Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2010, 16:16

O kakvom ti svjetlu govoriš? :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jun 2010, 16:19

Virtu4l je napisao/la:O kakvom ti svjetlu govoriš? :P
E ebiga sad,taj vic je star koliko i Celzi :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2010, 16:20

harishp je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:O kakvom ti svjetlu govoriš? :P
E ebiga sad,taj vic je star koliko i Celzi :mrgreen:
Onda je baš star :mrgreen: :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 22 jun 2010, 16:30

BIHfan je napisao/la:
Principatus je napisao/la:To je druga stvar. Glupo je sam sebe toliko spustati na jedan nizi nivo od stvarnog, onda je pametnije se uzdignuti na veci, pa riskirati da se padne. Stvar je samo, sto se posebno tice ovih prijateljskih utakmica, da poneki krive Susica za nespremnost igraca, sto njegova stvar kao selektora nije. Jedino sto sad moze uraditi, je da ih kritikuje i trazi da se tako nesto ne ponovi, a sam je pred utakmice trazio od svojih igraca da ostanu u formi.

Prijatelju upotpuno sti se slazem sa tobom, al nemozes ti dokazat njima, bolje biti strpljiv i cekat samo i kad jednom Pape pocne redat pobjede ovi se nece smjeti javiti dosad cemo mi istinski navijaci trpiti ove gluposti, al vrijeme ce pokazat da smo mi upravu.
Bravo... Samo izgleda ne kuzis da i mi "neistinski navijaci" pricamo ovo sto je Principazus napisao...Naravno, i jos neke stvari, naprimjer da javno iskritikuje i Spahu, jer, bolje i da moj dedo rahmetli stoji na terenu( mozda ga i pogodi koji put slucajno lopta), nego iskljuceni kapiten...
Nije dovoljno druze da se igrac zove Emir Spahic....Postoji ogromna razlika izmedju Emira Spahica, onog koji je igrao kvalifikacije, i ovog sto samara Marina, momka koje se igra sa nasom odbranom kao beba sa zveckom, Emira koji prilikom nabacivanja Svedjanina stoji 5 metara od protivnickog igraca...To su dva razlicita igraca....Ovaj prvi nam je neprocjenjiv, ali od ovog drugog druze bolji je svaki stoper nase Premier lige....
Niko od njih ne trazi druze da osvoje SP, ali mogu dati 100% sebe na terenu...
Ako sam neistinski navijac zbog toga sto mislim da nasi momci mogu bolje, i da zahtjevam od trenera, u ovom slucaju Papeta da im ne rezervise mjesto, sa ovakvim pristupom, za stalno, onda ok...To je tvoj stav i postujem ga...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jun 2010, 17:03

Portugal u sredini priprema odigra sa sejselima ili tumba-rumba repkom 0-0.
I sta sad,smjena selektora i izbacivanje pola repke napolje.
Aha,kako da ne.Vidjeli smo jucer iz prilozenog.
Vecina Svedjana je tada prije manje od hefte zavrsila jedan dio prvenstva a nasi vec duboko bili u ''ljetnom snu''to jest na odmoru.Nema treninga,nema ni kondicije.Nema kondicije,nema ni igre.
Jel treba flomaster. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2010, 17:05

Gdje si Picasso.

Nit' smo mi Portugal, nit je Pape Queiroz.
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jun 2010, 17:10

Virtu4l je napisao/la:Gdje si Picasso.

Nit' smo mi Portugal, nit je Pape Queiroz.
E o tome se i radi Zvajnstajn Albert,sam dodje na ceku. 8-)
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 22 jun 2010, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2010, 17:10

Ne može se upoređivati neuporedivo.
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jun 2010, 17:12

Zato sjedi i uzivaj. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2010, 17:13

Hajd' ti uživaj uz tajnog agenta 007 :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jun 2010, 17:14

Djemsudin Bondic je naseg korjena. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2010, 19:20

Jesi li sušao onu brko, brkane?
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jun 2010, 19:36

Virtu4l je napisao/la:Jesi li sušao onu brko, brkane?
''Suvise je glasna i nece da se stisa,ima dobre brkove al ona kroz bolje......p... :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 jun 2010, 20:08

carina je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Principatus je napisao/la:To je druga stvar. Glupo je sam sebe toliko spustati na jedan nizi nivo od stvarnog, onda je pametnije se uzdignuti na veci, pa riskirati da se padne. Stvar je samo, sto se posebno tice ovih prijateljskih utakmica, da poneki krive Susica za nespremnost igraca, sto njegova stvar kao selektora nije. Jedino sto sad moze uraditi, je da ih kritikuje i trazi da se tako nesto ne ponovi, a sam je pred utakmice trazio od svojih igraca da ostanu u formi.

