FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Coraco
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Coraco » 10 jun 2016, 00:23

Šta mislite šta će biti sa Mujića? obzirom da ima najduži ugovor u klubu a evo nigdje ga niko ne spominje što mu je posudba istekla. Volio bih da se nađe sutra u busu, pa da se barem na Kupresu nametne Husrefu kao treći napadač.

@thranduil, Zeba nema prve tri utakmice, a ne 4. Plus neće biti Husrefa pretpostavljam jer je dobio crveni karton u Bijeljini, mada nisam vidio da je zasijedala disciplinska
Zadnja izmjena: Coraco, dana/u 10 jun 2016, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 jun 2016, 00:25

Thranduil je napisao/la:
solinas je napisao/la:
hule_barca je napisao/la:Nisam ni želio konstatovati da smo slabiji, nego samo hoću da kažem kako je raja kukala ko mazga, a nakon 24 h svi sretni i zadovoljni. Biće ovo top ekipa, zna Azmir šta radi. Početna 11-orka je odlična, samo bih volio širinu da imamo, pogotovo ako prođemo to prvo pretkolo, jer igra na dva fronta će se odmah osjetiti u prvenstvu kao što se osjetilo na mnogim našim ekipama koje su igrale u Evropi malo duže posljednjih godina.
znam druze,samo kazem
po ovoj formaciji sto sam gore postavio zasada na klupi imamo
eric,muminovic,grahovac,merzic,krpic,skahic,,todorovic....ako sam koga zaboravio halali.
jos,3,4 igraca i top
Liga 12 će biti teža za 20-30% a i ostali se uveliko spremaju za istu i pokušavaju ispraviti rezultat iz prošle sezone. Mi smo sad s ovih tvojih XI na nuli što bi se reklo u odnosu na prošlu sezonu, morat ćemo se pojačati sa 3-4 top igrača za prve postave (ove iz prve premjestiti na klupu i dobiti na kvalitenoj širini) da bi bili konkurenti za vrh. Imamo Kup, pretkolo EL, prvenstvo sa više kola i sa težim utakmicama i na to sve Zebe nema prva 4 kola u prvenstvu.
tako je,slazem se.
rekao sam da nam treba jos 3,4 dobra igraca i bicemo top.
i sam kazes sada trenutno na istom smo,a kukalo se jucer kao da samo juniore imamo :lolno:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 10 jun 2016, 00:30

po meni u novoj sezoni imamo boljeg golmana (Bobic po mom subjektivnom misljenju je bolji od Pirica), Karic je bolji od Ahmeta i ako je u Celiku iz onako malo sansi zabijao solidno kakav ce tek kod nas biti kad ima masineriju u veznom redu :!: jos da Anel Dedic dodje (po meni mnogo bolji od Sarica), sjecam ga se dok je igrao za Vitez kad su bili s nama u drugoj ligi, tad je bio prejak sad je nevjerovatno napredovao :kafa: ne prizivajte Dzidica jer je ljevak a vec imamo Kostica bolje nekog desnjaka uganjati. i da ostanu nam jos krilo i desni bek :!: jel neko zna na koliko su potpisala ova trojica Kostic, Stjepanovic i Mehmedagic :?: Azmir vise ne smije lagano samo ugovori na dvije godine dolaze u obzir :kafa:
Sloboda Tuzla

