FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vi sve oko igraca, a hoce li mi ko mustuluk za Petrovica, eto gaaaaa
Etoooo gaaa
Etoooo gaaa

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Ne valja mu niko jer mu je poruceno da Hurta ne racuna na njega.zagor1987 je napisao/la:Ovaj Berberovic je mutikasa pravi,svasta prica na sve strane,opleo sad po ovim iz Tuzle sto su dosli da gs hoce nasi vise otjerat za sva vremena
I vjerovatno nece htjeti da raskine ugovor jer nema gdje drugo pa ce posljednju godinu karijere provesti na tribinama.
A Dzidic je do zadnjeg trenutka cekao Sarajevo, i steta sto ga nismo uzeli ali izgleda da trazimo brze stopere.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja eto sve čekam kraj prelaznog roka da dam sud... Ne želim "ultra mega giga" pojačanja, nego da se unormali ekipa, trenutno smo odron realno... Meni bi najveće pojačanje bilo novi strateg, pa tek onda igrači na mjestima na kojima gori...kinosvra je napisao/la:A Dzidic je do zadnjeg trenutka cekao Sarajevo, i steta sto ga nismo uzeli ali izgleda da trazimo brze stopere.

Samo Saraj'vo.
Skupstina je danas u 17h i krije se gdje ce biti.f0rest1946 je napisao/la:Hoceeeeeel skupstina visee , najavljuju 3 mjeseca 10tog nigdje nista
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Radon plaza, i hvala sto si rekao u koliko je da ne cekam uzalud do tad.kinosvra je napisao/la:Skupstina je danas u 17h i krije se gdje ce biti.f0rest1946 je napisao/la:Hoceeeeeel skupstina visee , najavljuju 3 mjeseca 10tog nigdje nista
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nemoj Rule opet molim te.RuleHz je napisao/la:Vi sve oko igraca, a hoce li mi ko mustuluk za Petrovica, eto gaaaaa
Etoooo gaaa
Inače ekipa koja pretendira na vrh čak i u ovoj uljup ligi ne može imati Rustemovića i Radovca u prvoj ekipi. Prvi je dobar back up , a drugi mora biti back back back up i da uskače samo ali samo u utakmicama kupa kao protiv Igmana gdje je već sve riješeno u prvoj utakmici.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nemojte na mene misliti ba ima nas dvojica
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Vidi stvarno 

Đe Said?kinosvra je napisao/la: i.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Uprava je htjela novog trenera, najvjerovatnije Petrovica ali Tan nije dao da se dira Hurtic.PitarBordo je napisao/la:Ja eto sve čekam kraj prelaznog roka da dam sud... Ne želim "ultra mega giga" pojačanja, nego da se unormali ekipa, trenutno smo odron realno... Meni bi najveće pojačanje bilo novi strateg, pa tek onda igrači na mjestima na kojima gori...kinosvra je napisao/la:A Dzidic je do zadnjeg trenutka cekao Sarajevo, i steta sto ga nismo uzeli ali izgleda da trazimo brze stopere.
5 trenera smo promijenili prosle sezone, to je previse i rekao im da trebaju napraviti kontinuitet s jednim trenerom.
Tako da se ne nadate novom treneru.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma znam sve. Samo što će ovaj morati da ide kad ukaki motku i onda ćemo opet isto imati... Dolazi ti neko ko nije učestvovao u sastavljanju ekipe, to mu albini, na zimskom roku ništa, na proljeće opet otkaz... Čisto sumnjam da Hurtić može izgurati sezonu, pogotovo bez licence, ne kontam zašto je Tan ostavio nekoga ko uopšte nije kvalifikovan da vodi ekipu. Ali to su već neke druge teme...kinosvra je napisao/la:Uprava je htjela novog trenera, najvjerovatnije Petrovica ali Tan nije dao da se dira Hurtic.PitarBordo je napisao/la:Ja eto sve čekam kraj prelaznog roka da dam sud... Ne želim "ultra mega giga" pojačanja, nego da se unormali ekipa, trenutno smo odron realno... Meni bi najveće pojačanje bilo novi strateg, pa tek onda igrači na mjestima na kojima gori...kinosvra je napisao/la:A Dzidic je do zadnjeg trenutka cekao Sarajevo, i steta sto ga nismo uzeli ali izgleda da trazimo brze stopere.
5 trenera smo promijenili prosle sezone, to je previse i rekao im da trebaju napraviti kontinuitet s jednim trenerom.
Samo Saraj'vo.
Nemoj Rule zivota ti!RuleHz je napisao/la:Vi sve oko igraca, a hoce li mi ko mustuluk za Petrovica, eto gaaaaa
Etoooo gaaa

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Imal šta oko Šarbinija?kinosvra je napisao/la: Uprava je htjela novog trenera, najvjerovatnije Petrovica ali Tan nije dao da se dira Hurtic.
u ZagrebuBesic je napisao/la:Vidi stvarno
Đe Said?kinosvra je napisao/la: i.

Nece da oprosti oko 700 000 za godinu i po ugovora, a Dinamo nece to da mu isplati.
Bit ce tu natezanja tako da ne ocekujete da ce se to odmah rijesiti, ali neko ce morati popustiti.
- PitarBordo
- Kontakt:
Već je njegov zastupnik rekao ako se to ne riješi do 11. jula da će preći i igrati u drugoj ekipi Dinama do isteka ugovora i to je to.
Samo Saraj'vo.
Ne znam stvarno.Besic je napisao/la:Imal šta oko Šarbinija?kinosvra je napisao/la: Uprava je htjela novog trenera, najvjerovatnije Petrovica ali Tan nije dao da se dira Hurtic.
Previse smo se digli .... 

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nismo svi, vec oni koji su jos prekucer poceli lizat dupe upravi!DBR1987 je napisao/la:Previse smo se digli ....
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
Exactly.FrancescoTotti je napisao/la:Nismo svi, vec oni koji su jos prekucer poceli lizat dupe upravi!DBR1987 je napisao/la:Previse smo se digli ....

Samo Saraj'vo.
Hoće li ta skupština završiti Jel uopšte počela ili čekaj da top pukne??
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, KarloIvandic i 27 gostiju.