Prijatelju upotpuno sti se slazem sa tobom, al nemozes ti dokazat njima, bolje biti strpljiv i cekat samo i kad jednom Pape pocne redat pobjede ovi se nece smjeti javiti dosad cemo mi istinski navijaci trpiti ove gluposti, al vrijeme ce pokazat da smo mi upravu.
Bravo... Samo izgleda ne kuzis da i mi "neistinski navijaci" pricamo ovo sto je Principazus napisao...Naravno, i jos neke stvari, naprimjer da javno iskritikuje i Spahu, jer, bolje i da moj dedo rahmetli stoji na terenu( mozda ga i pogodi koji put slucajno lopta), nego iskljuceni kapiten...
Nije dovoljno druze da se igrac zove Emir Spahic....Postoji ogromna razlika izmedju Emira Spahica, onog koji je igrao kvalifikacije, i ovog sto samara Marina, momka koje se igra sa nasom odbranom kao beba sa zveckom, Emira koji prilikom nabacivanja Svedjanina stoji 5 metara od protivnickog igraca...To su dva razlicita igraca....Ovaj prvi nam je neprocjenjiv, ali od ovog drugog druze bolji je svaki stoper nase Premier lige....
Niko od njih ne trazi druze da osvoje SP, ali mogu dati 100% sebe na terenu...
Ako sam neistinski navijac zbog toga sto mislim da nasi momci mogu bolje, i da zahtjevam od trenera, u ovom slucaju Papeta da im ne rezervise mjesto, sa ovakvim pristupom, za stalno, onda ok...To je tvoj stav i postujem ga...
Ja citavo vrijeme pricam da su momci(igraci) dosli sa odmora na utakmice,sta ste ocekivali od njih da trce 90 minuta sprintom. U prvom poluvremenu protiv Njemacke smo dominirali na terenu i imali smo rezultat, al smo u drugom poluvremenu pali i normalno da ce se desiti one greske u vezi penala i onaj gol Lahma, ja se kladim da nebi takve golove primili da smo bili spremni. Srbija je pokazala da nije to ta Njemacka jer su ih razvalili, ne mislim sad po sansama, preckama i stativama, nego takticki. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 23 jun 2010, 11:10

A nisu mogli odraditi jos par treninga, uostalom kao i druge repke koje se nisu plasirale na SP ali zbog odnosa prema svetom dresu oni su cuvali spremu par dana? Ili su nasi dijamanti toliko dragocjeni?
Ili naprimjer da kazu Susicu da ih pusti skroz da se drugim momcima pruzi prilika?
Zasto smo onda i igrali te dvije prijateljkse, cisto onako da popunimo termin Njemcima i Svedima?
Ali ne, nedaj boze da propuste Frankfurt, da im propadne koji intervju za tamosnje novine...
Nemoj druze majke ti, pusti kriticare da kazu svoje, ove kritike svakako, nazalost, ne piju vode....

kuk
Kontakt:

Post Postao/la kuk » 23 jun 2010, 12:19

mene to nije jasno igraci zavrsili sezonu i nisu spremni..pa toga nema nigdje svaki igrac bi morao da moze da igra kvalitetnu utakmicu bilo kad (sezona ili ne u toku) jer to mu je posao hebo te..igras svake godine treniras..sta to ne igras dvije hefte i zaboravis kaoko se lopta udara i nemas vise kondicije..zaboravi to..ja godinama radim dzoging od oko 10km svakog jutra i barem dvaput godisnje ne mogu od po nekoliko sedmica zbag posla i drugih stvari da dzogiram ali prvog dana kad se vratim na 'teren' hehe trcim isto bez problema istu distancu..tako to mi ne pije vode oko sezona itd..ako je tako onda imamo meke slabe igrace..ne bi smjelo..da se ljencari posle sezone nego i malo treninga isto ali i bez treninga bi se moralo imati snage da se odigra utakmica na nivou..pahhh

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 23 jun 2010, 12:26

Ovako zamisljam nasu postavu protiv Francuske ... :lol:
slika

Uploaded with ImageShack.us
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 23 jun 2010, 12:48

Sušić: Prvi apel zbog lošeg stanja u BiH

Nije moje da zamjeram nikome pojedinačno, ali sam za ova tri mjeseca primijetio da mnogo toga ne štima na relaciji Izvršni odbor - Predsjedništvo - igrači - kaže naš selektor

Safet Sušić je prvi put javno priznao da i u reprezentaciji Bosne i Hercegovine postoje slični problemi koji posljednjih dana na Mundijalu u Južnoj Africi potresaju tabor Francuske.

„Trikolori“ su jedan od naših protivnika u kvalifikacijama za Euro, a iz Južne Afrike skoro iz sata u sat stižu vijesti o totalnom rasulu u zemlji „galskih pijetlova“.