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 10 jun 2016, 00:32

A sada da se ja raspisem. Jucer je bila ponovo drama oko ostanka Husica u Slobodi (3x do sada) jer on smatra da se drugi ne ukljucuju u Slobodu koliko bi on htio i koliko bi trebalo. Nekoliko forumasa zna i to su rekli, ali su popljuvani, da je to bilo ozbiljno i da se naslo rjesenje kasno. Sreca pa je izborna godina. Potpuno los nacin rjesavanja problema, prijetnjama o ukidanju kluba. Srecom, upalilo je. Drugi put mozda nece. To se mora promijeniti ako zelimo stabilan, ozbiljan klub. Dokaz tome su ovi danasnji dolasci, jer se cekalo ko ce isplatiti ratu reprograma, pa tek onda da se potpisuju ugovori jer nije se znalo sta ce se desiti. Neoprostivo igranje sa svetinjom. Svi koji misle da jucer nije bilo drame i sranja, varaju se. Idemo dalje. Gdje mi idemo, sta zelimo? Stadion nula, niti se nazire rjesenje, potvrdio Azmir danas. Idemo dalje. Grad, pored javnih kuhinja i ostalog, sigurno nece bacati pare na klub. Mada govorimo o parama grada, shvatte da su to nase pare. Iako je to 15%, mozda nebitno, imamo pravo znati gdje te pare idu, ne dajte da vam kriju bilo sta. Proci ce izbori i ne bi trebali ovo da naucimo na bolan nacin. Moramo se uozbiljiti, sve propitivati, biti racionalni. Nadalje, sto se tice ovog foruma, morate shvatiti da sa tkz insajderima samo ispadamo smjesni. Nece valjda nekulturni trol solinas da bude reprezent navijaca Slobode. Lik koji je sinoc zbrisao i cekao da mi ovdje objavimo da je sve pregrmljeno da se javi i kurci, kao prava pussy. Dajte molim vas. Nadalje klub mora poraditi ozbiljno na PR (web i ostalo), pa funshop (kasno, odlicna sezona gdje se trazilo sve i svasta, Ikina je tusio). Sitne stvari koje treba uraditi, a bez bombasticnih lafina i potom razocarenja. Premali smo mi grad za kurcenje, ali dovoljno veliki da imamo klub, Slobodu, na ponos. Pustite sada vlazne snove o pojacanjima (koja i ja prizeljkujem) vec trazite ozbiljnost od kluba. Kada to postignemo, sve ce ostalo sa lakocom doci. To nam je sada najbitnije.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 10 jun 2016, 00:33

Nisam znao da jedan stoper mora biti desnjak a drugi ljevak..
This time next year we'll be millionaires.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 10 jun 2016, 00:36

solinas je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:U koliko je prozivka sutra zna li se možda??

Što se tiče ljudi koji rade u klubu, danas smo čuli da njih 3 rade posao koji treba 15 ljudi da radi.

Komunista je napisao/la: Nema potrebe za vrijedjanjem. Opusti se, forum je ovo :)
Ti mirišeš na Chinagliu opasno.  :lol: 
ma to je onaj trol slavinovici
Rekoh, nema potrebe za vrijedjanjem. Nadalje, jel se smije imati drugacije mišljenje na forumu? (tebe solinas ne pitam, nisi sposoban za odgovor). Ako cemo vrijedjati zbog razlicitog misljenja, vidjecete kako to ide ;)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 jun 2016, 00:52

fukaratz je napisao/la:po meni u novoj sezoni imamo boljeg golmana (Bobic po mom subjektivnom misljenju je bolji od Pirica), Karic je bolji od Ahmeta i ako je u Celiku iz onako malo sansi zabijao solidno kakav ce tek kod nas biti kad ima masineriju u veznom redu :!: jos da Anel Dedic dodje (po meni mnogo bolji od Sarica), sjecam ga se dok je igrao za Vitez kad su bili s nama u drugoj ligi, tad je bio prejak sad je nevjerovatno napredovao :kafa: ne prizivajte Dzidica jer je ljevak a vec imamo Kostica bolje nekog desnjaka uganjati. i da ostanu nam jos krilo i desni bek :!: jel neko zna na koliko su potpisala ova trojica Kostic, Stjepanovic i Mehmedagic :?: Azmir vise ne smije lagano samo ugovori na dvije godine dolaze u obzir :kafa:
A sta cemo za zamjenski lijevi bek? Imamo samo Tomica tu, ako je potpisao def. za nas, ali i njega ce nekad se morati zamijeniti, umor, kartoni, povrede...
Efendic ako odrzi formu, a zasto ne i jos da uznapreduje uz ove pripreme i Evropske utakmice, onda mozemo preziviti barem do zime sa njim, a u zamjeni ima Todorovica i Skahica kad se oporavi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 10 jun 2016, 00:56

