NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Steta sto Steph ima 3 faula inace bi prednost bila veca. Irving ga pravi smijesnim veceras, mozda je povrijedjen, ko ce znati. Btw. fina kradja sudija kada umjesto and 1 sviraju faul na zemlji. Sudije su najgori ucesnik ovogodisnjeg playoffa.
@NEZALAGANJE, James nas je ukopao svojim forsiranjem i tako ohladi saigrace. Mora se vise igrati pick and roll Kyrie i bilo ko James ili TT. Kyrieu ne mogu nista veceras i James bespotrebno pokusava da bude heroj.
@NEZALAGANJE, James nas je ukopao svojim forsiranjem i tako ohladi saigrace. Mora se vise igrati pick and roll Kyrie i bilo ko James ili TT. Kyrieu ne mogu nista veceras i James bespotrebno pokusava da bude heroj.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 09 jun 2016, 04:19, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Forsira kad ne treba, bar 4 suta je mogao razigrati na Irvinga ili Smitha bez ikakvih problema.KingJamesMVP je napisao/la:James protiv Gsw-a dobro uđe u utakmicu, uvijek bude odličan u 1/4 ali onda u 2/4 padne mu postotak, zatvore ga i počne promašivati
- KingJamesMVP
- Kontakt:
U 2.pol će oba zablistatimessilla je napisao/la:Mislio sam na spavanje, ali mora se ovo odgledati. Kakvi flopovi Stepha i Lebrona
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Ko još jednom napiše da je Curry=Messi treba ga automatski banovat.Bihac96 je napisao/la:Ko jos jednom napise da je Steph najbolji svih vremena treba ga automatski banovat
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Hajte molim vas dajte link za mobitel.
U Njemackoj sam i imam samo 4G internet sa 4.5 GB limita.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Isto vjeruj, konto sutra drugo odgledat, ali izgleda izdržat cu bit ce ovo pakleno do krajamessilla je napisao/la:Mislio sam na spavanje, ali mora se ovo odgledati. Kakvi flopovi Stepha i Lebrona

ne treba pretjerivati sa Curryem , jer i dalje ga duplaju --- dakle otvara se prostor ostatku ekipe
Ali Lebron je definitivno krivac zasto se prednost Cavsa smanjila za barem 10 poena
Ali Lebron je definitivno krivac zasto se prednost Cavsa smanjila za barem 10 poena
Daj Adriano vise ne seri sa tim kradjama.Covjece kad gubite 20 razlike kradja,kad vodite 8 kradja,kad vodite 20 kradja sta ti je covjece
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2016 - krećeuo o lov na Warriorse
Nije mi jasan Curry???? Prevede loptu odmah se riješi iste i onda se pati kroz blokove da dodje do lopte gdje ga Cleveland odlično preuzima i onda ili uzima neke baš teške šuteve iz bloka bez ravnoteže
.
Ako već ima problema onda kad provedeš loptu ostavi je kod sebe, puno bi efektivniji bio da odmah naskoći i opuca tricu, nego ovo. Sad valjda su i on i Kerr toga svjesni, pa će porediti malo da drugačije organizuju napad, jer ovako je Barbosa efektivniji da bude na terenu jer njega ne preuzimaju i bolje napad ide.

Ako već ima problema onda kad provedeš loptu ostavi je kod sebe, puno bi efektivniji bio da odmah naskoći i opuca tricu, nego ovo. Sad valjda su i on i Kerr toga svjesni, pa će porediti malo da drugačije organizuju napad, jer ovako je Barbosa efektivniji da bude na terenu jer njega ne preuzimaju i bolje napad ide.
- PaskalHens
- Kontakt:
Što je najgore meni se ovo sviđa, jbg, pokazuješ da si vođa i najbolji igrač, pročepit će kad tad. Samo mi šega kako sad odjednom opet ima saigrače..alemsa je napisao/la:Ma james pokusava, prisutan je, ovaj nije uopste tu, na tribinama lik.PaskalHens je napisao/la:Opet lebron sam vuče ekipualemsa je napisao/la:Curry opet prodaje pivu po tribinama
A curry ne bježi od toga, niti iko drugi, osim hejtera, da ne mora striktno biti dominantan. Bitne su mu titule, a i ovi ga odlično čuvaju, zato ispuštaju na drugim igračima.
Viva la France, as they say in Rome.
Gledaj tekmu pa pricajBihac96 je napisao/la:Daj Adriano vise ne seri sa tim kradjama.Covjece kad gubite 20 razlike kradja,kad vodite 8 kradja,kad vodite 20 kradja sta ti je covjece
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@aleme Sta kazes na nastup Currya u seriji??Nigdje ga ,do sada,a onda ce odigrati 2 tekme za closeout i dobiti MVP kao da gledam.

