radi njega su i ispali iz ligeNKMramor je napisao/la:Lazaru Marjanoviču ističe ugovor ako se ne varam?TzXHc je napisao/la:Iz Borca bi se mogao ko dovesti...Bacit ga na desnu stranu nek pogine za dres i grb.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
radi njega su i ispali iz ligeNKMramor je napisao/la:Lazaru Marjanoviču ističe ugovor ako se ne varam?TzXHc je napisao/la:Iz Borca bi se mogao ko dovesti...Bacit ga na desnu stranu nek pogine za dres i grb.
Nisam taj detalj ispratio.fukaratz je napisao/la:radi njega su i ispali iz ligeNKMramor je napisao/la:Lazaru Marjanoviču ističe ugovor ako se ne varam?TzXHc je napisao/la:Iz Borca bi se mogao ko dovesti...Bacit ga na desnu stranu nek pogine za dres i grb.
![]()
pogledaj sta je profulao protiv Viteza zadnje kolo
![]()
![]()
Vec vidim reakcije domacina: "j3beni bosanac, ponovo".Heller je napisao/la:Zvali bi me po Karibima White MadnessBeduin je napisao/la: Dovoljno da sam skoro suzu pustio, nabacio kiseli osmijeh i vec u glavi sklopio sliku sta bih sve pokupov'o i na kojim otocima profuro.
Nego, jos Zec, Pokrivac, lijevi bek za zamjene i kvalitetan veznjak da nekad Zeba odmori i nema brige. Ili ako Ordagic uleti umjesto Zebe, onda Grahovac moze uletiti i kaliti se. Svakako u kupu ocekujem da igraju igraci sa klupe.
Ljudi su imali dogovor,ali otisli su za boljim uslovima.carapa je napisao/la:Kakva politicka stranka @slana krv. To za Jasmina sam ti napisao u konotaciji da covjeka boli neka stvar i za stadionom i Slobodom. Doci ce jos koji puta i slikati se da bi ga kao vidjeli i cao.Jednostavno covjek nema interesa u tome i vecina gradjana Tuzle bi ga podrzala kada ti sutra rekao da Grad nece ulagati novac u FK. Treba malo realnosti.
Opet ponavaljam. Ko je to napisao da Azmir treba ici i da se trebaju dovesti drugi ljudi u Upravu? Postovi su tu, listajte i kopirajte pa da vidimo. Ljudima su zasmetale te izjave oko kojih treba poraditi i sve 5
Nikako ne mogu prezaliti 3 igraca koja su nas napustila. Da su oni ostali na ovu ekipu koju sada imamo prednji desni vezni i desni bek za prve postave, te jedan univerzalac u veznom redu ( box to box veznjak kao sto smo nekada Gavarica imali ) i da se komotno potucemo za obje titule.
Ah ti jada, dobro, povlačim prethodno izrečenu tezuBeduin je napisao/la:Dovoljno da sam skoro suzu pustio, nabacio kiseli osmijeh i vec u glavi sklopio sliku sta bih sve pokupov'o i na kojim otocima profuro.
Mozda Marjanovic, Becelic ili onog malog Fedora.TzXHc je napisao/la:Iz Borca bi se mogao ko dovesti...
Imaju 2-3 dobra igrača koji bi nama ako ništa mogli poslužiti za izmjenuKoktrijeb je napisao/la:Mozda Marjanovic, Becelic ili onog malog Fedora.TzXHc je napisao/la:Iz Borca bi se mogao ko dovesti...
Ja, ali bi imali na sirini na lijevom boku a i na stoperu ( citaj Pero ) sto bi onda otvorilo kombinacije da se Kostic ili Skahic, Mehmedagic, Merzic oprobaju na zadnjem veznom. S jednim igracem bi se otvorilo novih 6-7 taktickih zamisli.solinas je napisao/la:Ljudi su imali dogovor,ali otisli su za boljim uslovima.carapa je napisao/la:Kakva politicka stranka @slana krv. To za Jasmina sam ti napisao u konotaciji da covjeka boli neka stvar i za stadionom i Slobodom. Doci ce jos koji puta i slikati se da bi ga kao vidjeli i cao.Jednostavno covjek nema interesa u tome i vecina gradjana Tuzle bi ga podrzala kada ti sutra rekao da Grad nece ulagati novac u FK. Treba malo realnosti.