solinas je napisao/la:
Thranduil je napisao/la:
Liga 12 će biti teža za 20-30% a i ostali se uveliko spremaju za istu i pokušavaju ispraviti rezultat iz prošle sezone. Mi smo sad s ovih tvojih XI na nuli što bi se reklo u odnosu na prošlu sezonu, morat ćemo se pojačati sa 3-4 top igrača za prve postave (ove iz prve premjestiti na klupu i dobiti na kvalitenoj širini) da bi bili konkurenti za vrh. Imamo Kup, pretkolo EL, prvenstvo sa više kola i sa težim utakmicama i na to sve Zebe nema prva 4 kola u prvenstvu.
tako je,slazem se.
rekao sam da nam treba jos 3,4 dobra igraca i bicemo top.
i sam kazes sada trenutno na istom smo,a kukalo se jucer kao da samo juniore imamo :lolno:
Jučer crno na bijelo nismo imali Tomica,Grahovca,Kostića,Mehmedagića.... jbg vidiš kako se može nešto neplanski desiti, ne možeš računat da je gotovo dok se ne potpiše papir. Tako da smo prije 24h imali 7-8 igrača manje nego sada :D

@Coraco nemam pojma šta se dešava s Mujićem, koliko sam upoznat nije se naigrao ni u Banovićima. On može biti treći napadač samo ako nas Krpić napusti. Mislim da nam dolazi još jedan napadač i to "stranac" koji bi barem na papiru trebao biti startni.
Kritične su nam pozicije napadač-desno krilo-zadnji vezni-desni bek-stoper i rezerva na lijevom beku. Vidjet ćemo šta će nam još stići do početka prvenstva.

@Beduin mislim da ako pucamo na vrh, Efendić ne može biti startni bek. U napadu ga nema (čitave prošle sezone nije imao nit gola nit asistencije) a u odbrani je propuh, protivnički treneri prave taktiku na osnovu njega. Svi nas napadaju po našoj desnoj strani. Imao je par dobrih utakmica i momak je regulara totalna ali... ja prizivam Livančića iz Viteza, ne bi trebao biti "skup" a vjerujem da bi prešao da ga pozovu bez razmišljanja.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 10 jun 2016, 01:02

Niko haman ne zna za prozivku kad je...

Vidim već se prave ekipe za sljedeću sezonu, i Govedarica u prvoj postavi. Ja opet ne vjerujem da će mu husref dat šanse...
Tu bi dobro rješenje mog'o bit' ovaj Toni Jović iz Borca, dobar igrač, provjeren. Istek'o mu ugovor a nije ga izgleda još niko ugrabio, ili barem nisam primjetio da ga iko ganja.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 jun 2016, 01:03

wobly92 je napisao/la:Niko haman ne zna za prozivku kad je...

Vidim već se prave ekipe za sljedeću sezonu, i Govedarica u prvoj postavi. Ja opet ne vjerujem da će mu husref dat šanse...
Tu bi dobro rješenje mog'o bit' ovaj Toni Jović iz Borca, dobar igrač, provjeren. Istek'o mu ugovor a nije ga izgleda još niko ugrabio, ili barem nisam primjetio da ga iko ganja.
Zato sto ga nece biti na terenu pola godine zbog povrede.

