Ne necu ja da ti slavis, samo sam predlozio da umjesto sto ZAMISLJAS da ce doci neki los stoper, ZAMISLI da mozda i ne bude tako.DenchiNL je napisao/la:hoće čovjek da slavim što smo "uvalili" najboljeg štopera kojeg smo imali u timu.....obiteljskicovjek je napisao/la:ZAMISLI da ce doci stoper i bit ce ti puno lakse.DenchiNL je napisao/la: zamisli da ne dođe stoper ili dođe u rangu Kovačevića jel i dalje "dobra stvar"???![]()
![]()
![]()
može doć novi i autobus ga udari ispred kluba , sve je moguće....takav smo klub....u rukama takvih stručnjaka....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
dali je said zavrsio sa dinamom, potpisujel za nas znal neko informacije 

Sutra said potpisuje i jos 2jica za vikend dolaze
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
strumfete na aparatima!Rule_hz je napisao/la:Sutra said potpisuje i jos 2jica za vikend dolaze

Rule pa nece valjda strpati u jedan dan i Skupstinu i Saida i ovog stopera iz Hrvatske,previse brateRule_hz je napisao/la:Sutra said potpisuje i jos 2jica za vikend dolaze

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Haha ma to na kraju skupstine slatka baklave kadaifi hurmasice said uhhh
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
predstavice saida na skupstini 

- PitarBordo
- Kontakt:
Joj tebe, pa mora se tako nešto nagurati da se što manje razmišlja o skupštini, sutra ako dođe Sajo i taj štoper iz Slavena, pa neće ti niko dati ni da pitaš šta ima na skupštini.Ado76 je napisao/la:Rule pa nece valjda strpati u jedan dan i Skupstinu i Saida i ovog stopera iz Hrvatske,previse brateRule_hz je napisao/la:Sutra said potpisuje i jos 2jica za vikend dolaze![]()

Samo Saraj'vo.
ne zamišljam ja ništa ba, samo kažem isti ljudi su ti doveli cezara za špica, emersona za pleya, kramara za igrača, denija za krilo i htjeli nas ubijedit da nam ne treba niko više za titulu, kontaš? e sad ti oni , znači isti ti, opet biraju igrače i opet govore nešto.....obiteljskicovjek je napisao/la:
Ne necu ja da ti slavis, samo sam predlozio da umjesto sto ZAMISLJAS da ce doci neki los stoper, ZAMISLI da mozda i ne bude tako.
eh jednom me svako može preveslat, ali sve više od toga je do mene.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zezas za Saida ili? To se dogovorio sa Maminjom oko odstete?Rule_hz je napisao/la:Sutra said potpisuje i jos 2jica za vikend dolaze
- PitarBordo
- Kontakt:
Kae stara Said je ustvari novi predsjednik skupštinerevolt je napisao/la:predstavice saida na skupstini

Samo Saraj'vo.
Koje su to hinje!revolt je napisao/la:predstavice saida na skupstini
Al' svakako Uprava napolje!
Kazu da i Brazilac dolazi

Svaka cast upravi na ovom do sada prelaznom roku, ipak sacekacemo da vidimo kako ce se novi igraci snaci na terenu. Nadajmo se najboljem. Ipak je lose bilo davanje svih ovlasti treneru i Jesic tu nije ispunio ocekivanja. Ali ok nismo Real da svake godine uzimamo trofeje. Sad se ide ponovo dobrim tokom i nadam se nastavku zetve trofeja. Po meni jedina greska je nedovodje Petrovica i usadjivanje njegovog Njemackog mentaliteta u rad i tim. Ali ne moze sve biti idealno. Nemojte pisati postove tipa zelim upravi sve najgore dabogda se raspali i slicno, to bas nije lijepo ostali ili otisli ruzno je citati te komentare, da se nista nije osvojilo ipak sad imamo onaj veleljepni kamp stabilne finansije i uopste nije lose kao sto se pretpostavljalo prosle godine sem tog rezultata. Stojimo po svim segmentima bar 4 puta bolje najblizih konkurenata i samo polako sad nastavit radit i nadogradjivat ove jake i cvrste temelje. Saburajte nista ne.moze.preko noci. Ovo je ipak jak i dug proces.
Zamisljam scenu,sve ovo ide fino svojim tokom,potpise Said,brazilac,Cvijanovic,Adidas se ozvanici,a ono na Skupstinu dode diktat od Amidze da su svi dobili nogu

