uleti na mid ko' projektil! :mrgreen: dat range! :puke:
da ali ako promasis skok, u r fcked :D a vec od golda - narod zna dobro da dodge-a tako da :D ja sam ga i ranije igrao ali kad hocu da se malo dignem u elo-u onda ga spamam pa onda kad dodjem gdje hocu - mijenjam champe - zezam se i tako :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 11 jun 2016, 18:17

UnitedWA je napisao/la:
Bio je dobar, a nisam ga vidio brat bratu zadnjih 150 gejmova :mrgreen:
Zac je mašina trenutno, svaki game koji sam igrao protiv njega smo izgubili, ali opet rijetko viđen champ.
Btw kakve su lošine postali Fnatic i Origen, ubiše ih ljudi.
Fnatic se malo trgnuo kako je yellowstar dosao, ali idalje nije to to. Najveci problem im je Gamsu koji ne komunicira s timom jer ne zna engleski, ali vjerujem da ce biti u buducnosti bolje jer je yellowstar shotcaller a on zna i koreanski. A sta ocekivati od origena kad im xpeke igra adc :urnebes: naguzio ih forgiven pravo
naprijed rejal

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 12 jun 2016, 11:55

Sto se tice C9 - bio sam skeptican po pitanju Bunny Fufu ali on sa Bardom + Sneaky djeluju stvarno mocno :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 12 jun 2016, 18:27

Bunny je imao odličan split sa Gravity i ranije je bio dobar u Curse dok nisu ga zamjenili xpecialom. Bilo mi je iznenadujuce kad su Hai stavili umjesto njega prošli split. A Smothie je loš da mu ne može nikako konkurencija biti.

Kako je samo TSM krenuo ovaj split ubise ljudi sve.

Fnatic će opet uz g2 sigurno na worlds. Origen bi mogao lako izgubiti to mjesto do kraja ako ne dovedu kakvog dobrog adc.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 23 jun 2016, 13:05

nerkolfc je napisao/la:Bunny je imao odličan split sa Gravity i ranije je bio dobar u Curse dok nisu ga zamjenili xpecialom. Bilo mi je iznenadujuce kad su Hai stavili umjesto njega prošli split. A Smothie je loš da mu ne može nikako konkurencija biti.

Kako je samo TSM krenuo ovaj split ubise ljudi sve.

Fnatic će opet uz g2 sigurno na worlds. Origen bi mogao lako izgubiti to mjesto do kraja ako ne dovedu kakvog dobrog adc.
Apsolutno ! ne razumijem zasto forsiraju smoothija kad je bunny mnogo jaci :) a smoothie je i dalje kao prva postava :S
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 23 jun 2016, 21:56

kakav game :rol:
naprijed rejal

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 23 jun 2016, 22:17

Nekako sam razočaran kako je završio.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 24 jun 2016, 00:09

[youtube][/youtube]

Koji je ovo king! :rol: :rol: :rol:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 24 jun 2016, 20:49

Ruka mi je u položaju od miša nakon gamea od 80 minuta. Imali priliku da ga završimo oko 55 minute i umjesto pusha odemo na Barona i oni nekako naprave ace i tu se meč opet vratio u neizvjesnost.

Ja sa Sorakom igram i u zadnjem teamfightu gotovo mrtavi svi i u zadnjoj sekundi pred smrt mi stigne Ulti, udarim po tipki R, bacim silence i Q, te okrenem teamfight na našu stranu i tu uzmemo, brzi recall jer je jedino Zac ostao, a countdown na 70 sekundi i ogromni push, gdje su opet neki luđaci željeli na Barona, ali su došli pameti...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 24 jun 2016, 23:57

Otelo je napisao/la:Ruka mi je u položaju od miša nakon gamea od 80 minuta. Imali priliku da ga završimo oko 55 minute i umjesto pusha odemo na Barona i oni nekako naprave ace i tu se meč opet vratio u neizvjesnost.