Ali kaze Vugdalic danas doci ce 4-5 igraca u vezi, odbrani i napadu.

vedex
Kontakt:

Post Postao/la vedex » 10 jun 2016, 01:04

Prozivka je u 10:00.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 jun 2016, 01:05

Komunista je napisao/la:A sada da se ja raspisem. Jucer je bila ponovo drama oko ostanka Husica u Slobodi (3x do sada) jer on smatra da se drugi ne ukljucuju u Slobodu koliko bi on htio i koliko bi trebalo. Nekoliko forumasa zna i to su rekli, ali su popljuvani, da je to bilo ozbiljno i da se naslo rjesenje kasno. Sreca pa je izborna godina. Potpuno los nacin rjesavanja problema, prijetnjama o ukidanju kluba. Srecom, upalilo je. Drugi put mozda nece. To se mora promijeniti ako zelimo stabilan, ozbiljan klub. Dokaz tome su ovi danasnji dolasci, jer se cekalo ko ce isplatiti ratu reprograma, pa tek onda da se potpisuju ugovori jer nije se znalo sta ce se desiti. Neoprostivo igranje sa svetinjom. Svi koji misle da jucer nije bilo drame i sranja, varaju se. Idemo dalje. Gdje mi idemo, sta zelimo? Stadion nula, niti se nazire rjesenje, potvrdio Azmir danas. Idemo dalje. Grad, pored javnih kuhinja i ostalog, sigurno nece bacati pare na klub. Mada govorimo o parama grada, shvatte da su to nase pare. Iako je to 15%, mozda nebitno, imamo pravo znati gdje te pare idu, ne dajte da vam kriju bilo sta. Proci ce izbori i ne bi trebali ovo da naucimo na bolan nacin. Moramo se uozbiljiti, sve propitivati, biti racionalni. Nadalje, sto se tice ovog foruma, morate shvatiti da sa tkz insajderima samo ispadamo smjesni. Nece valjda nekulturni trol solinas da bude reprezent navijaca Slobode. Lik koji je sinoc zbrisao i cekao da mi ovdje objavimo da je sve pregrmljeno da se javi i kurci, kao prava pussy. Dajte molim vas. Nadalje klub mora poraditi ozbiljno na PR (web i ostalo), pa funshop (kasno, odlicna sezona gdje se trazilo sve i svasta, Ikina je tusio). Sitne stvari koje treba uraditi, a bez bombasticnih lafina i potom razocarenja. Premali smo mi grad za kurcenje, ali dovoljno veliki da imamo klub, Slobodu, na ponos. Pustite sada vlazne snove o pojacanjima (koja i ja prizeljkujem) vec trazite ozbiljnost od kluba. Kada to postignemo, sve ce ostalo sa lakocom doci. To nam je sada najbitnije.
:o :o :shock: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :clap: :clap: :clap: :clap:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 jun 2016, 01:26

Komunista je napisao/la:A sada da se ja raspisem. Jucer je bila ponovo drama oko ostanka Husica u Slobodi (3x do sada) jer on smatra da se drugi ne ukljucuju u Slobodu koliko bi on htio i koliko bi trebalo. Nekoliko forumasa zna i to su rekli, ali su popljuvani, da je to bilo ozbiljno i da se naslo rjesenje kasno. Sreca pa je izborna godina. Potpuno los nacin rjesavanja problema, prijetnjama o ukidanju kluba. Srecom, upalilo je. Drugi put mozda nece. To se mora promijeniti ako zelimo stabilan, ozbiljan klub. Dokaz tome su ovi danasnji dolasci, jer se cekalo ko ce isplatiti ratu reprograma, pa tek onda da se potpisuju ugovori jer nije se znalo sta ce se desiti. Neoprostivo igranje sa svetinjom. Svi koji misle da jucer nije bilo drame i sranja, varaju se. Idemo dalje. Gdje mi idemo, sta zelimo? Stadion nula, niti se nazire rjesenje, potvrdio Azmir danas. Idemo dalje. Grad, pored javnih kuhinja i ostalog, sigurno nece bacati pare na klub. Mada govorimo o parama grada, shvatte da su to nase pare. Iako je to 15%, mozda nebitno, imamo pravo znati gdje te pare idu, ne dajte da vam kriju bilo sta. Proci ce izbori i ne bi trebali ovo da naucimo na bolan nacin. Moramo se uozbiljiti, sve propitivati, biti racionalni. Nadalje, sto se tice ovog foruma, morate shvatiti da sa tkz insajderima samo ispadamo smjesni. Nece valjda nekulturni trol solinas da bude reprezent navijaca Slobode. Lik koji je sinoc zbrisao i cekao da mi ovdje objavimo da je sve pregrmljeno da se javi i kurci, kao prava pussy. Dajte molim vas. Nadalje klub mora poraditi ozbiljno na PR (web i ostalo), pa funshop (kasno, odlicna sezona gdje se trazilo sve i svasta, Ikina je tusio). Sitne stvari koje treba uraditi, a bez bombasticnih lafina i potom razocarenja. Premali smo mi grad za kurcenje, ali dovoljno veliki da imamo klub, Slobodu, na ponos. Pustite sada vlazne snove o pojacanjima (koja i ja prizeljkujem) vec trazite ozbiljnost od kluba. Kada to postignemo, sve ce ostalo sa lakocom doci. To nam je sada najbitnije.
nema potrebe ni da odgovaram..
sve svatas bukvalno,nisi sposoban citati izmedju redova,tako nema potrebe da se zamaram objasniti nesto sto je za tebe kvantna fizika.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 10 jun 2016, 01:36

staragarda je napisao/la:

:tokralju: Svaka na mjestu majstore , ja samo molim da se pojedinci oslobode uvjerenja da je Azmir bezgresan i da svaku kritiku na njegov racun pocnu prihvatat kao dobronamjernu a ne da poslije dovodjenja nekih filipa erica i bobica ovde ,,svrsavate,, kao da smo doveli nojera i da furate spiku ,, pisamo na hejtere ,, itd itd .... kao mi koji smo ponekad nezadovoljni mi smo ti neki ,,hejteri,, .

Dosta je vise narucivanja tekstova preko medija i najava nekih odlazaka po portalima , vrijeme je da kao pravi profesionalci probleme pocnu rjesavati za okruglim stolovima , **** seljakluk vise .
Da ne bude zabune , za AZmira sam se borio od prvog dana , raja zna .... na svoj nacin i tako je i danas , tako ce biti i sutra ....

Slazem se i za likove poput gore navedeneg koji forum koriste kako bi lijecili kompleske neke i trude se da se maximalno eksponiraju i izreklamiraju svoj nickname na svim mogucim temama , cak sta vise predstavljajuci sebe kao neki btan faktor u i oko Slobode ... ma dajj ....

p.s. a ove sto prozivaju i imenuju momke koji uspjesno vode navijacku tribinu posebno pozdravljam i pozivam da skinu svoje nickove i javno sa imenom i prezimenom iznesu misljenje o doticnim momcima i to onako slikovito sa svim epitetima koje ste im ranije davali poput krzavi, glupi , narkomani itd itd ... iako nisam vec neko vrijeme dio te najzesce tribine opasno mi smeta kad neko sebi daje za pravo da proziva te momke na bilo koji nacin ....

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 10 jun 2016, 01:38

+10 obojica :thumbup: :clap:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 10 jun 2016, 01:38

RUDARSKA2 je napisao/la:

:tokralju: Svaka na mjestu majstore , ja samo molim da se pojedinci oslobode uvjerenja da je Azmir bezgresan i da svaku kritiku na njegov racun pocnu prihvatat kao dobronamjernu a ne da poslije dovodjenja nekih filipa erica i bobica ovde ,,svrsavate,, kao da smo doveli nojera i da furate spiku ,, pisamo na hejtere ,, itd itd .... kao mi koji smo ponekad nezadovoljni mi smo ti neki ,,hejteri,, .

