FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Radovac u zelju hahahahhahahahahahha
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Macan=macahzFrancescoTotti je napisao/la:macoo

Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
Na menagere buraz npr ovaj od Radovca klosar,menager Dzeke Redzepagic sljam,Jasari takodje,pa Kurtagic nas nekadasnji nsvijac isto svi su oni u pet deka nije Husaric jedini. Halali tek iftario a mala mi slova na tastaturi od moba nisam na kompu hahaPitarBordo je napisao/la:Izvini kume al' ja nemam pojma šta si ti ovdje htio napisati...zagor1987 je napisao/la:Ma svi i su slicni od Kurtagica do Jasarija il kako vec,Irfana itd sa tim se treba ponirit menageri nisu sigurno akademski gradjani
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 08 jun 2016, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
- PitarBordo
- Kontakt:
@hilmo bi se objesio na Vrbanji u znak protesta.zlo87 je napisao/la:Radovac u zelju hahahahhahahahahahha

Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Koji si ti dingospo. Daj nam Ordagu da ti janje okrenemomacahz je napisao/la:Macan=macahzFrancescoTotti je napisao/la:macoo

Al moras okica odvest, u zelju recimo.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Dino i Babovic u parku princeva

- muhamedhulk
- Kontakt:
a gde je punEcLakoste je napisao/la:Dino i Babovic u parku princeva![]()

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
a nemoj nas brate jos i ti zajebavati dosta nam je Kvrzica i BecirajaLakoste je napisao/la:Dino i Babovic u parku princeva![]()

Pyro is not a crime !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne lozi raju, pola grada vec zna da su Kvrzic i Beqiraj sutra nasiLakoste je napisao/la:Dino i Babovic u parku princeva![]()

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ide Ordaga za 200 k, nek mi Dino uplati i nas je, a Okic jd dobar, ova sezona je njegova, sad je sredio probleme, bice najbolji strijelac
ja i to zbog 30 miljazlo87 je napisao/la:Dobih info da sloboda gubi europu zbog dugovanja, ne znam jel istina..

[url]http://b..portal.ba/azmir-husic-za-bportal-ako-je-nekome-u-cilju-ja-cu-otici-al-ovakva-budala-nece-vise-doci-na-tusanj/[/url]
šatro
nemoj da ih mi guramo u jurop života ti.....macahz je napisao/la:Ide Ordaga za 200 k, nek mi Dino uplati i nas je, a Okic jd dobar, ova sezona je njegova, sad je sredio probleme, bice najbolji strijelac
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 08 jun 2016, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
lazete ba **** vas otac poludit cu
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Al' ako bi bilo Said i Benko, pa djecem' ne znam sta bih od sebe. 

reklama by Sabit Dervišević, samo čitaj između redova....joj menager mu je *******BordoBolesnik je napisao/la:"Jedan od najboljih poslijeratnih igrača FK Sarajevo, Said Husejinović, blizu je povratka na Koševo, saznaje N1."
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Gori sve
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ajde znamo da volis Sarajevo dovedi ga dzaba i prodace se kao reprezentativac za par miliona hahah. Kakav Okic budi relalan visi po kladionicama alkos mrtvi. Znas i sam da nije za nas i nema mjesta,unjesto koga ce on igrat? Bekica? Hodzica?Duljevica? Sta kazes nas je nek plati haha ako je ba nas sta ce ga plaxat,znaci ti si navijac Sarajevao kao?macahz je napisao/la:Ide Ordaga za 200 k, nek mi Dino uplati i nas je, a Okic jd dobar, ova sezona je njegova, sad je sredio probleme, bice najbolji strijelac
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 08 jun 2016, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ovdje niko nije normalan
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Sabit Dervišević (menadžer Saida Husejinovića): "Ako nam daju otpremninu (Dinamo), Said će sigurno doći u Sarajevo, to je jasna stvar. U protivnom, ugovor koji ima u Dinamu niko ne bi ostavio."
Prema procjenama Derviševića, Dinamo će pristati da isplati traženi iznos za igrača.
Prema procjenama Derviševića, Dinamo će pristati da isplati traženi iznos za igrača.
Sabrine mi moje!
-
- Kontakt:
biti navijac Sarajeva znaci da postoji velika mogucnost obolijevanja od secera i raznih drugih bolesti. mnogo toga se nakupi pa obicno na istoku dolazi do izrazaja

Trenutno korisnika/ca: Dadox, kulinban1189, Majestic-12 [Bot], Varijantas8 i 64 gosta.