Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
6 golova na tri prvenstva, jedno polufinale i jedno finale, tebi je to dovoljno za najbolji tim Eura svih vremena? Recimo isti broj golova ima Ibrahimović na Eurima a odigrao je manje mečeva.Jeftha je napisao/la:Misliš?Raonffa je napisao/la:Ma nezahvalno je birati najboljih 11 igrača Eura svih vremena, odigralo se dosta takmičenja gdje su učestvovale stotine igrača i osvajali su ga raznorazni timovi i igrači tako da je po meni sve stvar ukusa pojedinca
Čim je tu Ronaldo u prvih 11 odmah nije realno.
Jedno finale, jedno polufinale(ispali na penale 2012 od Španije)
Najbolji strijelac Eura uz kvalifikacije svih vremena( da bi dosao na Evropsko moras proci kvalifikacije, a on nema taj luksuz da igra u Njemackoj ili Spaniji, pa da moze hladiti jaja i zabijati 5 golova protiv Luksemburga)
Upravo to, zato i kažem da je ovo irelevantno i da se više gleda ime i prezime nego učinak igrača na Euru a valjda bi ovo drugo trebalo da se gleda ako se već želi napraviti najboljih 11 Eura kojih je i po najrelevantnijim statistikama teško sastaviti da se svi slože jer uvijek ima nekih izuzetaka gdje bi neko izabrao nekog drugog igrača.Kajzer10 je napisao/la:Jest, fanovi koji su izglasali ovaj tim su sigurno trazili po wikipediji ko je osvojio EURO, ko ima koliko golova, asistencija, kreiranih sansi i tako dalje, pa su onda dosli glasati.
Ili su mozda gledali generalno, kvalitet igraca pa tako davali glasove![]()
Prije da je ovo drugo tako da ne razumijem vasu raspravu.
Valja li ovo cemu, da uzmem ili ne ?SiamoNoi je napisao/la:Puma je napisao/la:Charisteas>Ronaldo
Odigrao manje mečeva zato sto nije mogao da dodje do finala/polufinala.Raonffa je napisao/la: Recimo isti broj golova ima Ibrahimović na Eurima a odigrao je manje mečeva.
Eh ovaj Samovojska je sinoć bio sa Pletikosom u studiju povodom emisije o Euru 2008Puma je napisao/la:Valja li ovo cemu, da uzmem ili ne ?SiamoNoi je napisao/la:Puma je napisao/la:Charisteas>Ronaldo
Sportske su se poprilicno srozale.Ovo bi kupio jedino kad bi Samovojska sve pisao.Ne znam jel ti do specijala ili predstavljanja/analize reprezentacija?!Puma je napisao/la:Valja li ovo cemu, da uzmem ili ne ?SiamoNoi je napisao/la:Puma je napisao/la:Charisteas>Ronaldo
Šta se eglenisalo večeras na onoj emisji? Nisam gledao.Raonffa je napisao/la:)
O euru 2012.-te logicnoBesic je napisao/la:Šta se eglenisalo večeras na onoj emisji? Nisam gledao.Raonffa je napisao/la:)
I ja sam pogledao drugi dio emisije, odnosno propustio sam grupu gdje je bila Hrvatska koju su standardno najviše "obrađivali". Ma standardno isječci sa većine utakmica iz grupe i sve tekme nokaut faze, kao i prošle emisije uglavnom. Zanima me šta će biti sutra pošto je sutra emisija o Euru 2016Besic je napisao/la:Šta se eglenisalo večeras na onoj emisji? Nisam gledao.Raonffa je napisao/la:)
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=123&t=11380Pogba je napisao/la:Igra li ko fantasy?
Odabrao sam odbranu Portugala, mislim da je to ovako pametan izbor, u sjeni su, a u svojoj grupi tesko da ce im ko i gola dati.
Sredina Pogba, KDB, Khedira, klupa Radja i Buskets, mislim da cu Payeta ipak ubaciti umjesto jednog s klupe.
Napad zanimljiva kombinacija Mandzukica, Griezmanna i Morate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.