Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Mark Ogden: Jose Mourinho in pole position to sign Juventus midfielder
http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 70506.html
samo steta sto se Ogdenu vise ne vjeruje kao nekada
http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 70506.html
samo steta sto se Ogdenu vise ne vjeruje kao nekada
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Fino je znati da redovno pratis United i ovu temu, kao i uvijek.Sissoko je napisao/la:

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Dan te yebo stoper Villareala ode za gotovo 40 mil nekad si za ove pare mogao dovesti Nestu.Ko je ovaj lik šta je napravio u karijeri pa da mu napucaju ovu cijenu. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kazu jak ko zemlja. 

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Nez jesi li cuo, neki Renato prešao u Bayern za istu lovu. Lik ne postoji, nedokazan, ko zna šta sve ne... Al eto, Bayern izvalio toliku lovu za nedokazanog igrača. A ti ako ne pratiš Primeru ili nisi pratio momka koji je statistički gledano, prošle sezone bio jedan od najboljih CB Primere, onda je do tebe bracika. A vremena se mijenjaju, nemoj glumatati da ne znaš koliko je para u fudbalu, 2016-ta godina. Peace out.Saurman je napisao/la:Dan te yebo stoper Villareala ode za gotovo 40 mil nekad si za ove pare mogao dovesti Nestu.Ko je ovaj lik šta je napravio u karijeri pa da mu napucaju ovu cijenu.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Za Sanchesa su se mnogi interesovali između ostalog i Utd, proglašen je za najvećeg portugalskog talenta nakon Ronalda, sa Benficom dominira portugalskim prvenstvom a i u CL je imao zapažene nastupe tako da se ne može reći da je nedokazan i otišao je za 35 mil.Nitro je napisao/la:Nez jesi li cuo, neki Renato prešao u Bayern za istu lovu. Lik ne postoji, nedokazan, ko zna šta sve ne... Al eto, Bayern izvalio toliku lovu za nedokazanog igrača. A ti ako ne pratiš Primeru ili nisi pratio momka koji je statistički gledano, prošle sezone bio jedan od najboljih CB Primere, onda je do tebe bracika. A vremena se mijenjaju, nemoj glumatati da ne znaš koliko je para u fudbalu, 2016-ta godina. Peace out.Saurman je napisao/la:Dan te yebo stoper Villareala ode za gotovo 40 mil nekad si za ove pare mogao dovesti Nestu.Ko je ovaj lik šta je napravio u karijeri pa da mu napucaju ovu cijenu.
Ovaj Bailly mi djeluje kao mačak u vreći, mislim da ni blizu ne vrijedi ove pare.
Pokaži mi tu njegovu nagradu za najvećeg talenta nakon Ronalda, zar to nije bio Nani, ili William... United se interesovao, vjerujem da to nije bilo ništa specijalno osim medijske prenapuhanosti, možda i jeste, nije ni važno. Ali suština je u tome da ne možeš govoriti za dokazanu zvijer koji je jedan od 3 igrača koji su najzaslužniji za fenomenalnu sezonu Villareala da je mačak u vreći... Uostalom, ovaj mlađahni portugalac može dominirati u Ligi Sagres jer su klubovi osim Brage, Sportinga, Porta i Benfice u rangu Radnika iz Bijeljine. Ista stvar i sa Bundersligom gdje se momčiluk uhljebio, jer mu naravno, pašu ti klubovi u rangu pomenutog bijeljinskog Radnika.Saurman je napisao/la:Za Sanchesa su se mnogi interesovali između ostalog i Utd, proglašen je za najvećeg portugalskog talenta nakon Ronalda, sa Benficom dominira portugalskim prvenstvom a i u CL je imao zapažene nastupe tako da se ne može reći da je nedokazan i otišao je za 35 mil.Nitro je napisao/la:Nez jesi li cuo, neki Renato prešao u Bayern za istu lovu. Lik ne postoji, nedokazan, ko zna šta sve ne... Al eto, Bayern izvalio toliku lovu za nedokazanog igrača. A ti ako ne pratiš Primeru ili nisi pratio momka koji je statistički gledano, prošle sezone bio jedan od najboljih CB Primere, onda je do tebe bracika. A vremena se mijenjaju, nemoj glumatati da ne znaš koliko je para u fudbalu, 2016-ta godina. Peace out.Saurman je napisao/la:Dan te yebo stoper Villareala ode za gotovo 40 mil nekad si za ove pare mogao dovesti Nestu.Ko je ovaj lik šta je napravio u karijeri pa da mu napucaju ovu cijenu.
Ovaj Bailly mi djeluje kao mačak u vreći, mislim da ni blizu ne vrijedi ove pare.
Ne seri hljeba ti eto.Saurman je napisao/la:
Za Sanchesa su se mnogi interesovali između ostalog i Utd, proglašen je za najvećeg portugalskog talenta nakon Ronalda, sa Benficom dominira portugalskim prvenstvom a i u CL je imao zapažene nastupe tako da se ne može reći da je nedokazan i otišao je za 35 mil.

