FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 10 jun 2016, 15:28

NKMramor je napisao/la:
TzXHc je napisao/la:Iz Borca bi se mogao ko dovesti...
Lazaru Marjanoviču ističe ugovor ako se ne varam? :kafa: Bacit ga na desnu stranu nek pogine za dres i grb. :salut:
radi njega su i ispali iz lige :urnebes: :urnebes: pogledaj sta je profulao protiv Viteza zadnje kolo :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sloboda Tuzla

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 10 jun 2016, 15:29

fukaratz je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
Lazaru Marjanoviču ističe ugovor ako se ne varam? :kafa: Bacit ga na desnu stranu nek pogine za dres i grb. :salut:
radi njega su i ispali iz lige :urnebes: :urnebes: pogledaj sta je profulao protiv Viteza zadnje kolo :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nisam taj detalj ispratio. :urnebes: Znam da smo ga priželjkivali u januaru. :kafa:

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 10 jun 2016, 15:30

Kakva politicka stranka @slana krv. To za Jasmina sam ti napisao u konotaciji da covjeka boli neka stvar i za stadionom i Slobodom. Doci ce jos koji puta i slikati se da bi ga kao vidjeli i cao.Jednostavno covjek nema interesa u tome i vecina gradjana Tuzle bi ga podrzala kada ti sutra rekao da Grad nece ulagati novac u FK. Treba malo realnosti.
Opet ponavaljam. Ko je to napisao da Azmir treba ici i da se trebaju dovesti drugi ljudi u Upravu? Postovi su tu, listajte i kopirajte pa da vidimo. Ljudima su zasmetale te izjave oko kojih treba poraditi i sve 5 ;)
Nikako ne mogu prezaliti 3 igraca koja su nas napustila. Da su oni ostali na ovu ekipu koju sada imamo prednji desni vezni i desni bek za prve postave, te jedan univerzalac u veznom redu ( box to box veznjak kao sto smo nekada Gavarica imali ) i da se komotno potucemo za obje titule.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 jun 2016, 15:35

Heller je napisao/la:
Beduin je napisao/la: Dovoljno da sam skoro suzu pustio, nabacio kiseli osmijeh i vec u glavi sklopio sliku sta bih sve pokupov'o i na kojim otocima profuro. :urnebes:

Nego, jos Zec, Pokrivac, lijevi bek za zamjene i kvalitetan veznjak da nekad Zeba odmori i nema brige. Ili ako Ordagic uleti umjesto Zebe, onda Grahovac moze uletiti i kaliti se. Svakako u kupu ocekujem da igraju igraci sa klupe.
Zvali bi me po Karibima White Madness :mrgreen:
Vec vidim reakcije domacina: "j3beni bosanac, ponovo". :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 jun 2016, 15:36

carapa je napisao/la:Kakva politicka stranka @slana krv. To za Jasmina sam ti napisao u konotaciji da covjeka boli neka stvar i za stadionom i Slobodom. Doci ce jos koji puta i slikati se da bi ga kao vidjeli i cao.Jednostavno covjek nema interesa u tome i vecina gradjana Tuzle bi ga podrzala kada ti sutra rekao da Grad nece ulagati novac u FK. Treba malo realnosti.
Opet ponavaljam. Ko je to napisao da Azmir treba ici i da se trebaju dovesti drugi ljudi u Upravu? Postovi su tu, listajte i kopirajte pa da vidimo. Ljudima su zasmetale te izjave oko kojih treba poraditi i sve 5 ;)
Nikako ne mogu prezaliti 3 igraca koja su nas napustila. Da su oni ostali na ovu ekipu koju sada imamo prednji desni vezni i desni bek za prve postave, te jedan univerzalac u veznom redu ( box to box veznjak kao sto smo nekada Gavarica imali ) i da se komotno potucemo za obje titule.
Ljudi su imali dogovor,ali otisli su za boljim uslovima.
sta su to oni drug bolji od Kostica,Mehmedagica,Stjepanovica i ostalih svi mogli cekati oni primadone.
ljudi otisli za vecom platom i to je to.
Tomic je mladji i brzi,i sigurno bolje rjesenje od Ivetica,ako gledas dugorocnije.
Dzidic i takodjer.Klasa.
hocu da kazem da smo nazad jaci nego prije.
Karic i Ahmetovic...pa barem su bara-bara
nije bas sve tako crno,eto da su ostali,ali nisu,i **** ga.Bice igraca.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 10 jun 2016, 15:36

