FrancescoTotti je napisao/la:macoo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
FrancescoTotti je napisao/la:macoo
MortemHz je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:macoo
![]()
Cuj jedan odBordoBolesnik je napisao/la:"Jedan od najboljih poslijeratnih igrača FK Sarajevo, Said Husejinović, blizu je povratka na Koševo, saznaje N1."
Ne odgovori ti meni šta sam se "izd'o"?MortemHz je napisao/la:Cuj jedan odBordoBolesnik je napisao/la:"Jedan od najboljih poslijeratnih igrača FK Sarajevo, Said Husejinović, blizu je povratka na Koševo, saznaje N1."
Zaboravio, pa da si SDA bot.PitarBordo je napisao/la:Ne odgovori ti meni šta sam se "izd'o"?MortemHz je napisao/la:Cuj jedan odBordoBolesnik je napisao/la:"Jedan od najboljih poslijeratnih igrača FK Sarajevo, Said Husejinović, blizu je povratka na Koševo, saznaje N1."
Pu, pu, pu!!! Šta sam ti ja nažao uradio da me tako uvrijediš???MortemHz je napisao/la:Zaboravio, pa da si SDA bot.PitarBordo je napisao/la:
Ne odgovori ti meni šta sam se "izd'o"?
Dino spasava gu.ove, radi sve da bi sacuvao poziciju, ali moze da zaboravi.Majkl je napisao/la:Pa sta se ovo desava
muamer_15 je napisao/la:kolko je potpiso saric jel dvije godine ??
Izvini kume al' ja nemam pojma šta si ti ovdje htio napisati...zagor1987 je napisao/la:Ma svi i su slicni od Kurtagica do Jasarija il kako vec,Irfana itd sa tim se treba ponirit menageri nisu sigurno akademski gradjani
da su svi menadzeri seljacine i krkani, rijetko ko je dingospoPitarBordo je napisao/la:Izvini kume al' ja nemam pojma šta si ti ovdje htio napisati...zagor1987 je napisao/la:Ma svi i su slicni od Kurtagica do Jasarija il kako vec,Irfana itd sa tim se treba ponirit menageri nisu sigurno akademski gradjani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.