Gdje ce ko sa Macanom,gotivi ga raja,uvijek ide neka hedija nije bitno jesul carape il kacketi vazno da je od srca,dodji i ti Husara sa nekom hedijom ispostuj rajuBesic je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- PitarBordo
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dule Hodzic!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
U petak očekujem novog proizvođača dresova, dva-tri noviteta u rosteru, najavu stadiona i galeriju iz Butmira. 
@Besic Lidija rođaci

@Besic Lidija rođaci

Samo Saraj'vo.

Kure je kupio BMWa radi , a ne čuje se. Povuci analogiju sa Dinom.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Rekonstrukcija Koseva?PitarBordo je napisao/la:U petak očekujem novog proizvođača dresova, dva-tri noviteta u rosteru, najavu stadiona i galeriju iz Butmira.
@Besic Lidija rođaci
Ne, bordo arena!FoSte95 je napisao/la:Rekonstrukcija Koseva?PitarBordo je napisao/la:U petak očekujem novog proizvođača dresova, dva-tri noviteta u rosteru, najavu stadiona i galeriju iz Butmira.
@Besic Lidija rođaci

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
malo je to, ima li jos šta da se doda? možda transfer Saida?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kod mene uciteljica u osnovnoj, mrzio sam je vise nego dinokia sad azmiramiPitarBordo je napisao/la:U mene se tetka zvala Hedija.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
hajde moze ako ce biti, ali Kosevo je Kosevojoker90 je napisao/la:Ne, bordo arena!FoSte95 je napisao/la:Rekonstrukcija Koseva?PitarBordo je napisao/la:U petak očekujem novog proizvođača dresova, dva-tri noviteta u rosteru, najavu stadiona i galeriju iz Butmira.
@Besic Lidija rođaciKako nisi naucio do sada?

- PitarBordo
- Kontakt:
I ja sam tetku. Kao klinac sam plakao noćima jer ju je auto udarilo kod maršalke, a ona preživila.FrancescoTotti je napisao/la:Kod mene uciteljica u osnovnoj, mrzio sam je vise nego dinokia sad azmiramiPitarBordo je napisao/la:U mene se tetka zvala Hedija.

Samo Saraj'vo.
HahahahahahaPitarBordo je napisao/la:I ja sam tetku. Kao klinac sam plakao noćima jer ju je auto udarilo kod maršalke, a ona preživila.FrancescoTotti je napisao/la:Kod mene uciteljica u osnovnoj, mrzio sam je vise nego dinokia sad azmiramiPitarBordo je napisao/la:U mene se tetka zvala Hedija.

Saida je rizik dovoditi imaondvije naajteze povrede nadati se da opet nece povredu fasovat na nasim krasnim terenima
Macane sta ovo najavljujes Okica ronalda u Slobodi? Ajde bog ti zdravlje dao da ostvaris taj mega transfer,samo mi nije jasno kazes kod nas ce biti prvi napadac a na fb kazes ide u slobodu on i 7 igraca iz inostranstva,jel im i Bonuci dolazi?
Bonuci je Bulicevzagor1987 je napisao/la:Macane sta ovo najavljujes Okica ronalda u Slobodi? Ajde bog ti zdravlje dao da ostvaris taj mega transfer,samo mi nije jasno kazes kod nas ce biti prvi napadac a na fb kazes ide u slobodu on i 7 igraca iz inostranstva,jel im i Bonuci dolazi?
http://tuzla....live.ba/odlasci-s-tusnja-potpisuje-li-i-musemic-za-sarajevo/ 

Hahhahahah svaka mu cast,joj Bulketa da nije i Mesiju menagerArhitekt je napisao/la:Bonuci je Bulicevzagor1987 je napisao/la:Macane sta ovo najavljujes Okica ronalda u Slobodi? Ajde bog ti zdravlje dao da ostvaris taj mega transfer,samo mi nije jasno kazes kod nas ce biti prvi napadac a na fb kazes ide u slobodu on i 7 igraca iz inostranstva,jel im i Bonuci dolazi?
Suljic kazu sutra potpisuje
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
koji sejtan jel:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, BeYaZ, bhfanatic14, Bing [Bot], boki86, bordospartanac, Dadox, Djulboni, Evander, forgempp, GBBP2, greenwood, Homelander, johntravolta123, JuricaSpindl, KarloIvandic, Kockoglavi, Lecler, maroon46, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, MojaMalenkost, MokraKifla, N3R3D, NazorUso, Oerde, Pitaristok, Posejdon, r3m1, riki46, ristagrad, Riziko, ronaldo99, SamoDaKazeem, Serha, Shategabri, SilaMoc1946, Taree, tenpenny, THEC, ubipara, zagorski i 599 gostiju.