Beduin je napisao/la:Dovoljno da sam skoro suzu pustio, nabacio kiseli osmijeh i vec u glavi sklopio sliku sta bih sve pokupov'o i na kojim otocima profuro. :urnebes:
Ah ti jada, dobro, povlačim prethodno izrečenu tezu :mrgreen: Neki su izgleda vidjeli i više :D

Back on topic - Iskreno mislim da će se dovesti još par ljudi za klupe da pokrpe rupe. Koliko vidim, naučili su iz grešaka od prošle sezone, jer sad imamo 4 kvalitetna štopera (da ne citiram Saleta :mrgreen: ), sasvim solidan centrali vezni red (jeste da malo zadnji vezni škripi, ali ima momaka koji bi mogli pokriti čak i tu poziciju). Još možda jedan napadač za klupe, još jedno krilo i rezervni bekovi i to je to. A ako bude još dolazaka onda možemo pregrmiti i gore situacije od onih sa kraja sezone. Polako se grudva kotrlja :D
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 10 jun 2016, 15:37

Mozda Marjanovic, Becelic ili onog malog Fedora.

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 10 jun 2016, 15:38

Koktrijeb je napisao/la:
Mozda Marjanovic, Becelic ili onog malog Fedora.
Imaju 2-3 dobra igrača koji bi nama ako ništa mogli poslužiti za izmjenu
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 10 jun 2016, 15:42

solinas je napisao/la:
carapa je napisao/la:Kakva politicka stranka @slana krv. To za Jasmina sam ti napisao u konotaciji da covjeka boli neka stvar i za stadionom i Slobodom. Doci ce jos koji puta i slikati se da bi ga kao vidjeli i cao.Jednostavno covjek nema interesa u tome i vecina gradjana Tuzle bi ga podrzala kada ti sutra rekao da Grad nece ulagati novac u FK. Treba malo realnosti.
sta su to oni drug bolji od Kostica,Mehmedagica,Stjepanovica i ostalih svi mogli cekati oni primadone.
Tomic je mladji i brzi,i sigurno bolje rjesenje od Ivetica,ako gledas dugorocnije.
Dzidic i takodjer.Klasa.
Ja, ali bi imali na sirini na lijevom boku a i na stoperu ( citaj Pero ) sto bi onda otvorilo kombinacije da se Kostic ili Skahic, Mehmedagic, Merzic oprobaju na zadnjem veznom. S jednim igracem bi se otvorilo novih 6-7 taktickih zamisli.
Sa ostankom Ahmeta mogli bi igrati sa jednim spicem na papiru a to bi u stvarnosti izgledalo Ahmet, Mladjo i Ovaj iz Celika u napadu.Plus dodaj Zebu i Ordagu, fakticki napadali bi uvijek s 4-5 igraca i igrali bi pravi moderni fudbal sa tranzicijom. O tome ti ja cijelo vrijeme pricam dok ti i ekipa mene napadate kako pljujem ;)
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 jun 2016, 15:46

carapa je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Dzidic i takodjer.Klasa.
Ja, ali bi imali na sirini na lijevom boku a i na stoperu ( citaj Pero ) sto bi onda otvorilo kombinacije da se Kostic ili Skahic, Mehmedagic, Merzic oprobaju na zadnjem veznom. S jednim igracem bi se otvorilo novih 6-7 taktickih zamisli.
Sa ostankom Ahmeta mogli bi igrati sa jednim spicem na papiru a to bi u stvarnosti izgledalo Ahmet, Mladjo i Ovaj iz Celika u napadu.Plus dodaj Zebu i Ordagu, fakticki napadali bi uvijek s 4-5 igraca i igrali bi pravi moderni fudbal sa tranzicijom. O tome ti ja cijelo vrijeme pricam dok ti i ekipa mene napadate kako pljujem ;)
Sve stoji,ali uceraj mu sada.
Ako ti sta znaci,Kosta mi je rekao da nije bas ni Ahmet bio u dobrim odnosima sa Husrefom,pitaj ga sam ako mi ne vjerujes,uostalom Husref odgovara za rezultate pa ako nista,barem znamo koga pljuvati ako rezultati budu losi :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jun 2016, 15:49

