Sto ga ne zaganjamo ?NKMramor je napisao/la:Mehić, Ibrahimović, Mešić, Mešić.wobly92 je napisao/la: Čini mi se da je taj Mešić, dao prvi gol jelde? Onaj što je dao iz penala je Ibrahimović.
Džaba sve kad' prvi strijelac lige nije iz Sloge. Zna se ko je babo lige.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
De molim te mi link profila tog debila.hule_barca je napisao/la:Pogodite ko piše ovo![]()
![]()
Sad su me vec pravo ovi igraci naljutili!Evo sad da im javim svima da sam sutra sa predsjednikom na razgovoru,i ako On bude prelomio da ostaje,za 5.dana ce imat 6-7 top igraca i to sve iz inostranstva,i Ševku Okića iz FKS(7.golova i 8.asist.ova sezona)!Nemoze i nece niko da se sprda i zjb sa Azmirom i klubom!
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Slobodasi, laku noc
Lijepo je bilo vidjeti da smo koliko toliko dostojanstveno iznijeli krizu danas. Isto tako je bilo zanimljivo gledati kako su se neki nasladjivali. Ajde sto mrze klub, ali mrznja prema gradu Tuzli je pateticna. I njima laku noc, ne jedite se puno 

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
- muhamed121
- Kontakt:
Ne znam sta se tu vodi al ovaj mali Ibrahimovic ide izgleda preko granice tako se prica kod nas u Kalesiji mozel se na njemu uzet kakvih para makar za Slogu aaaa Mramore da nije ko iz Kalesije?NKMramor je napisao/la:Mehić, Ibrahimović, Mešić, Mešić.wobly92 je napisao/la: Čini mi se da je taj Mešić, dao prvi gol jelde? Onaj što je dao iz penala je Ibrahimović.

Nije on za ekipu koja se bori za titulu realno. U Čeliku navodno prođe probu, al' vidio kakva je situacija dole i ispalio se nazad.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sto ga ne zaganjamo ?NKMramor je napisao/la:Mehić, Ibrahimović, Mešić, Mešić.wobly92 je napisao/la: Čini mi se da je taj Mešić, dao prvi gol jelde? Onaj što je dao iz penala je Ibrahimović.

moray ce se sponzor naci neki na se olaksa teret azmiru pa makar i ime se ubacilo meni nebi smetalo samo neka lovu upumpa u klub
Niko, niko, samo Sloboda
Neko neće moć otvorit link pa evo ukratko:
“Ne znam ko je i zašto takvu informaciju objavio. Ja ću se u petak odazvati prozivci trenera Husrefa Musemića na Tušnju. To je jedino sigurno, sve drugo kada sam ja u pitanju su špekulacije i nagađanja” – kazao je Ivan Kostić
@katarakta spominjao se on već ovdje ranije ako se ne varam...samo da nije k'o oni ljudi tamne boje kože od danas
“Ne znam ko je i zašto takvu informaciju objavio. Ja ću se u petak odazvati prozivci trenera Husrefa Musemića na Tušnju. To je jedino sigurno, sve drugo kada sam ja u pitanju su špekulacije i nagađanja” – kazao je Ivan Kostić
@katarakta spominjao se on već ovdje ranije ako se ne varam...samo da nije k'o oni ljudi tamne boje kože od danas
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
+1RUDARSKA2 je napisao/la:Likove poput Solinasa/Agamona bi ja dozitno suspendovao sa ovog foruma , to su likovi koji zive u zabludama , ovde se predstavljaju kao navijaci koji su bliski celnicima kluba , sto je daleko od istine , bacaju bombe , lazi o mogucim pojacanjima , kvartaju se gdje im nije mjesto , dizu euforiju i ovoj djeci po forumu kasnije nabijaju crnjake ....
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Tačno mi.je drago zbog dešavanja danas pa da se nekima opet skine mrak sa očiju i da se vidi kako nas age sarajlije vole... Pa se onda kao nesto iscudzavaju i koče sto ih ogromna većina Tuzlaka nemoze.ni nacrtane... Sabura samo....bit će Slobode,ona je u nama...NAVIJACIMA
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Eto citajte na tuzlanski izjavu kostića. U petak je na prozivci na Tušnju
wobly jeste, spominjao se taj
i to baš mi se čini da je neko napisao pozajmica.

ovo ne bi bilo loše, al' haj' ti to objasni polovini ljudi u kopuadnan27 je napisao/la:moray ce se sponzor naci neki na se olaksa teret azmiru pa makar i ime se ubacilo meni nebi smetalo samo neka lovu upumpa u klub

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Jest da je info od Husare, ali kaze sutra slag na tortu. Nadam se da nije ko ovi levati. A vrijedi milion eura. Jbgwobly92 je napisao/la:Neko neće moć otvorit link pa evo ukratko:

Niko, niko, samo Sloboda
fk sloboda toyota to su ljudi trazili i navodno je azmir odbio jer je znao da bi ga ljudi razapeli a davali su milion
mozda neka kombinacija sa piricemkatarakta je napisao/la:Jest da je info od Husare, ali kaze sutra slag na tortu. Nadam se da nije ko ovi levati. A vrijedi milion eura. Jbgwobly92 je napisao/la:Neko neće moć otvorit link pa evo ukratko:

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Jel on to stvarno planira i neke svoje dovest ovdje?katarakta je napisao/la: Jest da je info od Husare, ali kaze sutra slag na tortu. Nadam se da nije ko ovi levati. A vrijedi milion eura. Jbg

Dobar je ovaj (ma ne može bit gori od ovih danas nikako

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Niko, niko, samo Sloboda
Jednom je ovdje ta opcija spomenuta na forumu, pa je to bilo ismijano i ispljuvano (Solinas, sjecas se svog kurcenja?). Sada je prihvatljiva opcija!? Ljudi, moramo lovu navlaciti kako god, da bi igrace privukli. Ne kazem da moramo postati ribogojiliste kao fk sarajevo, ali malo truda nam ne bi faliloadnan27 je napisao/la:fk sloboda toyota to su ljudi trazili i navodno je azmir odbio jer je znao da bi ga ljudi razapeli a davali su milion

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Ovakav il onakav, al zna pogodit s tim transferima (u tim je vodama pa i treba znat ta zbivanja), nadam se da je u pravu i za ovo.katarakta je napisao/la:url=http://www.upslike.net/imgdb/20160609_003549-8f3912.png][/url]
de povećam malo husarinu objavu