Misliš na ćiriličnom pismu?Momciluk je napisao/la: Sto ti je fb na srpskom?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Misliš na ćiriličnom pismu?Momciluk je napisao/la: Sto ti je fb na srpskom?
Logicno u SarajevoMejdanTz je napisao/la:Jel moze pp gdje ide?adnan27 je napisao/la:JOOJ KATASTROFA LJUDI ODE PIRIJA ZA 400 HILJADA HAHAHHA
tuzlak1987 je napisao/la:Zafrkan je Jasmin igrac, daje pare covjeku koji ubacuje baklje u teren, dao mu pare da ga cuva kako bi mogao doci na utakmicu da se pokaze kao Slobodas, a u biti iza ledja radi sve sto ne treba Slobodi.
Niti jedno obecanje nije ispunio, a prosao je ispod radara. Onaj protest uopste nije niti urodio plodom jer je on nakon protesta bacio u javnost opet laz i ljudi su se smirili, a u toku svega toga je radio kontra Slobode.
U konacnici nije pomogao nista, dao je jedno veliko nista, a nasoj upravi je palo sve na grbacu. A usput zaradio poene, ispao kao covjek koji voli Slobodu.
Bas me zanima to sta je sutra, nadam se da nije najgore jer ocigledno da su sve garancije klubu pale u vodu.
harry_90 je napisao/la:Logicno u SarajevoMejdanTz je napisao/la:Jel moze pp gdje ide?adnan27 je napisao/la:JOOJ KATASTROFA LJUDI ODE PIRIJA ZA 400 HILJADA HAHAHHA
To je kako ja vidim srpski na cirilicnom pismukrmpotich je napisao/la:Misliš na ćiriličnom pismu?Momciluk je napisao/la: Sto ti je fb na srpskom?
Nazalost tako je, ne zeli niko ulagati u klub dok se ne rijesi pitanje reprograme i definitivni Azmirov ostanak u klubu. Dovoljno su se puta oprzili o Slobodu.Mustafa10 je napisao/la:Treba pocet za Slogu navijat hahah , pa ako ima istine da ce podnijet ostavku ne znam sta je ceko do sad i trosio tolike pare jer zna se da tu nece niko uci da investira kad ima duga prema drzavi nekoliko miliona KM a pogotovo grad , sad se jos sastalo da je izborna godina i pjesnik se bori svim silama da ostane vlast . Donatorska vecer je pokazala koliko su ljudi spremni ulozit u klub tako da svaka prica je suvisna svi koji imaju neke firme i lovu dobili su tu noc priliku da se pokazu koliko im je stalo do Slobode.![]()
Ovdje gdje sam ja, ćirilica je normalaMomciluk je napisao/la: To je kako ja vidim srpski na cirilicnom pismu
Ma normala je i kod mene i cirilica i srpski jezik, onako ja iz radoznalosti pitam zbog cega osoba iz Tuzle(pretpostavljam) cita na srpskom a ne na bosanskom jezikukrmpotich je napisao/la:Ovdje gdje sam ja, ćirilica je normalaMomciluk je napisao/la: To je kako ja vidim srpski na cirilicnom pismu
Cini mi se da je 11 Mirel Ibrahimovic nosio danas opet ako ima neko sliku danas sa utakmice mogu vam reci ko je dao je mali bruku golovatuzlak1987 je napisao/la:11 iz Sloge bi napadac?
Dobar je, ali valjda nece u Slobodu. Hoce vani
Ima neki vid poremecaja definitivno, pocevsi sa glavom prvi jaadnan27 je napisao/la:ja mislim kad bi mi kolektivno navijaci slobode otisli na pregled doktoruu da nas 90 posto ima cir hahah
Idemo sad u bezveze polemiku,Momciluk je napisao/la: Ma normala je i kod mene i cirilica i srpski jezik, onako ja iz radoznalosti pitam zbog cega osoba iz Tuzle(pretpostavljam) cita na srpskom a ne na bosanskom jeziku![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.