Ma igram se samo,znas meneNKMramor je napisao/la:Nemoj brate Husejnovića, bolje da Miljan malo bude standardan.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma igram se samo,znas meneNKMramor je napisao/la:Nemoj brate Husejnovića, bolje da Miljan malo bude standardan.
Nemoj se ni igrat', ne prizivaj gasolinas je napisao/la:Ma igram se samo,znas meneNKMramor je napisao/la:Nemoj brate Husejnovića, bolje da Miljan malo bude standardan.
Aerials je napisao/la:što bi oni rekli: "dobar bi bio za rotacije"
Ma bolan cisto za rotacije da Miljana ima ko zamjeniti, ali opet ja sanjam i zamisljam kako i stadzeno_tz je napisao/la:Ma kakav Husejinović, bolje dat šansu Govedarici. Više bi volio vidjeti Zeca mlađeg nego njega. Treba da nam prosjek godina prve ekipe bude 29?
Pokrenuti će se opet ta priča u ovoj pauzi, mora. I odjednom će ih 10 ovdje napisati da ide Azmir sigurno.solinas je napisao/la:Hajde bitno je da se ne raspadamo i ne gasimo.tamam necemo strahovat za opstanak.
sve drugo su mokri snovi,sada cu se povuc iz rasprave o igracima,vraticu se samo da uzivam u pojacanjima sa rajom.
Ma hajde neka sam ja dezurni krivac,za ostalo cemo lako...pinoglavi je napisao/la:Pokrenuti će se opet ta priča u ovoj pauzi, mora. I odjednom će ih 10 ovdje napisati da ide Azmir sigurno.solinas je napisao/la:Hajde bitno je da se ne raspadamo i ne gasimo.tamam necemo strahovat za opstanak.
sve drugo su mokri snovi,sada cu se povuc iz rasprave o igracima,vraticu se samo da uzivam u pojacanjima sa rajom.I onda za par dana poslije toga ponovo svršavanje za pojačanja
Stoper ti ne treba, imaš sad Mehmedagića u rezervi koji također može igrat i ma defanzivnom veznom, čak mu je to i primarna pozicija. Merzić također, tako da su te dvije pokrivene. Mislim da ni ofanzivni vezni ne treba, ne bih ja, a ne vjerujem ni da će uprava gomilati igrače. Ordaga uskoči umjesto Zebe, a ovaj Grahovac mali ili Hadžić ako ostane (bolji su od Pršeša sigurno) umjesto Ordage.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Desni bek
Stoper
Lijevi bek
Def. vezni
Krilo
Ofanzivni vezni
Spic
Po meni fale nam igraci jos na ovim pozicijama
Vec je bolji od proslog prelaznog rokamerak je napisao/la:Ukoliko se obistini i dodju ovi sto im se provlace imena bice ovo najbolje odradjeni prelazni rok u istoriji kluba
wobly92 je napisao/la:Kakav ba husejinović, nije odigr'o 2 godine utakmice kako treba, gori od ovih što su na probi bili, udeblj'o se, a najviše radi ljudskih (ne)kvaliteta. Neka ga pitarima, ništa protiv nemam. Baš je on "pojačanje" nekome.
Za Zeca ja čisto sumnjam zbog nekih drugih stvari mada bih volio.
Hejteri, kako ide, moRel' se pljuvat sad???
Stoper ti ne treba, imaš sad Mehmedagića u rezervi koji također može igrat i ma defanzivnom veznom, čak mu je to i primarna pozicija. Merzić također, tako da su te dvije pokrivene. Mislim da ni ofanzivni vezni ne treba, ne bih ja, a ne vjerujem ni da će uprava gomilati igrače. Ordaga uskoči umjesto Zebe, a ovaj Grahovac mali ili Hadžić ako ostane (bolji su od Pršeša sigurno) umjesto Ordage.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Desni bek
Stoper
Lijevi bek
Def. vezni
Krilo
Ofanzivni vezni
Spic
Po meni fale nam igraci jos na ovim pozicijama
Desni i lijevi bek, krilo i napadač, to je to što bi se još trebalo pokrit. Po meni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.