Svi u napad jedan je Hase!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Nemoj da lažemo sami sebe. Osim finansija, naravno.keno83 je napisao/la:Stojimo po svim segmentima bar 4 puta bolje najblizih konkurenata

Samo Saraj'vo.
Mi Kovacevica kiksera imamo na stoperu a neko nije zadovoljan ovim brazilcem? Dzidic jeste strasan igrac ne samo za nase lige vec i za druge sto je pokazao,al 33 godine ima al opet bi volio da dodje
Hajde Guza više, ne može se ova stega podnijet. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- VanCipelic
- Kontakt:
Po cemu je Kovacevic kikser, al mozete mlatiti gluposti, da Bog sacuva..
Kovacevic je jako lose odigrao poslijednje dvije utakmice a prije toga igrao gotovo bez greske
Kovacevic je jako lose odigrao poslijednje dvije utakmice a prije toga igrao gotovo bez greske
Nemam namjeru da se stobom svađam,ali evo kad si trazio,par recenica.PitarBordo je napisao/la:Gdje sam ja to iznosio takve informacije? Nađi moj jedan post da sadrži uopšte riječ "tal" ili da pišem o tim nekim krađama. BILO KOGA, nađi mi molim te gdje to prozivam Dinu da je u talu ili da krade? ROMAN bi se mogao napisati. Evo de mi nađi jednu rečenicu.amypitar je napisao/la:Ja koliko pratim ovaj forum,toliko si pisao o krađama,talovima,Dine i uprave, da se roman mogao napisati.PitarBordo je napisao/la:Ja sam jedan od rijetkih koji nikad nije bio insajder. Osjećam se izopćeno.
Da je Federacija bila u pitanju ni MMF joj ne bi pomogao da ne bankrotira.Zar to nisu insajderske stvari.
*Nije ovo Dino doveo nije on sposoban za ovo. Dino je oduvijek trebao ostati sekretarica i svima bi bio simpatičan, to je njegov krajnji domet u životu, eventualno šef sekretarica. Zamišljam radno mjesto: šef sekretarica ... Ono jedini zna gdje se nalaze meci za heftaricu i dopunski toneri za kopir ...
*Je l' ovo Bulić i dalje javno piša po klubu?
* Evo jedno laicko razmisljanje. Zar nije jednostavnije i JEFTINIJE igraca staviti na transfer-listu i ne traziti nikakvo obestecenje za njega,vec raditi prijevremeni raskid ugovora pa igracu placati odstetu??? Ja kako god prokontam jeste. Ali se ovdje vjerovatno radi o nekim drugim semama,vjerovatno...
*Dino bez sile nece otici, jos jednom je pokazao to ipak. Mozda je ipak zasluzio ono kao Partizanov direktor, ma da je ono dno. I opet i na taj nacin nece otici. Nako bolovanja opet na posao

*Eh evo mene da nešto kažem:**** mater upravi,stručnom štabu igračima i svima redom ko god je ovom jadu dao bodove da opstane pod broj jedan ,pod broj dva da Bog da im najmiliji pomrli od najtežih bolesti a svi što su štimali dobili Rak neizlječivi pod broj tri ja da se pitam i da ima države i savez...
I jel dosta više sa latentnim pljuvanjem Adnana, dečko je odličan i još ima fore da napreduje. Kiks igrač kažete, a koji to nije napravio kikseva, u najmanju ruku kao i on u ovoj ligi? Nemojte zaboravljat šta je golova taj isti Kovačević spasio, i sve to poslije ogromne nepravde i klupiranja duže vrijeme. Da se to nije desilo, još u najbitnijem periodu razvoja igrača, sad bi bio alfa i omega.
@amy, ja ne vidim riječ 'tal' tu...
#PB #izdrži
@amy, ja ne vidim riječ 'tal' tu...

#PB #izdrži
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 09 jun 2016, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest