FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Muminović povrijeđen...
Ne daj Boze da je Azmir kupio svojim parama sve one igrace sto je pokupovalo Sarajevo tudjim parama i da se nije plasirao u Evropu....kakvih majmuna ima, trazili bi povrat novca od kupljenih ulaznica i trazili ostavku......
“Tušanj je javna ustanova u vlasništvu Grada i mi tu ne možemo ništa. Ukoliko mi se da prilika da preuzmem klub, napravio bih stadion vrijedan 50 miliona KM!”. Azmir Husic
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Hadzic je za Prsesa Iniesta
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Jel ti buraz još dole trenerkrmpotich je napisao/la:Jedna od rijetkih gresaka trenera Sloge je sto je malog Azira jos kada je bio puno mladji otpisao i rekao "nema od ovog malca golmana". On je od tada puno radio i postao i vise nego solidan medju stativama. Ko zna, mozda sada promijeni misljenje i uzme ga sebi na kaljenje. Po meni je mali vec sada bolji golman od Pirića. Tu prije svega mislim na izlaz sto se visokih lopti tice kao i to da se smije odvojiti od gol linijeMortus je napisao/la: Ako se Sloga plasira u Federalnu ligu, vjerujem da će ga tamo dati, a možda i još ponekoga ko je višak ili kome treba utakmica da sazri

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Napisao sam za zadnju sezonu, koliko ste potrosili novaca, a na zalost niste se uspjeli plasirati za neko evropsko takmicenje.amypitar je napisao/la:Skver je napisao/la:Ne daj Boze da je Azmir kupio svojim parama sve one igrace sto je pokupovalo Sarajevo tudjim parama i da se nije plasirao u Evropu....kakvih majmuna ima, trazili bi povrat novca od kupljenih ulaznica i trazili ostavku......
Morals gledati I drugi stranu.
Da se Tanovim parama uzeo kup,Titula, da se prodao Cimirot za 1,3 mil.€.
Kad sve bacis na papir zaradilo se preko 5 mil km.Sumnjam da je Tan toliko potrosio.
Gledaj b.port. "Igrači otputovali na pripreme, Zeba nije među njima?" Dolazi sam na Kupres..
Koji parmaci ocm 

Koja su ono dva crnca na slici na jutrosnjem okupljanju? Nije valjda da i oni idu.NKMramor je napisao/la:Gledaj b.port. "Igrači otputovali na pripreme, Zeba nije među njima?" Dolazi sam na Kupres..Koji parmaci ocm
Idu... Do aerodromaSkver je napisao/la:Koja su ono dva crnca na slici na jutrosnjem okupljanju? Nije valjda da i oni idu.NKMramor je napisao/la:Gledaj b.port. "Igrači otputovali na pripreme, Zeba nije među njima?" Dolazi sam na Kupres..Koji parmaci ocm

pa tačno čovjek nakon ovog ne može vjerovati ničemu što pročita kod njih

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
NKMramor je napisao/la:Idu... Do aerodromaSkver je napisao/la:Koja su ono dva crnca na slici na jutrosnjem okupljanju? Nije valjda da i oni idu.NKMramor je napisao/la:Gledaj b.port. "Igrači otputovali na pripreme, Zeba nije među njima?" Dolazi sam na Kupres..Koji parmaci ocm

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Dosao nam je dzidic
EVOOOOOO GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Opaaa evo i Dzidica..
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Kome šta kakoslana_krv je napisao/la:Dosao nam je dzidic
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Eto hejteri jeste sretni i Dzidzic je novi igrac Slobode 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Azmir čita forum, sve želje nam je ispunio 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
"Olakšica je ta što neće morati mijenjati boje već samo grb na dresu", rekao je u šali Husić
Azmireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Azmireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.