Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako mu se igra u FKS neka spusti zahtjeve pram Dinamu tj Mamicu i eto ga u roku 24 h. Sa ovim zahtjevima koje je sada postavio , ne samo da nece doci kod nas nego ce grijati neku stolicu na tribinamafico je napisao/la:Hajdee Saideeeeeee![]()
![]()
To znamo svi, lose je do pm, eto koliko je lose. Jedina nada je da se usvoji prijedlog koji ce prezentovati BP. Ako se usvoji ovaj Edisov, opet uhljebljivanje.svetastrana je napisao/la:Uprava ce ostati na svojim funkcijama ...99%.
Kolko je to lose ili dobre , prosudite sami.
Imali su pravo dobrih stvari kao i katastrofalnih fula.
Jel večeras skupština?Kada?svetastrana je napisao/la:@pasice...mislim da nema nista od toga. Problem je u vlasnickoj strukturi koja je 98,7 u rukama Tana. Ako hoce prihvatice ono iz BP plana ako nece , NECE. Sada kolko je Tan tj Ken Choo nagodni da pricamo o tome, vidjecemo veceras
nakon iftaraFoSte95 je napisao/la:Ee kuku majko zakazali skupstinu a ne rekose u koliko sati
Upravo tako i ja sam davno to skontao.svetastrana je napisao/la:Danas je ali ne znam u kolko sati
Htjeli smo privatni kapital koji ce vladati,
Ja sam se pomirio da je tako kako gazda hoce i to u svim segmentima
Meni je lakse i hebe mi se
Preokreti ko u seriji ....Zukanovic je napisao/la:Edson dobio ponudu od Hajduka.ali on hoce u Sarajevo.
Frajer dize sebi cijenu garant, i ako je tako, nema tu puno price, ko ponudi vise, njegov sam...Zukanovic je napisao/la:Edson dobio ponudu od Hajduka.ali on hoce u Sarajevo.
ako ti kazes da ce doci, znaci da od toga nema nista..ne pisi vise nista, da se raja ne sprda sa nama kasnijeZukanovic je napisao/la:Edson dobio ponudu od Hajduka.ali on hoce u Sarajevo.
Mozda i iftar organizuju za navijace hahahTobeYarabi je napisao/la:nakon iftaraFoSte95 je napisao/la:Ee kuku majko zakazali skupstinu a ne rekose u koliko sati
Pa o tome ti i pricam, jedina nam je nada da Tan prihvati prijedlog BP, ali tesko s obzirom da ne vjerujem da je on upoznat sa uzrocima ove katastrofe od sezone. A BP su zasrali kad su odbili sastanak sa Ken-om. Elem velika je mogucnost da ovi ostanu, uz male rotacije. Mi i s njima mozemo biti konkurentni u ovoj ligi, al ako hocemo iskorak trebaju nam novi ljudi, jer finansije imamo.svetastrana je napisao/la:@pasice...mislim da nema nista od toga. Problem je u vlasnickoj strukturi koja je 98,7 u rukama Tana. Ako hoce prihvatice ono iz BP plana ako nece , NECE. Sada kolko je Tan tj Ken Choo nagodni da pricamo o tome, vidjecemo veceras
TobeYarabi je napisao/la:ako ti kazes da ce doci, znaci da od toga nema nista..ne pisi vise nista, da se raja ne sprda sa nama kasnijeZukanovic je napisao/la:Edson dobio ponudu od Hajduka.ali on hoce u Sarajevo.