Husara,ko i prosle godine...TzXHc je napisao/la:Pirija ide sto posto trebao bi njegov transfer biti 300k+€ samo ima neko ko će to dijeliti sa Slobodom...solinas je napisao/la:Jel zna neko jel ide Pirija sigurno ili...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Husara,ko i prosle godine...TzXHc je napisao/la:Pirija ide sto posto trebao bi njegov transfer biti 300k+€ samo ima neko ko će to dijeliti sa Slobodom...solinas je napisao/la:Jel zna neko jel ide Pirija sigurno ili...
Never say that.Rimes87 je napisao/la:Awww snap!Skver je napisao/la: (bez kamate od 7% na glavnicu)
Azmir koliko je para uložio u klub, mislim da taj iznos nikad niko od nas neće vidjeti u svom životu ispred nas na kamari. I onda je logično da čovjeku nekada pukne ona muška stvar jer se jadan rastegne na sve strane i onda dođe neko da mu potpliće kuku hinjski.
Ma da, ali Keno ako sad ne ode nikad neće, a mi smo već našli dobro čitaj bolje riješenjesolinas je napisao/la:Husara,ko i prosle godine...TzXHc je napisao/la:Pirija ide sto posto trebao bi njegov transfer biti 300k+€ samo ima neko ko će to dijeliti sa Slobodom...solinas je napisao/la:Jel zna neko jel ide Pirija sigurno ili...![]()
zar je Pršeš još tu, zar on nije na spisku igrača koje je Husref otpisao?Slobodas je napisao/la:Za sad
klupaFali tu jos par igraca tanki smo na bekovima
What did you see? Spill it outBeduin je napisao/la: Never say that.
Upravu si moja greskaAerials je napisao/la:zar je Pršeš još tu, zar on nije na spisku igrača koje je Husref otpisao?Slobodas je napisao/la:Za sad
klupaFali tu jos par igraca tanki smo na bekovima
A trebo si stavit' HIN da bude autentičnijeNKMramor je napisao/la:
Nisam ja pravio, autor nepoznat.Rimes87 je napisao/la:A trebo si stavit' HIN da bude autentičnijeNKMramor je napisao/la:
Pff to bi bilo to, ali teško da će bilo ko iz zrinjskog preći kod nas.fukaratz je napisao/la:Zakaric i Nikolic iz Zrinjskog![]()
nisu vise u ZrinjskomTzXHc je napisao/la:Pff to bi bilo to, ali teško da će bilo ko iz zrinjskog preći kod nas.fukaratz je napisao/la:Zakaric i Nikolic iz Zrinjskog![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.