Memara je napisao/la:![]()
![]()
Sta ti je danas predsjednik kluba rekao za Sarajevo?
@elamalakia, zato sto nikad nije ni dobio nasu ponudu! Dosao je Saric koji ima duplo vecu platu od Secera, eto zasto!
@ajzea, zato su vam i otisli samo za 500k. a mogli su mnogo vise.
prijavljen na taj iznos....kone vole to ispod stola...Thetraphak1921 je napisao/la:Tim jos bolje. Takav igrac nam igra za 1200KM, mocno !Zukanovic je napisao/la:Istina![]()
Sudar pitarskih insajdera, Švrakendolac i Švabo.
@bagrcavi
Nisam obracao paznju, izvinjavam se insajderskom Fazliji.
Nemas pojma, koliko god se pravio da imas. Imate li jos insajdera, ali da prvo zna situaciju u svom a tek onda u mom klubu. Pa pogodi li ko sta sem duske?DenchiNL je napisao/la:
prijavljen na taj iznos....kone vole to ispod stola...
bit ću iskren situaciju u tvom klubu poznajem možda svega 7%Thetraphak1921 je napisao/la:Nemas pojma, koliko god se pravio da imas. Imate li jos insajdera, ali da prvo zna situaciju u svom a tek onda u mom klubu. Pa pogodi li ko sta sem duske?DenchiNL je napisao/la:
prijavljen na taj iznos....kone vole to ispod stola...
zato vas karamo i imamo bolje igrace jer nemamo parakinosvra je napisao/la:Nece kod vas jer on to ne zeli ni za zivu glavu...prvo zbog problema koje bi mogao imati, a drugo jer nemate para.Thetraphak1921 je napisao/la:Necu ni ja tebi nista vise pisati, ali nece kod nas prvo jer je Husarin a tek onda jer je taraba. Tj. jednom je taraba, drugi je taraba.kinosvra je napisao/la:@Thetraphak1921
Nista ti necu pisati, sjetit ces me se kad vidis gdje je potpisao.
Sto se mene tice, moze u Slobodu. Neka oslabi konkurenta.
Pa Lendric vam igra za 1 200, sta cemo vise pricati.
A iz zelje su zvali Husaru za Okica, i rekli mu ako raskine sa Sarajevom javi se da zavrsimo.
Naravno da igra, mozda i za jos manje pare. Mahir Karic je igracina za njega.Thetraphak1921 je napisao/la:Tim jos bolje. Takav igrac nam igra za 1200KM, mocno !Zukanovic je napisao/la:Istina![]()
Sudar pitarskih insajdera, Švrakendolac i Švabo.
@bagrcavi
Nisam obracao paznju, izvinjavam se insajderskom Fazliji.
Marsal je napisao/la:Karić je yebena igračina, da je kojim slučajem igrao u sarajevskim klubovima svi bi ga na sva usta hvalili da je najbolji napadač lige, za Lendriće i slične bukvaše bog nogometne igre. Dobro ste pojačanje doveli![]()
Isti nam je nudio Stevanovica, Zahirovica, Secerovica i isti je menadjer Sasi Balicu...pasica je napisao/la:Odveo ga E.B.(zastupa i Zahirovica), isti lik koji ga je nudio Sarajevu, puno prije Husare. Prestanite ba glumiti insajdere, komentarisite nesto onda kad se desi, biti ce nam svima lakse.
Tako nekako.VanCipelic je napisao/la:Isti nam je nudio Stevanovica, Zahirovica, Secerovica i isti je menadjer Sasi Balicu...pasica je napisao/la:Odveo ga E.B.(zastupa i Zahirovica), isti lik koji ga je nudio Sarajevu, puno prije Husare. Prestanite ba glumiti insajdere, komentarisite nesto onda kad se desi, biti ce nam svima lakse.
Ako ga budu slušali top. Igrači koji zabušavaju skloni su povredama jer mu je režim jako strog i visoka ljestvica spremnosti. Ono što je recimo u Mladosti spreman igrač kod njeg ne može igrati utakmicu, ne dozvoljava. Koristi savremene metode. Ne znam koliko ste jaki sa logistikom da mu obezbjedite, sprave, preparate i tako dalje. Ako se to poklopi oboje nema boljeg u BiH. Baš sam znao da će doći i ne bi mi pravo. Odličan.Thetraphak1921 je napisao/la:Kakav je kondicioni Seferovic? Mislim, u odnosu na naseg prethodnika zasigurno da je bolji, ali ako ima neko informaciju vise da mi napise, bio bih zahvalan.
Nipta ajzače barabčino.Thetraphak1921 je napisao/la:Hvala vam puno. Nadam se da ce mu nasi obezbijediti sve sto mu je potrebno.
Zahvaljujem jos jednom duska, kao i tebi @Zip.
dobar , pitaj Kvesića , radi privatno sa dosta fudbalera, Jarni ga je htjeo voditi sa sobom, davao mu puno veću platu, koristi sve najnovije metode, ali treba ga i ispratiti aparaturom i logistikom, sloboda nije htjela investirati u to....Thetraphak1921 je napisao/la:Kakav je kondicioni Seferovic? Mislim, u odnosu na naseg prethodnika zasigurno da je bolji, ali ako ima neko informaciju vise da mi napise, bio bih zahvalan.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 22 gosta.