Radi se kol'ko se može.NYKnicks Fan je napisao/la:Pe nece niko dzaba da radi, logicno, zato i ne fercera nista, ni stranica, ni marketing...katarakta je napisao/la:
Upravo je, haman, u plati belaj

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Radi se kol'ko se može.NYKnicks Fan je napisao/la:Pe nece niko dzaba da radi, logicno, zato i ne fercera nista, ni stranica, ni marketing...katarakta je napisao/la:
Upravo je, haman, u plati belaj
Koliko para, toliko muzike brate. Slazem se, 1000x...NKMramor je napisao/la:Radi se kol'ko se može.NYKnicks Fan je napisao/la:Pe nece niko dzaba da radi, logicno, zato i ne fercera nista, ni stranica, ni marketing...katarakta je napisao/la:
Upravo je, haman, u plati belajNevezano za stranicu. Prežvakana tema 1000 puta.
Tako to rade pravi deckiSkver je napisao/la:Stjepanović, Kostić i Mehmedagić ostaju vjerni dresu Slobode
FK Sloboda je pred sutrašnju prozivku na Tušnju postigla dogovor o nastavku saradnje sa Nemanjom Stjepanovićem, Harisom Mehmedagićem i Ivanom Kostićem, saznaje **** Ova tri fudbalera imali su ugovor sa Slobodom na godinu dana uz usmeni dogovor sa predsjednikom Husićem da ukoliko se izbori nastup u Evropskim takmičenjima na Tušnju ostanu još jednu sezonu što je danas i zvanično dogovoreno. Fudbalere Slobode sutra očekuje prozivka na Tušnju nakon čega idu put Kupresa na prvi dio priprema pred nastup u Evropi. Drugio dio priprema bit će obavljen u Sloveniji gdje je planirano i odigravanje nekoliko kontrolnih utakmica sa atraktivnim protivnicima. (****) | Preuzeto sa:
Igro u Kazahstanu za strašne pare, ali strašne. Pare kakve 99.9% igrača Premijer lige nikada neće vidjet. Osim toga, ima svoj objekat u Zenici i sam kaže da se vratio da u svojoj domovini završi karijeru jer mu je dosta igranja preko bare kad je sebi i svojoj porodići već u 32.god života obezbjedio egzistenciju. Pa ti vidiargentarium80 je napisao/la: Gdje je on to igrao pa lezi na parama.U Realu, Bayernu ili Barci.Messi ima love ko svi nasi igraci sto ce imati za narednih 50 godina i opet voli svaki euro .Manite se te price, on ce ici ko mu ponudi najvise love.
Mozda. I ja bih volio da se napostize golova i da barem igra kao prosle sezone u Celiku, ali Ahmetovicevo iskustvo je kao rijetko cije u nasoj ligi,a i znanje (realno), dok Karic i nije imao Bog zna kakvu karijeru, u Sarajevu je bio prelos. Mada, u Sarajevu je i Krpic bio prelos pa Slobodu uvede u PL, a zatim i u ovoj sezoni sasvim solidan.avenija je napisao/la:Karic je Ibrahimovic za Ahmetovica...
druze maloprije sam postavljao kako bi ekipa izgledala sa trenutnim kadrom,nista mi slabiji nismo,stavisehule_barca je napisao/la:Kako se brzo Ahmet preboli. Čovjek imao 6.000 KM platu, tražio povećanje od 70%, što dođe 10.200 KM. Pošto je on već ranije izjavljivao da bi bio glup ako ne bi imao rezervnu kartu spremnu, mislim da mu Sarajevo nije dalo ispod 10.000 KM nikako, a vjerovatno je dobio 11 ili 12.000 KM. Za te pare možemo imati 3 Karića u ekipi a i bilo bi bezobrazno dati njemu takvu platu pored Zebe i ostalih igrača. Mora se znati hijerarhija u ekipi, a ona je poznata, a to je da je Zeba najplaćeniji pa svi ostali iza. Što se tiče Sarića, kad se sve sabere i oduzme, nije ispao fer. OK, igraš za pare, ali vrati malo film unazad. Ko ga je primio nazad kad ga Olimpija šutnula i još izigraš dogovor sa ljudinom kakav je Husić. Jeste napredovao u posljednoj sezoni drastično, ali ja sam ubijeđen da se on neće puno naigrati u Sarajevu, jer gore je drugi sistem igre, mnogo direktniji, baci loptu na krilo i svi u napad jedan je Hase. A tek što se Ahmeta tiče, ako Benko ostane, on je donji u svim elementima. Biće da je Dino samo zamijenio platiše Cezara i Emersona sa našim dvojcem, a sve u cilju da nam vrati milo za drago.
Bice OK ekipa. Dokle vidjecemo. Ne treba ulijetati ni u euforiju niti u depresiju, vec gledati gdje su nam mane, igracki i organizaciono, pa onda mijenjati. Mora se ojacati organizaciono i klub, kao sto uprava vec radi sa igracima. Za sada ide dobro, nadamo se dobromhule_barca je napisao/la:Nisam ni želio konstatovati da smo slabiji, nego samo hoću da kažem kako je raja kukala ko mazga, a nakon 24 h svi sretni i zadovoljni. Biće ovo top ekipa, zna Azmir šta radi. Početna 11-orka je odlična, samo bih volio širinu da imamo, pogotovo ako prođemo to prvo pretkolo, jer igra na dva fronta će se odmah osjetiti u prvenstvu kao što se osjetilo na mnogim našim ekipama koje su igrale u Evropi malo duže posljednjih godina.
Nema potrebe za vrijedjanjem. Opusti se, forum je ovoMago je napisao/la:Ovaj komunista nije tacan svega mi. De jarane opusti se malo...
znam druze,samo kazemhule_barca je napisao/la:Nisam ni želio konstatovati da smo slabiji, nego samo hoću da kažem kako je raja kukala ko mazga, a nakon 24 h svi sretni i zadovoljni. Biće ovo top ekipa, zna Azmir šta radi. Početna 11-orka je odlična, samo bih volio širinu da imamo, pogotovo ako prođemo to prvo pretkolo, jer igra na dva fronta će se odmah osjetiti u prvenstvu kao što se osjetilo na mnogim našim ekipama koje su igrale u Evropi malo duže posljednjih godina.
Ti mirišeš na Chinagliu opasno. :lol:Komunista je napisao/la: Nema potrebe za vrijedjanjem. Opusti se, forum je ovo
ma to je onaj trol slavinoviciwobly92 je napisao/la:U koliko je prozivka sutra zna li se možda??
Što se tiče ljudi koji rade u klubu, danas smo čuli da njih 3 rade posao koji treba 15 ljudi da radi.
Ti mirišeš na Chinagliu opasno. :lol:Komunista je napisao/la: Nema potrebe za vrijedjanjem. Opusti se, forum je ovo
Liga 12 će biti teža za 20-30% a i ostali se uveliko spremaju za istu i pokušavaju ispraviti rezultat iz prošle sezone. Mi smo sad s ovih tvojih XI na nuli što bi se reklo u odnosu na prošlu sezonu, morat ćemo se pojačati sa 3-4 top igrača za prve postave (ove iz prve premjestiti na klupu i dobiti na kvalitenoj širini) da bi bili konkurenti za vrh. Imamo Kup, pretkolo EL, prvenstvo sa više kola i sa težim utakmicama i na to sve Zebe nema prva 4 kola u prvenstvu.solinas je napisao/la:znam druze,samo kazemhule_barca je napisao/la:Nisam ni želio konstatovati da smo slabiji, nego samo hoću da kažem kako je raja kukala ko mazga, a nakon 24 h svi sretni i zadovoljni. Biće ovo top ekipa, zna Azmir šta radi. Početna 11-orka je odlična, samo bih volio širinu da imamo, pogotovo ako prođemo to prvo pretkolo, jer igra na dva fronta će se odmah osjetiti u prvenstvu kao što se osjetilo na mnogim našim ekipama koje su igrale u Evropi malo duže posljednjih godina.
po ovoj formaciji sto sam gore postavio zasada na klupi imamo
eric,muminovic,grahovac,merzic,krpic,skahic,,todorovic....ako sam koga zaboravio halali.
jos,3,4 igraca i top
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.