Sanches odigrao jedva 20 utakmica za Benficu, mladji je od ovog jos, dijete fakticki, pricao bi ovdje drugu pjesmu da United nije odustao od njega i da je kojim slucajem zavrsio na OT. Mislim da je i vise placen nego ovaj iz Villareala koji je po svim statistickim parametrima ponajbolji stoper Primere (ne znam koliko je tacno jer ne gledam tu ligu toliko) a koja trenutno vazi za najjacu ligu svijeta, tu je bio uzdanica tima koji je imao sjajnu sezonu i u Evropi daleko dogurao. I sada poredis ta dva igraca i pljujes po UTDu jer je kao eto preplatio igraca (oteli od sirotnje valjda pa kukate ko zene kakve od teme do teme kada neko kupi nekoga za cifru koju ne odobravas) a kada tvoj tim igraca iz slabijeg kluba i slabije lige i mladjeg jos preplati onda je to OK jer je neko nekad pomenuo kako je to veliki talenat yebene Portugalske lige (yebene u odnosu na Primeru naravno).
Jbte to je licemjerstvo bez daljnjeg, pa se i naljuti ako zelis. Dakle tvoj klub ima pravo preplatiti balavca dok niko drugi to pravo nema.

I da, slazem se za dio gdje kazes izmedju redova kako fudbaleri danas vrijede "previse". Ali to je ekonomija a ne logika, to je stvar koju ti imas problem shvatiti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Kad je dolazio u Bayern prvo je Dante bio najbolji štoper na svijetu, a onda i Benatia.
On topic, da ne bude da spamam: sudeći po profilu igrača sa Smallingom bi mogao biti dobar par. Ako se pokaže još i kvalitetnim eto Unitedovog tandema za naredne godine.

On topic, da ne bude da spamam: sudeći po profilu igrača sa Smallingom bi mogao biti dobar par. Ako se pokaže još i kvalitetnim eto Unitedovog tandema za naredne godine.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nek' si mu rek'oRooney88 je napisao/la: Ne seri hljeba ti eto.![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zar iz Uniteda nisu rekli da su odustali od njega 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Utd od njega nikad nije odustao doveli bi ga sutra da mogu budi realan.Rekao sam da je ovaj stoper preplaćen i to je čijenica nije pljuvanje isto tako ću reći iako je veliki talenat Sanches sa 18 g i 35 mil dakako preplaćen.I naravno da imate pravo preplatiti igrača.Rooney88 je napisao/la:Ne seri hljeba ti eto.Saurman je napisao/la:
Za Sanchesa su se mnogi interesovali između ostalog i Utd, proglašen je za najvećeg portugalskog talenta nakon Ronalda, sa Benficom dominira portugalskim prvenstvom a i u CL je imao zapažene nastupe tako da se ne može reći da je nedokazan i otišao je za 35 mil.
Ovaj Bailly mi djeluje kao mačak u vreći, mislim da ni blizu ne vrijedi ove pare.![]()
Sanches odigrao jedva 20 utakmica za Benficu, mladji je od ovog jos, dijete fakticki, pricao bi ovdje drugu pjesmu da United nije odustao od njega i da je kojim slucajem zavrsio na OT. Mislim da je i vise placen nego ovaj iz Villareala koji je po svim statistickim parametrima ponajbolji stoper Primere (ne znam koliko je tacno jer ne gledam tu ligu toliko) a koja trenutno vazi za najjacu ligu svijeta, tu je bio uzdanica tima koji je imao sjajnu sezonu i u Evropi daleko dogurao. I sada poredis ta dva igraca i pljujes po UTDu jer je kao eto preplatio igraca (oteli od sirotnje valjda pa kukate ko zene kakve od teme do teme kada neko kupi nekoga za cifru koju ne odobravas) a kada tvoj tim igraca iz slabijeg kluba i slabije lige i mladjeg jos preplati onda je to OK jer je neko nekad pomenuo kako je to veliki talenat yebene Portugalske lige (yebene u odnosu na Primeru naravno).
Jbte to je licemjerstvo bez daljnjeg, pa se i naljuti ako zelis. Dakle tvoj klub ima pravo preplatiti balavca dok niko drugi to pravo nema.![]()
I da, slazem se za dio gdje kazes izmedju redova kako fudbaleri danas vrijede "previse". Ali to je ekonomija a ne logika, to je stvar koju ti imas problem shvatiti.
Po tebi je svako preplacen ionako tako da ta izjava i ne igra neku ulogu, realno.
Mnogo je bilo talenata ranga Ronalda i Messia od kako su ova dva poharali planetu, po 50 minimalno.
I da, UTD je odustao od Sancheza, ta prica je davno ispricana. Greska ali tako je kako je, nisu ga htjeli a Bayern jeste i to je to.
Mnogo je bilo talenata ranga Ronalda i Messia od kako su ova dva poharali planetu, po 50 minimalno.
I da, UTD je odustao od Sancheza, ta prica je davno ispricana. Greska ali tako je kako je, nisu ga htjeli a Bayern jeste i to je to.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Da ti nisi kakav Woodwardov savjetnik, pošto vidim da barataš tim sigurnim informacijama ima li još kakva info, od koga ne odustajemo ?Saurman je napisao/la:Utd od njega nikad nije odustao doveli bi ga sutra da mogu budi realan.Rekao sam da je ovaj stoper preplaćen i to je čijenica nije pljuvanje isto tako ću reći iako je veliki talenat Sanches sa 18 g i 35 mil dakako preplaćen.I naravno da imate pravo preplatiti igrača.Rooney88 je napisao/la:Ne seri hljeba ti eto.Saurman je napisao/la:
Ovaj Bailly mi djeluje kao mačak u vreći, mislim da ni blizu ne vrijedi ove pare.![]()
Jbte to je licemjerstvo bez daljnjeg, pa se i naljuti ako zelis. Dakle tvoj klub ima pravo preplatiti balavca dok niko drugi to pravo nema.![]()

