To toRimes87 je napisao/la:Baci Romu da se igramo?DoeTz je napisao/la:hhh

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
To toRimes87 je napisao/la:Baci Romu da se igramo?DoeTz je napisao/la:hhh
sad ne smijem biti sigurna ni da je našadnan27 je napisao/la:ja sad sam citao hee kao nije kazu jos kasno sve dok ne potpise
E nije onda fazonSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Mislim da je rijec o Asimu Zecu... Vidit cemo
Koliko ja znam, Džidić se uvijek ponašao dženfrmenski, tako da ne beri brige ako je rekao Azmiru da dolaziAerials je napisao/la:sad ne smijem biti sigurna ni da je našadnan27 je napisao/la:ja sad sam citao hee kao nije kazu jos kasno sve dok ne potpiseko zna kakav film u glavi može čovjeku pući
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Eto sad ce ispravit lik, ja mu rekao da je pogrijesio ime i on skontao hahahhahahaha![]()
![]()
![]()
Sta sve ljudi radekatarakta je napisao/la:Lakija prenijelo
solinas je napisao/la:Samo zvanicni portal neki momci.
Jbt fcb ba.
A nije gotovo mogli bi imati tih zeceva ko u lovackoj prici ali valja nam se strpiti malo.
A sta kaze doslo je do nesporazuma![]()
dobar igrac gdje to procita jooj imat cemo ekipu strasnuSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Dusan Martinovic novi igrac
Razumijem napisati na forumu negdje,pa hajde jbg diskutuje se ali ovako....SlobodaTuzla1919 je napisao/la:solinas je napisao/la:Samo zvanicni portal neki momci.
Jbt fcb ba.
A nije gotovo mogli bi imati tih zeceva ko u lovackoj prici ali valja nam se strpiti malo.
A sta kaze doslo je do nesporazuma![]()
![]()
sta sve ljudi nece napisati i to jos javno jbt
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.