FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel stvarno macan napisao na fbu da Okano ide u Slobodu? Pa to bi bilo legendarno...
Sabrine mi moje!
Jok melekRule_hz je napisao/la:koji sejtan jel:D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
ja i dalje kad procitam ovdje ime Stefana Bulica se zagledam u plafon i kontam kako je onaj debil mogao doci do FK Sarajevo, a ne uvaliti igraca ili nedo Bog se taliti nesto. Ali evo poznajem licno momka, to je smijesna licnost. To uklonite podhitno, spreman je za cvaju polizati hodnik prostorija, vjerujte mi
HahahahahaahahahaSabinho je napisao/la:Jok melekRule_hz je napisao/la:koji sejtan jel:D
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- maroonwhite46
- Kontakt:
Jesam li ja tebi već jednom govorio što ga niste kamenovali ili bacili sa starog mosta. Jesul ga barem maltretirali kao dijete?shaman7 je napisao/la:ja i dalje kad procitam ovdje ime Stefana Bulica se zagledam u plafon i kontam kako je onaj debil mogao doci do FK Sarajevo, a ne uvaliti igraca ili nedo Bog se taliti nesto. Ali evo poznajem licno momka, to je smijesna licnost. To uklonite podhitno, spreman je za cvaju polizati hodnik prostorija, vjerujte mi
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
brate nije on neg valjda mu stari
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ovdje kaze kod nas ce umjesto Benke igrat a na fb kaze nikomse sa Husucem nece zezat,dovesxe 7 igraca iz vana plus okica 9 golova i 8 asistencijaBosnianKingdom je napisao/la:Jel stvarno macan napisao na fbu da Okano ide u Slobodu? Pa to bi bilo legendarno...
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma kakav on umjesto Benke, daj da cijelu sezonu sa igračem manje igramo,halalosum Tuzlacima Ševko...zagor1987 je napisao/la:Ovdje kaze kod nas ce umjesto Benke igrat a na fb kaze nikomse sa Husucem nece zezat,dovesxe 7 igraca iz vana plus okica 9 golova i 8 asistencijaBosnianKingdom je napisao/la:Jel stvarno macan napisao na fbu da Okano ide u Slobodu? Pa to bi bilo legendarno...
Sabrine mi moje!
Pocelo je lupanje imenima, valja u narednom periodu svaki dan cuti po 3 nova imena i povjerljive informacije. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kazu sejtan zavsren..joker90 je napisao/la:Pocelo je lupanje imenima, valja u narednom periodu svaki dan cuti po 3 nova imena i povjerljive informacije.
jesu brate, ismijavan ko Sloboda ovih dana nprBesic je napisao/la:Jesam li ja tebi već jednom govorio što ga niste kamenovali ili bacili sa starog mosta. Jesul ga barem maltretirali kao dijete?shaman7 je napisao/la:ja i dalje kad procitam ovdje ime Stefana Bulica se zagledam u plafon i kontam kako je onaj debil mogao doci do FK Sarajevo, a ne uvaliti igraca ili nedo Bog se taliti nesto. Ali evo poznajem licno momka, to je smijesna licnost. To uklonite podhitno, spreman je za cvaju polizati hodnik prostorija, vjerujte mi

Cuj Suljic do 2018 ugovor imajoker90 je napisao/la:Pocelo je lupanje imenima, valja u narednom periodu svaki dan cuti po 3 nova imena i povjerljive informacije.
A ti sto kazu su? I sto bi momak se vracao?zlo87 je napisao/la:Kazu sejtan zavsren..joker90 je napisao/la:Pocelo je lupanje imenima, valja u narednom periodu svaki dan cuti po 3 nova imena i povjerljive informacije.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- BosnianKingdom
- Kontakt:
A za šejtana čisto sumnjam... Standardan je u Videotonu, a oni ga platili milion KM, a koliko se sjećam prošle godine,tako da vjerovatno ima jos ugovora...
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jos ga je Videoton platio milion maraka Ujpestu.zagor1987 je napisao/la:Cuj Suljic do 2018 ugovor imajoker90 je napisao/la:Pocelo je lupanje imenima, valja u narednom periodu svaki dan cuti po 3 nova imena i povjerljive informacije.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Sevko ode u Slobodu
Pa husaraa

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Pretjerujete sa Okicem ovaj forum koga god je tjerao taj je poslije bio dobar. Okic nije los igrac nista losiju sezonu nema od Duljevica realno. Al kad se nasjedne na jedno ime ostali ponavljaju ko papagaji. Tjerali ste Milosa,Bilbiju;Todorovica,Puzigacu,tatomirovica,Dupovca, I onda kad prodje mjesec sliniti za istim igracima i to velika vecina ovdje. Eh zato ja volim sto navijaci nemaju sta da se pitaju. Jarane navijaj ili ako ti se ne svidja ostani kuci.
A lazes da si rekao da dulja nema bolju sezonu od okicaxbox je napisao/la:Pretjerujete sa Okicem ovaj forum koga god je tjerao taj je poslije bio dobar. Okic nije los igrac nista losiju sezonu nema od Duljevica realno. Al kad se nasjedne na jedno ime ostali ponavljaju ko papagaji. Tjerali ste Milosa,Bilbiju;Todorovica,Puzigacu,tatomirovica,Dupovca, I onda kad prodje mjesec sliniti za istim igracima i to velika vecina ovdje. Eh zato ja volim sto navijaci nemaju sta da se pitaju. Jarane navijaj ili ako ti se ne svidja ostani kuci.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 32 gosta.