@adriano Ma mora se odmaci od lopte sto prije....Igrati od nje i probati zabiti neke lake poene za ritam,pa onda nek pokusa.

@adriano Ma mora se odmaci od lopte sto prije....Igrati od nje i probati zabiti neke lake poene za ritam,pa onda nek pokusa.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
2.pol su Cavsi loše djelovali u Oaklandu, valjda će ovdje biti obratno zbog publike i atmosfere
LeBron James
Bolje biti svjestan da te ne ide nista i ne forsirat bespotrebno pored suigraca koji su u bojem ritmu nego forsirat i ko sivonja se zaletat u reket iako nista ne mozes pogodit te time hladit Kyriea koji je u vrhunskom ritmu. Uzasni su obojica, nijedan ne igra onako kako se ocekuje od najboljih igraca ekipa.alemsa je napisao/la:
Ma james pokusava, prisutan je, ovaj nije uopste tu, na tribinama lik.
@Kobe bravo za post

- adriano_leite
- Kontakt:
Kradja je kradja pa makar bilo i +70. Draymondu ne dadose licnu nego Livingstonu koji nije nikog pipnuo. Kradja je i to bez obzira kakav je rezultatBihac96 je napisao/la:Daj Adriano vise ne seri sa tim kradjama.Covjece kad gubite 20 razlike kradja,kad vodite 8 kradja,kad vodite 20 kradja sta ti je covjece

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- PaskalHens
- Kontakt:
Izrazito domaćinsko suđenje, nemoj zajebavati.adriano_leite je napisao/la:Kradja je kradja pa makar bilo i +70. Draymondu ne dadose licnu nego Livingstonu koji nije nikog pipnuo. Kradja je i to bez obzira kakav je rezultatBihac96 je napisao/la:Daj Adriano vise ne seri sa tim kradjama.Covjece kad gubite 20 razlike kradja,kad vodite 8 kradja,kad vodite 20 kradja sta ti je covjece.
Viva la France, as they say in Rome.
Ma pusti to lijevo-desno jarane, ovo u zivotu nisi vidio i to je to. Najbolji igrac sampionske ekipe 3 tekme prodaje kokice a vode 2-0, i gubi manje od 10 razlike u prvoj tekmi na strani. Molim te lijepoEpidaurus je napisao/la:Bolje biti svjestan da te ne ide nista i ne forsirat bespotrebno pored suigraca koji su u bojem ritmu nego forsirat i ko sivonja se zaletat u reket iako nista ne mozes pogodit te time hladit Kyriea koji je u vrhunskom ritmu. Uzasni su obojica, nijedan ne igra onako kako se ocekuje od najboljih igraca ekipa.alemsa je napisao/la:
Ma james pokusava, prisutan je, ovaj nije uopste tu, na tribinama lik.
@Kobe bravo za post
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 09 jun 2016, 04:27, ukupno mijenjano 1 put.
Adriano došao na svoje, Kyrie ubija, Bron loš
pokušaj, blo.gspot mjesto zvjezdica

http://tnthdlive.****.ba/HZ_ilidzaa je napisao/la:Hajte molim vas dajte link za mobitel.
pokušaj, blo.gspot mjesto zvjezdica
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 09 jun 2016, 04:28, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Da je james ubacio po 6 poena sa 6 suteva po cetvrtini niko mu nista ne bi reko vako svi seru bez razloga.
Prvi u kontra ritam je shumpert krenuo a James ima 2-3 suta gdje je probao faul iznudit a ostalo to je to njegov standardni procenat suta
Prvi u kontra ritam je shumpert krenuo a James ima 2-3 suta gdje je probao faul iznudit a ostalo to je to njegov standardni procenat suta
- adriano_leite
- Kontakt:
Sta su zivota ti sudili protiv GSW????PaskalHens je napisao/la:Izrazito domaćinsko suđenje, nemoj zajebavati.adriano_leite je napisao/la:Kradja je kradja pa makar bilo i +70. Draymondu ne dadose licnu nego Livingstonu koji nije nikog pipnuo. Kradja je i to bez obzira kakav je rezultatBihac96 je napisao/la:Daj Adriano vise ne seri sa tim kradjama.Covjece kad gubite 20 razlike kradja,kad vodite 8 kradja,kad vodite 20 kradja sta ti je covjece.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.