Nije niko izvisio, fino su ljudi rekli da su odustali i to je to, Fellu niko nije spominjao.
Nisi ti cekao da vidis hoce li se neko pokazati ili nece, ta teza sada nije argument nikakav. Ti si na pocetku za sve ijednog igraca pisao o preplacenosti, kao da tako nesto postoji. Koga bili krasan qrc koliko neko kosta? Znam koje pozicije mom timu skripe i hocu na ta mjesta da se dovedu novi igraci. Hoce li ga uzeti dzaba ili platiti 100 miliona nije ni blizu moj problem. Klub je najbogatiji na svijetu i ima da daje.
Neka su platili koliko god treba ako se pokaze kao Martial koji je svima zacepio usta vec na debiju.
Nisi ti cekao da vidis hoce li se neko pokazati ili nece, ta teza sada nije argument nikakav. Ti si na pocetku za sve ijednog igraca pisao o preplacenosti, kao da tako nesto postoji. Koga bili krasan qrc koliko neko kosta? Znam koje pozicije mom timu skripe i hocu na ta mjesta da se dovedu novi igraci. Hoce li ga uzeti dzaba ili platiti 100 miliona nije ni blizu moj problem. Klub je najbogatiji na svijetu i ima da daje.
Neka su platili koliko god treba ako se pokaze kao Martial koji je svima zacepio usta vec na debiju.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Pisao si i za Martiala da je preplacen i da ne vrijedi pa je pokazao da itekako vrijedi. Pisao si iza Benatiu da vrijedi svakog penija pa se pokazalo da ne vrijedi ni blizu... A pisao si i za ADMa pa se pokazalo da imas pravo. Tom logikom svaki bolid na netu moze samog sebe da profilira u strucnjaka i vrsnog poznavaoca. Ti sada taj argument oko Di Marie koristis za neko vlastito dokazivanje necega (stvarno ne znam cega) ali ti najjasnija cinjenica promice nekako. Ti za sve ijednog igraca kojeg tvoj klub ne dovede kazes kako ne vrijedi tih para ni blizu. To te ne cini strucnjakom kada jednom i pogodis, to te lave cini klasicnim hejterom i trolom.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
tek potrosenih 40m a konkurencija vec na aparatima
a jos 200m na cekanju
sta ce biti nakon toga

a jos 200m na cekanju

sta ce biti nakon toga

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Je li to @Rooney88 Bogati vodis diskusiju s Saurmanom oko transfera i cijena igraca? 

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Haha, i ja ne mogu da vjerujem da ljudi i dalje vode ozbiljne rasprave sa @Saurmanom, oko bilo čega. Hajde da je neki novi, pa ne zna o kome je riječ, ali @Rooney, iskusnjara...Belmin6 je napisao/la:Je li to @Rooney88 Bogati vodis diskusiju s Saurmanom oko transfera i cijena igraca?

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Saurmane brate, poznat si kao momak koji uvijek ima mišljenje koje je kontra od mišljenja SVIH Unitedovaca na ovoj temi. Samim tim dobijaš epitet trollerina koji ne odustaje. Ne zamaraj nas svojim tegobama molim te, znamo da se diviš najvećem klubu na svijetu ali ovo je pretjerivanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.