FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Čarapi zabraniti da piše. Samo nemir unosi ovdje. Pristalica Slobodinih grobara.
Ma ja jesić je bas bezobrazan. Jebote Jesića nema 4 mjeseca ovaj ne zna
................Aerials je napisao/la: ccc, šta mi sebi dopuštamo ovih dana.
****.
.......Aerials je napisao/la:ccc, šta mi sebi dopuštamo ovih dana.krmpotich je napisao/la:Ne znam jel u bordo ili plavi dio. Ali da ide, ide. Pretpostavljam u Zelju jer je Jesic rekao da mu se ne svidja taj tip igracaAerials je napisao/la: je l' on u Sarajevo
Zadnja izmjena: fukaratz, dana/u 08 jun 2016, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla
ja ne znam da l' je ikad bilo turbulentnije nego sada 

pobriši i ti, da i jafukaratz je napisao/la:.

Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 08 jun 2016, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
ovaj podforum treba zakljucati i samo admin da ubacuje vijesti... yebes postove i druzenje makar cemo svi zivjeti duze 

Ako neko ima *abriju na fb u prijateljima neka vidi zadnji status i komentar Kostica
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Ma nisam se zajeb.... ali se jeste zaj.... jaran od Kostića sa mnomSkver je napisao/la:Krmpotich se zayebava, sta se odmah primate.....

Daj sad' kopiraj makar na pp jbg...MejdanTz je napisao/la:Ako neko ima *abriju na fb u prijateljima neka vidi zadnji status i komentar Kostica

joj krmpotichu

+1NKMramor je napisao/la:Daj sad' kopiraj makar na pp jbg...MejdanTz je napisao/la:Ako neko ima *abriju na fb u prijateljima neka vidi zadnji status i komentar Kostica

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
I meni ako moze..NKMramor je napisao/la:Daj sad' kopiraj makar na pp jbg...MejdanTz je napisao/la:Ako neko ima *abriju na fb u prijateljima neka vidi zadnji status i komentar Kostica
A kad vam ovaj momak kaze da je tako, onda je to tako...ovdje je sigurno najrelavantniji sto se tice informacija oko Azmira.....krmpotich je napisao/la:Ma nisam se zajeb.... ali se jeste zaj.... jaran od Kostića sa mnomSkver je napisao/la:Krmpotich se zayebava, sta se odmah primate.....Htio sam pobrisati na vrijeme ali eto ipak je neko stigao procitati. Ne ide Azmir nigdje bez obzira na pisanje kojekakvih medija. Situacija jeste malo čupava, ali da se srediti. A pitari posto ovo čitaju neka mi malo oflautaju, nisu dugo dobili kao Lisa Ann
🔴⚫️
eto husrefi i saradnici procjenili da niko od ovih sto su na probi nisu pojacanja za slobode ;D
Može i meni pp bilo koNKMramor je napisao/la:Daj sad' kopiraj makar na pp jbg...MejdanTz je napisao/la:Ako neko ima *abriju na fb u prijateljima neka vidi zadnji status i komentar Kostica
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
pa de slikaj samo kosticev komentar pa postavi il i meni posalji u pp 

-
- Kontakt:
Sta ti seresAgamemnon je napisao/la:Vi niste normalni zivota mi.
Saberite se ponasate se kao ovce.
Vama dzaba govoriti.Danas Vugdalic kaze da su cetvorica dosla (tomic Eric Grahovac neznam ko je 4)i da dolaze jos trojica.
Danas znaci.
A vi ovdje bacate crnjake u pm.
Sve strucnjaci.
Stidicete se momci.

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
Ja sam vam danas rekao da Kostic ne ide nigdje
Cuo sam se sa momkom, kaze da ga niko nije kontakirao

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 0 gostiju.