FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Burberry46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Burberry46 » 09 jun 2016, 18:29

Hajmo insajderi jel tacno da je Dinamo platio otpremninu Saidu?
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 09 jun 2016, 18:30

Said je nas igrac. Samo moliti Boga dragog da izdzi koljeno. I da brat Said kara ko i do sada.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jun 2016, 18:31

AdiFKS je napisao/la:Said je nas igrac. Samo moliti Boga dragog da izdzi koljeno. I da brat Said kara ko i do sada.
Nemoj bolan dok ne potpise, umrijet cu ovako :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 09 jun 2016, 18:32

Ta' ce Hulk :kafa:
slika

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 09 jun 2016, 18:32

Ovaj ako će biti pojačanje, ja cu sutra predat svoj CV, vjerovatno uz dobre pripreme da bi bio bolji :D
Glupani još uvijek rade na transferima i razorazni hoštapleri menadžeri...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 09 jun 2016, 18:33

Edson Henrique. Šta očekivati od igrača koji svake sezone/polusezone mijenja klub? Nigdje se do sada nije uspio skrasiti, a karijeru je bukvalno proveo na posudbama. Kod nas će se garant skrasiti, ko sto se skrasio Ikande i druge ptice selice...Mislim da je bolje dovesti stopere iz naše lige, da se ne troši ta pozicija na stranca, a i u ligi nema nekih ekstra napadača pa da ih ne mogu zaustaviti domaći štoperi...

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 jun 2016, 18:36

Memara je napisao/la:Ta' ce Hulk :kafa:
slika
Tad sam jos bio mlad :mrgreen: Sad bi ga oduvao :kafa:
Sad ozbiljno, kazu da nikad talentovaniji igrac nije zaigrao za Belupo. Mislim, CV mu je dobro popunjen - cak je i do reprezentacije dogurao. Nije mala stvar, kako god to nekome zvucalo.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 jun 2016, 18:36

BosnianKingdom je napisao/la:U zadnjih 7 dana postavio 10 profila sa TM i sad kaže samo provjereno hahaha... Treba dovesti i Didica
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

AdiFKS je napisao/la:Majkl je mitski lik. Dal on postoji uopste, il nas roka neka fatamorgana i ludilo od trauma iz prosle sezone.
Negdje smo nagazili brate 1/1 :rol:
Samo Saraj'vo.

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 09 jun 2016, 18:36

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Edson Henrique. Šta očekivati od igrača koji svake sezone/polusezone mijenja klub? Nigdje se do sada nije uspio skrasiti, a karijeru je bukvalno proveo na posudbama. Kod nas će se garant skrasiti, ko sto se skrasio Ikande i druge ptice selice...Mislim da je bolje dovesti stopere iz naše lige, da se ne troši ta pozicija na stranca, a i u ligi nema nekih ekstra napadača pa da ih ne mogu zaustaviti domaći štoperi...
Po dosadasnjem iskustvu najbolje nam je cekati i vidjeti kakav ce biti pa onda suditi.Znaci ne govoriti ni da je pojacanje ni da je fula,sto puta smo se opekli i razocarali.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 jun 2016, 18:40

ako je iko protiv upravve, zna se da sam to ja, jedan od glavnih pljuvaca uprave...
ali, nemoj da se pretjeruje u nekim stvarima..
prvo, svi igraci do sada potpisani su ODLICNI!

DUŠAN je po meni bo najbolji igrac radnika, mlad!
Ahmetovic dok nije se zamjerio sa azmirom, prvi dio sezone bio perfektan, korisniji nego benko nama....
Sarica smo vidjeli svi i prizeljkivali
lijevi bel, bilić ili kako bi :D iskusan, imao odlicne sezone, reprezentativac svoje zemlje sto nije mala stvar

svi ovi igraci su upgrade za ovu sad ekipu koja da nije bilo turbulencijaa bi se borila za titulu... ide liga 12 i ova ekipa koja se pravi ce biti prvi favorit za titulu to je sigurno
npr ovaj beazilac em sto ima internacionalno iskustvo, em sto ima jake utakmice, em sto je u hrvatkoj ligi jedan od najboljih stopera... pa shvatate li vi da je ovo liga Bosne i Hercegovine, da je svakom igracu odredjen rizik doci ovdje? Nije jednostavno igraca dovesti.
radi se na tome da se zadrzi benko koliko se moze nakon sto su zimus usrali svtar prema njemu sa nekim cezarom.... duljevic ima fiksnu odstetu i nece bez toga otici tako da postoji sansa da cak i on ostane (po meni mala) ... doci ce jos minimalno 4 ekstra igraca... nemojte biti nezadovoljni... oni rade dsada posao ekstra, ali taj posao su trebali da rade i prije godinu dana, i zimus...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

tamburica
Kontakt:

Post Postao/la tamburica » 09 jun 2016, 18:44

Raja ako ima neko da mi pošalje ili postavi sliku iz Banja Luke MI NIKAD ODUSTATI NECEMO.
To je bilo prvo gostovanje u BL čini mi se. Hvala

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 jun 2016, 18:46

Memara je napisao/la:Evo jedan dok je igrao u Portugalu i gdje je bio standardan, uglavnoom dobro cita igru i dobar u skoku.
divno i krasno, samo prije će on navijačima 2 vezana srčana donijet nego išta dobro , ako vidiš ove njegove izlete naprijed, intervencije, obrati pažnju kako bek odmah stane na njegovo mjesto i preuzme njegovog čovjeka.....to je NAUČNA FANTASTIKA kod nas, dakle ne postoji.....bar do sad....

