xeksor je napisao/la:de povećam malo husarinu objavu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
xeksor je napisao/la:de povećam malo husarinu objavu
Volio bih ja da ovaj dodje. Nek zabije 20 golova i nek ude u pmwobly92 je napisao/la:Ovakav il onakav, al zna pogodit s tim transferima (u tim je vodama pa i treba znat ta zbivanja), nadam se da je u pravu i za ovo.katarakta je napisao/la:url=http://www.upslike.net/imgdb/20160609_003549-8f3912.png][/url]
Bilo bi ludilo. Niko ove ne bi ni spomenuo vise hahaadnan27 je napisao/la:ovaj ako stigne svi ce zaboraviti da je iko otisao iz kluba
Vidis da je degen. Necu im nista odgovarat.Coraco je napisao/la:Šta si se ti Komunista nakačio na solinasa ko da je wifi
Zato sto sere cijelo vrijeme, a u stvari nema pojma. Pa nije znao za danasnju krizu, a kamoli za sta drugo. Seri ga, obicni lafinasCoraco je napisao/la:Šta si se ti Komunista nakačio na solinasa ko da je wifi
Ti si glup jer ne kontas da je veceras zadnji put upalio blef Husica. Bila je kriza, ali je rijesena. Slijedeci put niko nece trznuti na njegovo blefanje i zajebavanje sa svetinjom. A ti si supljak iz dijaspore i lijepo je slusati tvoje pizdarije, iako sramotis Tuzlu.Agamemnon je napisao/la:Vidis da je degen. Necu im nista odgovarat.Coraco je napisao/la:Šta si se ti Komunista nakačio na solinasa ko da je wifi
Ovce to su oni.
Njima kada bi neki pitar rekao da na 40 stepeni pada pljusak oni bi kisobrane otvorili.
Napisacu im jos jednom kolektivno nakon ovoga sve "u facu"i to je to.
Cekaj samo da vidis kako u par dana idu iz kolektivnog suicida do grupne faze EL.
Prati samo.Pojedini su ovdje samo da prozivaju a kada je bilo najteze ni na stadionu ni na forumu.
Pratila se Barcelona na tv,Real i td.
Krize nije ni bilo ali ti si glup da svatis to.Komunista je napisao/la:Ti si glup jer ne kontas da je veceras zadnji put upalio blef Husica. Bila je kriza, ali je rijesena. Slijedeci put niko nece trznuti na njegovo blefanje i zajebavanje sa svetinjom. A ti si supljak iz dijaspore i lijepo je slusati tvoje pizdarije, iako sramotis Tuzlu.Agamemnon je napisao/la:Vidis da je degen. Necu im nista odgovarat.Coraco je napisao/la:Šta si se ti Komunista nakačio na solinasa ko da je wifi
Ovce to su oni.
Njima kada bi neki pitar rekao da na 40 stepeni pada pljusak oni bi kisobrane otvorili.
Napisacu im jos jednom kolektivno nakon ovoga sve "u facu"i to je to.
Cekaj samo da vidis kako u par dana idu iz kolektivnog suicida do grupne faze EL.
Prati samo.Pojedini su ovdje samo da prozivaju a kada je bilo najteze ni na stadionu ni na forumu.
Pratila se Barcelona na tv,Real i td.
Ma to je samo jedan komentar bacio na objavu da Kostić odlazi u ŽeljuHankMoody je napisao/la:De molim te mi link profila tog debila.hule_barca je napisao/la:Pogodite ko piše ovo![]()
![]()
Sad su me vec pravo ovi igraci naljutili!Evo sad da im javim svima da sam sutra sa predsjednikom na razgovoru,i ako On bude prelomio da ostaje,za 5.dana ce imat 6-7 top igraca i to sve iz inostranstva,i Ševku Okića iz FKS(7.golova i 8.asist.ova sezona)!Nemoze i nece niko da se sprda i zjb sa Azmirom i klubom!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.