FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 jun 2016, 00:14

NKMramor je napisao/la:
wobly92 je napisao/la: Čini mi se da je taj Mešić, dao prvi gol jelde? Onaj što je dao iz penala je Ibrahimović.
Mehić, Ibrahimović, Mešić, Mešić.
Džaba sve kad' prvi strijelac lige nije iz Sloge. Zna se ko je babo lige. :D
Sto ga ne zaganjamo ?

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 09 jun 2016, 00:15

hule_barca je napisao/la:Pogodite ko piše ovo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sad su me vec pravo ovi igraci naljutili!Evo sad da im javim svima da sam sutra sa predsjednikom na razgovoru,i ako On bude prelomio da ostaje,za 5.dana ce imat 6-7 top igraca i to sve iz inostranstva,i Ševku Okića iz FKS(7.golova i 8.asist.ova sezona)!Nemoze i nece niko da se sprda i zjb sa Azmirom i klubom!
De molim te mi link profila tog debila.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 09 jun 2016, 00:16

Slobodasi, laku noc :) Lijepo je bilo vidjeti da smo koliko toliko dostojanstveno iznijeli krizu danas. Isto tako je bilo zanimljivo gledati kako su se neki nasladjivali. Ajde sto mrze klub, ali mrznja prema gradu Tuzli je pateticna. I njima laku noc, ne jedite se puno :)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 09 jun 2016, 00:17

NKMramor je napisao/la:
wobly92 je napisao/la: Čini mi se da je taj Mešić, dao prvi gol jelde? Onaj što je dao iz penala je Ibrahimović.
Ne znam sta se tu vodi al ovaj mali Ibrahimovic ide izgleda preko granice tako se prica kod nas u Kalesiji mozel se na njemu uzet kakvih para makar za Slogu aaaa Mramore da nije ko iz Kalesije? :lol: :lol:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 09 jun 2016, 00:17

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
Sto ga ne zaganjamo ?
Nije on za ekipu koja se bori za titulu realno. U Čeliku navodno prođe probu, al' vidio kakva je situacija dole i ispalio se nazad. :D

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 09 jun 2016, 00:20

moray ce se sponzor naci neki na se olaksa teret azmiru pa makar i ime se ubacilo meni nebi smetalo samo neka lovu upumpa u klub

katarakta

Post Postao/la katarakta » 09 jun 2016, 00:20

Niko, niko, samo Sloboda

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 jun 2016, 00:24

Neko neće moć otvorit link pa evo ukratko:
“Ne znam ko je i zašto takvu informaciju objavio. Ja ću se u petak odazvati prozivci trenera Husrefa Musemića na Tušnju. To je jedino sigurno, sve drugo kada sam ja u pitanju su špekulacije i nagađanja” – kazao je Ivan Kostić

@katarakta spominjao se on već ovdje ranije ako se ne varam...samo da nije k'o oni ljudi tamne boje kože od danas
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 09 jun 2016, 00:24

RUDARSKA2 je napisao/la:Likove poput Solinasa/Agamona bi ja dozitno suspendovao sa ovog foruma , to su likovi koji zive u zabludama , ovde se predstavljaju kao navijaci koji su bliski celnicima kluba , sto je daleko od istine , bacaju bombe , lazi o mogucim pojacanjima , kvartaju se gdje im nije mjesto , dizu euforiju i ovoj djeci po forumu kasnije nabijaju crnjake ....
+1
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 jun 2016, 00:25

Tačno mi.je drago zbog dešavanja danas pa da se nekima opet skine mrak sa očiju i da se vidi kako nas age sarajlije vole... Pa se onda kao nesto iscudzavaju i koče sto ih ogromna većina Tuzlaka nemoze.ni nacrtane... Sabura samo....bit će Slobode,ona je u nama...NAVIJACIMA
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 09 jun 2016, 00:25

Eto citajte na tuzlanski izjavu kostića. U petak je na prozivci na Tušnju

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 09 jun 2016, 00:26

wobly jeste, spominjao se taj :D i to baš mi se čini da je neko napisao pozajmica.
adnan27 je napisao/la:moray ce se sponzor naci neki na se olaksa teret azmiru pa makar i ime se ubacilo meni nebi smetalo samo neka lovu upumpa u klub
ovo ne bi bilo loše, al' haj' ti to objasni polovini ljudi u kopu :|
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 09 jun 2016, 00:28

wobly92 je napisao/la:Neko neće moć otvorit link pa evo ukratko:
“Ne znam ko je i zašto takvu informaciju objavio. Ja ću se u petak odazvati prozivci trenera Husrefa Musemića na Tušnju. To je jedino sigurno, sve drugo kada sam ja u pitanju su špekulacije i nagađanja” – kazao je Ivan Kostić

@katarakta spominjao se on već ovdje ranije ako se ne varam...samo da nije k'o oni ljudi tamne boje kože od danas
Jest da je info od Husare, ali kaze sutra slag na tortu. Nadam se da nije ko ovi levati. A vrijedi milion eura. Jbg :D
Niko, niko, samo Sloboda

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 09 jun 2016, 00:29

fk sloboda toyota to su ljudi trazili i navodno je azmir odbio jer je znao da bi ga ljudi razapeli a davali su milion

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 09 jun 2016, 00:30

katarakta je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Neko neće moć otvorit link pa evo ukratko:

Jest da je info od Husare, ali kaze sutra slag na tortu. Nadam se da nije ko ovi levati. A vrijedi milion eura. Jbg :D
mozda neka kombinacija sa piricem :D gdje si to nasao na kojoj fb stranici :?:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 jun 2016, 00:38

katarakta je napisao/la: Jest da je info od Husare, ali kaze sutra slag na tortu. Nadam se da nije ko ovi levati. A vrijedi milion eura. Jbg :D
Jel on to stvarno planira i neke svoje dovest ovdje? :lol:
Dobar je ovaj (ma ne može bit gori od ovih danas nikako :D ), sad gledam malo klipove, i krilo može igrat.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 09 jun 2016, 00:39

Niko, niko, samo Sloboda

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 09 jun 2016, 00:40

adnan27 je napisao/la:fk sloboda toyota to su ljudi trazili i navodno je azmir odbio jer je znao da bi ga ljudi razapeli a davali su milion
Jednom je ovdje ta opcija spomenuta na forumu, pa je to bilo ismijano i ispljuvano (Solinas, sjecas se svog kurcenja?). Sada je prihvatljiva opcija!? Ljudi, moramo lovu navlaciti kako god, da bi igrace privukli. Ne kazem da moramo postati ribogojiliste kao fk sarajevo, ali malo truda nam ne bi falilo :)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 jun 2016, 00:43

Ovakav il onakav, al zna pogodit s tim transferima (u tim je vodama pa i treba znat ta zbivanja), nadam se da je u pravu i za ovo.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 09 jun 2016, 00:48

de povećam malo husarinu objavu

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.