uplaćeno 1 centVirtu4l je napisao/la:Australia to qualify @15,00
Uzmite novce, kladionica bwin.

Moderator/ica: admin
uplaćeno 1 centVirtu4l je napisao/la:Australia to qualify @15,00
večeras će sve da bude pošteno švabe vjerovatno dobijaju Ganu moguće čak i sa više golova razlike, a Srbija dobija kengure golom Svetog Nikole.....Principatus je napisao/la:Stvar ili pitanje je u tome koliko je FIFA-a stvarno mafija. To ce se i danas pokazati, kad zadnja africka reprezentacija treba da ispadne. No Nijemce izbaciti je tesko, jer ipak imaju svoj lobi. Imam nekako osjecaj da Ghana i Njemacka prolaze, i ovo nije sala, samo rezultat razmisljanja poslije Henry-eve bozije ruke i drugih "sitnica" koje su utjecale na razne rezultate.
Poklon kvota na naše, ajmo braćo Australci, trpajte.Virtu4l je napisao/la:Australia to qualify @15,00
sjeti se 1954. kad su njemacki igraci pjevali PRVU strofu poslije osvajanja titule svjetskog prvakaPrincipatus je napisao/la:Jos samo da komentiram gornji post o himni Njemacke i o tome sta je nacisticko u tome. Sama pjesma (Das Lied der Deutschen, pjesma Nijemaca) sigurno nije napisana od "von Fallersleben" u 19 vijeku u nacistickom smislu. Jedino je poslije rata odluceno, da se od citave pjesme/himne pjeva samo zadnja, treca strofa. Vjerovatno je najveci problem u tome, sto se u prvoj strofi spominju stare granice Njemacke, koje su zauzimale prostore, koje danas ne pripadaju Njemackoj. Isto nije istina, da je pjevanje prve i druge strofe zabranjeno, no taj mitos se prosirio i mnogo ljudi u to vjeruju. Edukacioni cas zavrsen.
Ne razumjem gdje je problem. Jedni ovdje navijaju za Srbiju, drugi za Njemacku i tako dalje. Bolje pitanje je: Zasto bi ti to smetalo? Sta je pogresno sa ljubavi za zemlju u kojoj se zivi, pa nisam pacenik da je mrzim.Pauk je napisao/la:Zasto neki likovi ovdje na forumu imaju toliku ljubav prema Njemackoj?
pa... u mom slucaju je cinjenica da me je ta zemlja primila 1993. kada sam prognan iz svoje zemlje i naravno da ce uvijek biti moja druga domovina...Pauk je napisao/la:Zasto neki likovi ovdje na forumu imaju toliku ljubav prema Njemackoj?
Cak se predstavljaju kao pravi njemacki navijaci.
Ja licno nikad nebi mogao navijati za bilo koju drugu zemlju osim svoje.
Dojcland, Dojcland uber ales?tm84 je napisao/la:sjeti se 1954. kad su njemacki igraci pjevali PRVU strofu poslije osvajanja titule svjetskog prvakaPrincipatus je napisao/la:Jos samo da komentiram gornji post o himni Njemacke i o tome sta je nacisticko u tome. Sama pjesma (Das Lied der Deutschen, pjesma Nijemaca) sigurno nije napisana od "von Fallersleben" u 19 vijeku u nacistickom smislu. Jedino je poslije rata odluceno, da se od citave pjesme/himne pjeva samo zadnja, treca strofa. Vjerovatno je najveci problem u tome, sto se u prvoj strofi spominju stare granice Njemacke, koje su zauzimale prostore, koje danas ne pripadaju Njemackoj. Isto nije istina, da je pjevanje prve i druge strofe zabranjeno, no taj mitos se prosirio i mnogo ljudi u to vjeruju. Edukacioni cas zavrsen.
Evo meni je žena Nijemica i djeca Nijemci. Dovoljno jasno ?Pauk je napisao/la:Zasto neki likovi ovdje na forumu imaju toliku ljubav prema Njemackoj?
Zar djeca ne vuku tvoje gene?suntu jeu je napisao/la:Evo meni je žena Nijemica i djeca Nijemci. Dovoljno jasno ?Pauk je napisao/la:Zasto neki likovi ovdje na forumu imaju toliku ljubav prema Njemackoj?
U himni Njemačke nema ništa nacističko. Fino sam rekao koja je himna, a ti vidim da nemaš veze koja je himna.Principatus je napisao/la:Jos samo da komentiram gornji post o himni Njemacke i o tome sta je nacisticko u tome. Sama pjesma (Das Lied der Deutschen, pjesma Nijemaca) sigurno nije napisana od "von Fallersleben" u 19 vijeku u nacistickom smislu. Jedino je poslije rata odluceno, da se od citave pjesme/himne pjeva samo zadnja, treca strofa. Vjerovatno je najveci problem u tome, sto se u prvoj strofi spominju stare granice Njemacke, koje su zauzimale prostore, koje danas ne pripadaju Njemackoj. Isto nije istina, da je pjevanje prve i druge strofe zabranjeno, no taj mitos se prosirio i mnogo ljudi u to vjeruju. Edukacioni cas zavrsen.
slazem se. bosna i samo bosnaPauk je napisao/la:Zasto neki likovi ovdje na forumu imaju toliku ljubav prema Njemackoj?
amho je napisao/la:slazem se. bosna i samo bosnaPauk je napisao/la:Zasto neki likovi ovdje na forumu imaju toliku ljubav prema Njemackoj?
Ja licno nikad nebi mogao navijati za bilo koju drugu zemlju osim svoje.![]()
... vjerovatno ti ljudi zive 'gore' ili su zivjeli pa se identificiraju s njemackom kao da im je domovina.
El_7 je napisao/la:jesi i ti Nijemac???Chologol je napisao/la:Zar djeca ne vuku tvoje gene?suntu jeu je napisao/la: Evo meni je žena Nijemica i djeca Nijemci. Dovoljno jasno ?![]()
Da ti to nisu Khedira, Ozil i Cacau slali paketiće u ratu? Kakve veze ima reprezentacija sa drzavom ...Kumar je napisao/la:Uvijek za Bosnu,ali kad Bosne nema, za koga drugog nego za Njemačku!
ne mogu da razumijem nijednog normalnog Bošnjaka/Hrvata (Srbe razumijem) koji navija za Srbiju a ne za Njemačku. nadam se da će im se Srbija zahvaliti kao što je to uradila i 92.godine!
Atmosfera je sjajna, Kennedy i Beauchamp će u prvu postavu. Nezapamćeno interesovanje kengura za ovu utakmicu!Principatus je napisao/la:Virtu4l kakva vam je atmosfera u timu, da li su Australijanci spremni da daju sve od sebe za ovu pobjedu? Kako navijaci sve to vide, i `oceli i Aborigines navijati slozno sa ostatkom populacije, i ako, sa vuvuzelama ili bez?
Kumar je napisao/la:Uvijek za Bosnu,ali kad Bosne nema, za koga drugog nego za Njemačku!
ne mogu da razumijem nijednog normalnog Bošnjaka/Hrvata (Srbe razumijem) koji navija za Srbiju a ne za Njemačku. nadam se da će im se Srbija zahvaliti kao što je to uradila i 92.godine!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.