Barbarić je isto kvalitetan igrač, samo je na momente ispadao smiješan, ni kriv ni dužan zavaljen od naših "hajmo reći" bekova(oba)

ali eto.....da vidimo i njega na terenu....da sam pesimista jesam....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jun 2016, 18:49

Pantelija je napisao/la:ako je iko protiv upravve, zna se da sam to ja, jedan od glavnih pljuvaca uprave...

Ahmetovic dok nije se zamjerio sa azmirom, prvi dio sezone bio perfektan, korisniji nego benko nama....
lijevi bel, bilić ili kako bi :D iskusan, imao odlicne sezone, reprezentativac svoje zemlje sto nije mala stvar

svi ovi igraci su upgrade za ovu sad ekipu koja da nije bilo turbulencijaa bi se borila za titulu... ide liga 12 i ova ekipa koja se pravi ce biti prvi favorit za titulu to je sigurno
npr ovaj beazilac em sto ima internacionalno iskustvo, em sto ima jake utakmice, em sto je u hrvatkoj ligi jedan od najboljih stopera... pa shvatate li vi da je ovo liga Bosne i Hercegovine, da je svakom igracu odredjen rizik doci ovdje? Nije jednostavno igraca dovesti.
radi se na tome da se zadrzi benko koliko se moze nakon sto su zimus usrali svtar prema njemu sa nekim cezarom.... duljevic ima fiksnu odstetu i nece bez toga otici tako da postoji sansa da cak i on ostane (po meni mala) ... doci ce jos minimalno 4 ekstra igraca... nemojte biti nezadovoljni... oni rade dsada posao ekstra, ali taj posao su trebali da rade i prije godinu dana, i zimus...
:clap: :clap: :clap:

E neka sam docekao da se i sa tobom slozim. :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 09 jun 2016, 18:49

Treba ovdje jedan krkan koji ce ove nase nazovi napadace strpat u dzep. Uz Mihojevica ili Kovacevica neko iskustvo i to ce biti odlican spoj, kad je u pitanju stoperski par. Ne znam koliko je istina da je odbijen Dzidic kao sto je pisano ovdje, sve ostalo je rizik po meni.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 jun 2016, 18:51

Sabinho je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:ako je iko protiv upravve, zna se da sam to ja, jedan od glavnih pljuvaca uprave...

:clap: :clap: :clap:

E neka sam docekao da se i sa tobom slozim. :kafa:

I ja također.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 jun 2016, 18:55

Memara je napisao/la:Ta' ce Hulk :kafa:
slika
Ma sjedi Hulče
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 09 jun 2016, 18:59

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Edson Henrique. Šta očekivati od igrača koji svake sezone/polusezone mijenja klub? Nigdje se do sada nije uspio skrasiti, a karijeru je bukvalno proveo na posudbama. Kod nas će se garant skrasiti, ko sto se skrasio Ikande i druge ptice selice...Mislim da je bolje dovesti stopere iz naše lige, da se ne troši ta pozicija na stranca, a i u ligi nema nekih ekstra napadača pa da ih ne mogu zaustaviti domaći štoperi...
On ti je sada skoro pa tri godine u Slavenu :roll: bio je clan Porta pa zato su ga stalno slali na posudbe po Portugalu. Ima ogromno iskustvo, poznaje HNL. Reci mi ko su Memisevic i Kostic, gdje su oni igrali? Zasto prosle sezone nismo culi za njih? Svaka cast, dobri su to igraci al' su vala i precijenjeni! Memisevic je npr. kriv za zadnji gol protiv Spanije, Memisevic protiv Slobode u finalu kupa, Edson protiv Dinama, koje je tebi finale jace? Ovdje su pojedinci fkt postali nerealni, i nista im ne valja pogotov korisniku ledesmi, se-re iz dana u dan. Ja ovoj upravi zelim sve najgore, ali daj budimo realni. Jesu li to Bogicevic, Kosoric, Kova, Tatko, Barba i Kramar mozda bolji?

@Dencil, zato sto je Barba jako spor igrac pa lahko ispada.
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 09 jun 2016, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jun 2016, 19:01

shaman7 je napisao/la:Treba ovdje jedan krkan koji ce ove nase nazovi napadace strpat u dzep. Uz Mihojevica ili Kovacevica neko iskustvo i to ce biti odlican spoj, kad je u pitanju stoperski par. Ne znam koliko je istina da je odbijen Dzidic kao sto je pisano ovdje, sve ostalo je rizik po meni.
Dzidic bi bio koristan svakom klubu u BiH.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 09 jun 2016, 19:03

:bow: :clap:

Dobro bi nam dosao Dzidic... :pray:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 09 jun 2016, 19:04

Neka nam je velika čast što @majkla imamo na temi i što je naš navijač. :bow:
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.