Ja sa Sorakom igram i u zadnjem teamfightu gotovo mrtavi svi i u zadnjoj sekundi pred smrt mi stigne Ulti, udarim po tipki R, bacim silence i Q, te okrenem teamfight na našu stranu i tu uzmemo, brzi recall jer je jedino Zac ostao, a countdown na 70 sekundi i ogromni push, gdje su opet neki luđaci željeli na Barona, ali su došli pameti...
desava se :D

najvise se gejmovi throwaju radi te djece koja ne raspoznaju objektive i kako uzeti iste.
naprijed rejal

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 25 jun 2016, 00:25

Iz low ela cete se izbaciti tek onda kada bude dovoljno dobri za nešto više i kada prestanete kriviti sve ostale za lošu igru. Baš kao što kolega @Santo rece, objective control je najvažnija stvar u lolu, ko zna šta treba radit u datom momentu, taj je bolji od ostalih u lolu. Po tome je i najčešće napravljen ranking. Što sam još primijetio igrajući na svom smurf accu (Diamond sam na euw, ko hoce nek pise u pm da se izdodajemo) da ljudi u silver i bronzi uopšte nemaju mastery lvl 5, ili bar lvl 4 bedževe. Znači, igraju sa championima sa kojima nemaju iskustvo, dajte ljudi, igrajte 1-2 championa, naučite šta treba da radite u datom momentu i to je to. Svaki igrač može steći skill sa nekim championom, sigurno ima neki silver lik koji igra bolje Yasuo-a od mene, ali ja ću njega uništiti sa svojim map pressure-om i svojim odlukama kad, i kako šta uraditi. Nadam se da će nekom ovo pomoći da shvati kako šta funkcioniše.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 jun 2016, 01:30

Ma nekad fakat znaju napraviti smiješne potezi. Danas također igram na midu i lagano uzimam svoj lane, top i jungler također lagano pushaju naprijed i drže kontrolu nad svojim dijelom mape, no dešave se to da bot gubi lane i polako ostaju behind, a u isto vrijeme top, jungler i ja smo u svemu bolji od naših protivnika. U svemu tome se dešava da ja, bez ikakvog upozoranje od bota bivam okružen od strane četiri championa, unatoč svim wardovima okolo. Njihov jungler skače, njihov mid me napada sa strane, dok uleće ADC, sa supportom koji se u tom trenutku teleporta odmah do mene. I šta ćeš, moj bot to sve ignoriše i na kraju nas tri teamfighta uzima 5 v 3, dok se naš ADC šetka kao po plaži...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 25 jun 2016, 22:18

A evo drugi put na isti nacin gubim game. 40+ minut, daleko smo jaci, ali ovi mazlumi iz mog teama, idu tri na pet da ukradu eldera, iako do tad nemamo niti jednog zmaja, ace, inhibitor down. Annie u 40toj minuti ide da uzme blue, iako sam napisao da ne ide jer ce ju uhvatiti, ali ona svejedno ide, unatoc mom pinganju da se povucemo, xin (full ad) ulijece i flesha se za killom, darius ga prati a ezreal baca e medju 5 ljudi, cak ni sorakin ult, crucible, solari, healovi, exhaust nisu pomogli, opet ace, i gotov game. I tu lezi problem, tesko je kontrolisati mnostvo retardirane djece, koja ne kontaju poentu igre, ne razmisljaju unaprijed, i ne kontaju sta moze da se desi.
naprijed rejal

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 26 jun 2016, 03:40

Otelo je napisao/la:nakon gamea od 80 minuta

:shock: :shock: :shock:
:lol:
Uglavnom, ako hoćete da budete bolji rengar, preporučujem da pročitate moj post sa
(ja sam ovaj vaynehentaibruh :mrgreen: )
Unico amore sei!
❤️🖤

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 jun 2016, 15:35

AjsKjub je napisao/la:
Otelo je napisao/la:nakon gamea od 80 minuta

:shock: :shock: :shock:
:lol:
Uglavnom, ako hoćete da budete bolji rengar, preporučujem da pročitate moj post sa
(ja sam ovaj vaynehentaibruh :mrgreen: )
Da, da. Imali smo priliku da riješim sve dosta ranije, ali glupi callovi su sve zeznuli. Možemo da iskoristimo ace za finiš u umjesto toga idemo na Barona :crazy:

Kasnije mi je ruka deset minuta bila u položaju miša, a kad šta hoće jutros sam imao game od 57 minuta, koji smo srećom dobili :rol:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.