To stoji da bi Ahmet i Karic zajedno prkucali ali ne mozes sve imat ljudi idemo vidjet sad jeftinije sokucije klupa bekovi , napadac , desno krilo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 10 jun 2016, 15:54

Zasto da se pljuje Husref ako se slijedece godine izbori Evropa? Uprava treba da stavi jedan cilj a to je Evropska takmicenja svake godine, a ne nekakvi "prenosi" i najave strasnih transfera te titule, samim tim si postavio visoke ciljeve koji ce raju smiriti i nece se imati razloga za "pljuvanjem", a ako bi bilo sta vise hvala Bogu.
Nadam se da je Azmir dosao pameti i da nece vise pompezno najavljivati neke nerealne stvari nego sutiti i ispunjavati nerealne stvari. Kao sto radi Uprava Športskog kluba.
I evo tebi ovdje pisem kao predvodniku svega. Prepucavanja stavi na verboten ;) Konstantno vas na isti fazon 5 momaka hvata i vi se pecate. Ti, wobly,tuzlak... heller ih bar kvaliteno k.a.r.indza dok se vi pravdate i pisete Azmirovu zaradu svaka 2 mjeseca ;)
Zivio.

defour
Kontakt:

Post Postao/la defour » 10 jun 2016, 16:28

Kako bi nam dobro dosao jos ovaj Dedic u sredini iz Celika. I dovesti Jovica iz Borca na lijevo krilo a veselog vratiti na desno, mada cujem da bi desno mogao biti Vernes Selimovic. Vidim i Stevo Nikolic odlazi iz Zrinjskog, bio bi nam dobar u napadu kao zamjena ili Karica na desno krilo.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jun 2016, 16:34

Vernes nije ni u Celiku bio standardan dok Stevo bi dobro dosao svakako ,Dedic isto ali ne znam ko bi igrao ovdje ulazio bi s klupe vjerovatno jer za Ordagica i Zebu je mjesto garantivano, mozda i za Stjepanovica , alini Veselog, aki je Veseli znao biti i na klupi neku utkamicu tako da je sve moguce
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 jun 2016, 16:44

Ma Azmir kada bi jos dogovorio se sta sa Marinom to bi bila erupcija znaci...

Desno krilo, odlazi sigurno. Ko god da se dogovori sa njim profitira.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 10 jun 2016, 16:49

Neki su spominjali da bi neki mali iz Zvijezde mogo pojačat Slobodu.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 10 jun 2016, 16:58

Heller je napisao/la:Neki su spominjali da bi neki mali iz Zvijezde mogo pojačat Slobodu.
Besim Serbecic? stoper 98 godiste :D

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 10 jun 2016, 16:59

Burekovic bira izmedju Slobode i Zelje :urnebes: :urnebes: sta je ovo pola Celika kod nas :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sloboda Tuzla

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 jun 2016, 17:03

fukaratz je napisao/la:Burekovic bira izmedju Slobode i Zelje :urnebes: :urnebes: sta je ovo pola Celika kod nas :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Neka konkurencije neka se krve :thumbup:
Rekosmo hocemo trofej,nemoze sa 13 igraca,probali smo :D

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 10 jun 2016, 17:05

solinas je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:Burekovic bira izmedju Slobode i Zelje :urnebes: :urnebes: sta je ovo pola Celika kod nas :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Neka konkurencije neka se krve :thumbup:
Rekosmo hocemo trofej,nemoze sa 13 igraca,probali smo :D
:urnebes: :urnebes: :urnebes: znaci s Tomicem ce biti borbe :urnebes: ako dodje samo na dvije godine :opaopa: to je taj recept :thumbup:
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.