Dosta je vise narucivanja tekstova preko medija i najava nekih odlazaka po portalima , vrijeme je da kao pravi profesionalci probleme pocnu rjesavati za okruglim stolovima , **** seljakluk vise .
Da ne bude zabune , za AZmira sam se borio od prvog dana , raja zna .... na svoj nacin i tako je i danas , tako ce biti i sutra ....

Slazem se i za likove poput gore navedeneg koji forum koriste kako bi lijecili kompleske neke i trude se da se maximalno eksponiraju i izreklamiraju svoj nickname na svim mogucim temama , cak sta vise predstavljajuci sebe kao neki btan faktor u i oko Slobode ... ma dajj ....

p.s. a ove sto prozivaju i imenuju momke koji uspjesno vode navijacku tribinu posebno pozdravljam i pozivam da skinu svoje nickove i javno sa imenom i prezimenom iznesu misljenje o doticnim momcima i to onako slikovito sa svim epitetima koje ste im ranije davali poput krzavi, glupi , narkomani itd itd ... iako nisam vec neko vrijeme dio te najzesce tribine opasno mi smeta kad neko sebi daje za pravo da proziva te momke na bilo koji nacin ....
Nemam sta da dodam, ti si sve napisao sto sam ja traljav propustio :) :clap:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 10 jun 2016, 01:41

:salut:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 jun 2016, 01:46

RUDARSKA2 je napisao/la:

grad nemoze izgraditi stadion,stadion koji zadovoljava evropske uslove,i ako ga izgrade bice to za 15-20 godina,cijelog naravno,a i istok ce graditi minimalno 5 godina....hocemo li 5 god ici po zenici....nebih rekao.
sa druge strane stadion nedaju slobodi,citaj azmiru,imamo status,**** lud zbunjenog.
tako je i oko svega ostalog u i oko kluba....
sjedilo se pricalo se,javno se nudila rjesenja,odgovora nema,de nas prosvjetli kako bi ti rijesio eto taj jedan problem.
pitam rudarsku,ovom komunjari je zabranjeno da me citira.
majmune postoji zivot i van foruma,da nebi ovdje sa vama se yebavao 24 sata....
prica da azmir ne zeli privatizovati slobodu moze prodavati samo cigancicima po korzu,da je htio imao milion razloga otici,zasto nije,sto prije svatite da samo natezu **** preko nasih zivaca bice vam lakse.
zbog toga sam i znao da od toga nema nista...
sloboda je davno privatizovana pomirite se sa tim.
svaki dinar koji uplati upisan je kao pozajmica,ko ce to da vrati....grad....navijaci...
ne budite dijeca.
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 10 jun 2016, 01:56, ukupno mijenjano 1 put.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 10 jun 2016, 01:53

Jao soliinas, znaci ne mogu da ti kazem da je Tusanj trebalo planirati u vrh glave 12 k. Mada se i sada mogu promijeniti planovi. Jel ti mislis da Azmir moze napraviti stadion? Nema od toga nista, zato i pritisce grad. Q Odbili smo sponzora kao sufiks imenu, znaci imamo para na bacanje :)

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 10 jun 2016, 01:59

Komunista je napisao/la:Jao soliinas, znaci ne mogu da ti kazem da je Tusanj trebalo planirati u vrh glave 12 k. Mada se i sada mogu promijeniti planovi. Jel ti mislis da Azmir moze napraviti stadion? Nema od toga nista, zato i pritisce grad. Q Odbili smo sponzora kao sufiks imenu, znaci imamo para na bacanje :)
odbio je jer je znao da bi ga tek onda ljudi razapeli nebi ja nebi ti al vjeruj da bi neki jedva docekali a ja se nadam u buducem vremenu da ce naci za istok rjesene i da ce se zavrsiti a kako znam ulozio je u stadion u simin hanu oko 2 miliona sto nebi mogao na tusanj

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.