FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šta mislite ko više mrzi želju Said ili Džemo?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nisi mi odgovorio Okic nije za nas igrac tj nema mjesta i unjesto koga da igra? Za koji tim navijas tj simpatises.macahz je napisao/la:Ima ugovor jos godinu, ali imam ja mogucnost ko menager da ga platim 200k maraka i da ga vodim gdje hocu.zagor1987 je napisao/la:Ajde znamo da volis Sarajevo dovedi ga dzaba i prodace se kao reprezentativac za par miliona hahah. Kakav Okic budi relalan visi po kladionicama alkos mrtvi. Znas i sam da nije za nas i nema mjesta,unjesto koga ce on igrat? Bekica? Hodzica?Duljevica? Sta kazes nas je nek plati haha ako je ba nas sta ce ga plaxat,znaci ti si navijac Sarajevao kao?macahz je napisao/la:Ide Ordaga za 200 k, nek mi Dino uplati i nas je, a Okic jd dobar, ova sezona je njegova, sad je sredio probleme, bice najbolji strijelac
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
Re: RE: Re: FK Sarajevo
macahz je napisao/la:Ima ugovor jos godinu, ali imam ja mogucnost ko menager da ga platim 200k maraka i da ga vodim gdje hocu.zagor1987 je napisao/la:Ajde znamo da volis Sarajevo dovedi ga dzaba i prodace se kao reprezentativac za par miliona hahah. Kakav Okic budi relalan visi po kladionicama alkos mrtvi. Znas i sam da nije za nas i nema mjesta,unjesto koga ce on igrat? Bekica? Hodzica?Duljevica? Sta kazes nas je nek plati haha ako je ba nas sta ce ga plaxat,znaci ti si navijac Sarajevao kao?macahz je napisao/la:Ide Ordaga za 200 k, nek mi Dino uplati i nas je, a Okic jd dobar, ova sezona je njegova, sad je sredio probleme, bice najbolji strijelac
pa reaguj husara vratit ce ti se petoduplo za sezonu dvije i sam znas za koji domet nas klub pravi ekipu steta bi bila da tamo trune a vamo sa kapitcima moze samo napredovati

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
On je rekao da je tan imaginarna licnost, i od tad je umro za Dinu, tako da nista od njegaBesic je napisao/la:A koliko Said mrzi želju , samo to kad izjavi mi u trans padamo.
De vidi imal šta za Komazecaesprit24 je napisao/la:UPRAVA NAPOLJE!!!!!
Dino odlazi

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Husara ne trosi kiseonik i trazi nacine da ga dovedes!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pa ode Benko a Okic ce na njehovo mjesto, drustvo ce mu pravoti Bekic. To ce biti najbolji tandem. Iza njih su Said, Dulja, Saric i abd Ordagic.
Okic ide na 20+
Okic ide na 20+
Ma mozemo sacekati i godinu i dodje djaba kao sto smo i navikli

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
macahz je napisao/la:Pa ode Benko a Okic ce na njehovo mjesto, drustvo ce mu pravoti Bekic. To ce biti najbolji tandem. Iza njih su Said, Dulja, Saric i abd Ordagic.
Okic ide na 20+

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
ko treba doc znas li sredi nam onog svog iz juveamacahz je napisao/la:Pa ode Benko a Okic ce na njehovo mjesto, drustvo ce mu pravoti Bekic. To ce biti najbolji tandem. Iza njih su Said, Dulja, Saric i abd Ordagic.
Okic ide na 20+
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Okica vodi pa gdje god, pametnije je i tebi i njemu 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Za koga navijas Macane? Jel ti ona Maca u rodu sta? Kakav Okic i napadac pa pije i pusi i bingo igra svaki dan,budi realan i ako je tvoj,Okic i Bekic to je nikakav napadacki tandem sta mislis Komazec Catakovic il Komazec Bekic? Pa ti si pricao da je Benko los igrac? Vodi Okica a ubacicemo ti nekog drugog u prvi tim i jos jedan gratis na tribinemacahz je napisao/la:Pa ode Benko a Okic ce na njehovo mjesto, drustvo ce mu pravoti Bekic. To ce biti najbolji tandem. Iza njih su Said, Dulja, Saric i abd Ordagic.
Okic ide na 20+
Dobro, vidjet cete vi ko je Okic, najdrazi moj pulen... on je igrac sa najvecim mogucnostima trenutno u Sarajevu to vam ja garantujem. Imao je tezak period, mnogi bi se oprostili, on je to rijesio i bice vjerujete Ronaldo ove lige.
Nije te Besa jos cuo,katapultiraj se bolje ti je

grb sto kuca,umjesto srca
Maca napiši još nešto pozitivno za Okića primjenit ću metod Solinaša na tebi.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Za koga navijas Macane? Komazec je masina za Okica,ovaj kao curica izgleda prema njemu,bolji su ti ostali puleni od Okica i ozbiljniji. Okic se vukao po terenu ko baba a mi to ne prastamomacahz je napisao/la:Dobro, vidjet cete vi ko je Okic, najdrazi moj pulen... on je igrac sa najvecim mogucnostima trenutno u Sarajevu to vam ja garantujem. Imao je tezak period, mnogi bi se oprostili, on je to rijesio i bice vjerujete Ronaldo ove lige.
-
- Kontakt:
Vidi mu taktike, svi u napad jedan je Hase 

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Odo na teraviju, jeste zapeli za Okica, a kleti cete se u nejga iduce sezone...
Cao
Cao
A ja ludila na forumu,nikako da se orjentisem ko,sta,kako,gdje...