Francuski skandali

Francuski skandali iz Johanesburga stižu jedan za drugim, a bh. selektor je sasvim otvoreno u razgovoru za najutjecajniji i najčitaniji sportski list u BiH govorio o sličnim problemima koji vladaju u našoj reprezentaciji.

- Volio bih da se ovo Francuzima nije desilo, ali je jednom moralo doći do rasula. Ovo je veliko iskustvo i vrlo poučno i za sve nas u NSBiH, jer je krajnje vrijeme da se i kod nas poprave međuljudski odnosi unutar našeg Saveza, reprezentacije - kaže Sušić.

Najbolji igrač BiH svih vremena kaže da on lično sa igračima nema problema, ali da bi volio da se poprave odnosi na relaciji Izvršni odbor - Predsjedništvo igrači.

- Nije moje da zamjeram nikome pojedinačno, ali sam za ova tri mjeseca primijetio da mnogo toga ne štima na relaciji Izvršni odbor - Predsjedništvo igrači. Volio bih da se taj odnos popravi, jer imamo sjajnu reprezentaciju i veliku priliku da naš najbolji tim izbori plasman na Evropsko prvenstvo - kaže Sušić.
Nakon kraće stanke, naš selektor je nastavio otvoreno govoriti o problemima u NSBiH.

- Šteta bi bila da ne iskoristimo potrese kod Francuza i da se od samoga starta kvalifikacija ne izborimo za lidersku poziciju u grupi, jer imamo odličan raspored. Ove kvalifikacije za Euro su zadnja prilika za mnoge igrače da odu na veliku scenu. Razgovarao sam sa njima u Frankfurtu i vidio sam da njima treba samo tako malo podrške. Osjećam da ona nije dovoljna od strane čelnika NSBiH i da bismo svi ovo vrijeme do početka kvalifikacija trebali iskoristiti da stvorimo sjajnu atmosferu pred prvi meč sa Luksemburgom - kaže Sušić.

Popraviti stanje

Pape smatra da ima dovoljno vremena da se situacija popravi do prijateljskog meča sa Katarom, koji je na rasporedu 11. avgusta na Grbavici.

- Nije moje da nekoga sada optužim da je kriv za ovakvo stanje, već samo želim da prvi apeliram na loše stanje koje vlada u zadnje vrijeme kod nas, i da su i dva mjeseca dovoljna da se situacija totalno popravi.

Imamo odličan tim, prave navijače i potrebno je da svi skupa uradimo samo malo, da bismo stvorili i jak reprezentativni renome u Evropi i svijetu. Igrači su već zvijezde, tako da imamo sve uslove da nam i reprezentacija bude vrhunska - kaže Sušić.

Anelka, Anri, Domenek ...

Naš selektor je odlično upoznat sa problemima u francuskoj selekciji.

- Imali su ekipu koja se mogla kvalifikovati najmanje u četvrtfinale. Sada osim skandala nemaju više ništa. Probleme su jednog dana morali platiti, a Domeneka su trebali smijeniti prije Mundijala. Barem je većina bila za to priča Sušić.

On smatra da Anelka i njegovo prepucavanje sa Domenekom, nije bio ključni problem koji su otkrili francuski novinari.

- Nije mi bilo jasno, kako je Anrija Domenek uspio skloniti. Znam da su u Barseloni imali sastanak, gdje je Domenek kazao Anriju da neće igrati u prvoj postavi na Mundijalu. sa druge strane nije mi jasan ni Anri kako je opet pristao da bude na spisku - priča Sušić.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 23 jun 2010, 12:54

Dobro jutro Safete :D
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 23 jun 2010, 13:08

kuk je napisao/la:mene to nije jasno igraci zavrsili sezonu i nisu spremni..pa toga nema nigdje svaki igrac bi morao da moze da igra kvalitetnu utakmicu bilo kad (sezona ili ne u toku) jer to mu je posao hebo te..igras svake godine treniras..sta to ne igras dvije hefte i zaboravis kaoko se lopta udara i nemas vise kondicije..zaboravi to..ja godinama radim dzoging od oko 10km svakog jutra i barem dvaput godisnje ne mogu od po nekoliko sedmica zbag posla i drugih stvari da dzogiram ali prvog dana kad se vratim na 'teren' hehe trcim isto bez problema istu distancu..tako to mi ne pije vode oko sezona itd..ako je tako onda imamo meke slabe igrace..ne bi smjelo..da se ljencari posle sezone nego i malo treninga isto ali i bez treninga bi se moralo imati snage da se odigra utakmica na nivou..pahhh
ja isto svaki dan jedem, po dva tri puta, i ako se potrefi da za rucak ne pojedem nista, onda za vecerom pojedem jos vise!! jarane, poredjenje tvoga dzoginga sa trenaznim procesom profesionalnih igraca je u rangu ovoga moga poredjenja, nidje veze..
Volim te Bosno!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.