Opet ponavaljam. Ko je to napisao da Azmir treba ici i da se trebaju dovesti drugi ljudi u Upravu? Postovi su tu, listajte i kopirajte pa da vidimo. Ljudima su zasmetale te izjave oko kojih treba poraditi i sve 5
Nikako ne mogu prezaliti 3 igraca koja su nas napustila. Da su oni ostali na ovu ekipu koju sada imamo prednji desni vezni i desni bek za prve postave, te jedan univerzalac u veznom redu ( box to box veznjak kao sto smo nekada Gavarica imali ) i da se komotno potucemo za obje titule.
sta su to oni drug bolji od Kostica,Mehmedagica,Stjepanovica i ostalih svi mogli cekati oni primadone.
ljudi otisli za vecom platom i to je to.
Tomic je mladji i brzi,i sigurno bolje rjesenje od Ivetica,ako gledas dugorocnije.
Dzidic i takodjer.Klasa.
hocu da kazem da smo nazad jaci nego prije.
Karic i Ahmetovic...pa barem su bara-bara
nije bas sve tako crno,eto da su ostali,ali nisu,i **** ga.Bice igraca.
Sve stoji,ali uceraj mu sada.carapa je napisao/la:Ja, ali bi imali na sirini na lijevom boku a i na stoperu ( citaj Pero ) sto bi onda otvorilo kombinacije da se Kostic ili Skahic, Mehmedagic, Merzic oprobaju na zadnjem veznom. S jednim igracem bi se otvorilo novih 6-7 taktickih zamisli.solinas je napisao/la:Ljudi su imali dogovor,ali otisli su za boljim uslovima.carapa je napisao/la:Kakva politicka stranka @slana krv. To za Jasmina sam ti napisao u konotaciji da covjeka boli neka stvar i za stadionom i Slobodom. Doci ce jos koji puta i slikati se da bi ga kao vidjeli i cao.Jednostavno covjek nema interesa u tome i vecina gradjana Tuzle bi ga podrzala kada ti sutra rekao da Grad nece ulagati novac u FK. Treba malo realnosti.
sta su to oni drug bolji od Kostica,Mehmedagica,Stjepanovica i ostalih svi mogli cekati oni primadone.
ljudi otisli za vecom platom i to je to.
Tomic je mladji i brzi,i sigurno bolje rjesenje od Ivetica,ako gledas dugorocnije.
Dzidic i takodjer.Klasa.
hocu da kazem da smo nazad jaci nego prije.
Karic i Ahmetovic...pa barem su bara-bara
nije bas sve tako crno,eto da su ostali,ali nisu,i **** ga.Bice igraca.
Sa ostankom Ahmeta mogli bi igrati sa jednim spicem na papiru a to bi u stvarnosti izgledalo Ahmet, Mladjo i Ovaj iz Celika u napadu.Plus dodaj Zebu i Ordagu, fakticki napadali bi uvijek s 4-5 igraca i igrali bi pravi moderni fudbal sa tranzicijom. O tome ti ja cijelo vrijeme pricam dok ti i ekipa mene napadate kako pljujem
Besim Serbecic? stoper 98 godisteHeller je napisao/la:Neki su spominjali da bi neki mali iz Zvijezde mogo pojačat Slobodu.
Neka konkurencije neka se krvefukaratz je napisao/la:Burekovic bira izmedju Slobode i Zelje![]()
sta je ovo pola Celika kod nas
![]()
![]()
solinas je napisao/la:Neka konkurencije neka se krvefukaratz je napisao/la:Burekovic bira izmedju Slobode i Zelje![]()
sta je ovo pola Celika kod nas
![]()
![]()
![]()
Rekosmo hocemo trofej,nemoze sa 13 igraca,probali smo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.