Mladi košarkaški talenti

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

edinjo-vg
Kontakt:

Re: Mladi košarkaški talenti

Post Postao/la edinjo-vg » 22 jun 2010, 02:21

nasi juniori izgubise sve 3 tekme na turniru u njemackoj, po meni nije katastrofa, prvi put igraju zajedno dok su sve 3 ostale repke dugo zajedno. samo nikako da nadjem ko je od nasih koliko koseva dao :S samo sam nasao da su protiv njemaca mujic i miodanic igrali dobro..
pozz

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 22 jun 2010, 11:28

edinjo-vg je napisao/la:nasi juniori izgubise sve 3 tekme na turniru u njemackoj, po meni nije katastrofa, prvi put igraju zajedno dok su sve 3 ostale repke dugo zajedno. samo nikako da nadjem ko je od nasih koliko koseva dao :S samo sam nasao da su protiv njemaca mujic i miodanic igrali dobro..
pozz
haj mi daj ime turnira,il nesto osnovno pa cu ja probat nac ;)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

edinjo-vg
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-vg » 22 jun 2010, 15:30

turnir se zove ING-DiBa Junior Cup:

ja sam trazio na: http://www.eurohopes.com/home onda na stranicama njemackog, srpskoh i svedskog saveza..i svugdje su odprilike isti nekstovi bili objavljeni. 1. smo izgubili 18 razlike od srbije, drugu 13 razlike od njemaca a trecu 20 razlike od sveda. po meni 1. smo izgubili najvise zbog neuigravanosti, i nekompletnog kadra, drugu radi jacine protivnika, iako smo povremeno i vodili, a trecu radi umora..makar sto se moje skromne procjene tice.

http://www.basketball-bund.de/basketbal ... &nnr=22199

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 22 jun 2010, 18:57

edinjo-vg je napisao/la:turnir se zove ING-DiBa Junior Cup:

ja sam trazio na: http://www.eurohopes.com/home onda na stranicama njemackog, srpskoh i svedskog saveza..i svugdje su odprilike isti nekstovi bili objavljeni. 1. smo izgubili 18 razlike od srbije, drugu 13 razlike od njemaca a trecu 20 razlike od sveda. po meni 1. smo izgubili najvise zbog neuigravanosti, i nekompletnog kadra, drugu radi jacine protivnika, iako smo povremeno i vodili, a trecu radi umora..makar sto se moje skromne procjene tice.

http://www.basketball-bund.de/basketbal ... &nnr=22199
evo jedan od njih je objavio sliku na fb
[img]http://www.facebook.com/photo.php?pid=1
na njoj se nalaze :vrabac,andrej,ranko,aleksandar,ernad i filip,prezimena imaju nekoliko stranica na spisku,a potrazicu za turnir,il u najgorem slucaju pitanju vrabca ;)
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 22 jun 2010, 23:14

e evo nisam dobar link stavio,al sacekaj jos dan ,dva,evo ovi stavljaju slike sa tog turnira,al jednu po jednu svakih 2 sata,slikali su semafor napocetku kad svi imaju 0 sigurno su i na kraju pa cu objavit kad oni objave sve slike
"BEEN THERE WON THAT"

edinjo-vg
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-vg » 22 jun 2010, 23:27

kako da nadjem to na FB-u?

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 jun 2010, 23:36

edinjo-vg je napisao/la:kako da nadjem to na FB-u?
Aleksandar Vasilic ima na FB neke slike pa pogledaj.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 22 jun 2010, 23:44

edinjo-vg je napisao/la:kako da nadjem to na FB-u?
pa odes na adin vrabac i kad te prihvati mozes vidjet slike,samo sto te nece prihvatit,ali eto ja cu ih objavit sve,al zbog njega su me prihvatili dosta ovih srba sto igraju za njihove repke(sa jordanovog kampa,sve fmp) da vidis njima taknicenja,to ep ,pa sp a jedino mi nemamo para da ih posaljemo,malo po prijateljima pogledas pa nadjes i ove iz repke
al evo zasad samo sastva koji je igrao znaci ivic,maksimovic,vasilic,bulic,begagic,vrabac,hodzic,tomic,mujic,petrovic,markovic,zelenovic,modanic,knezevic,valjda ih je bilo vise od 12 jer ima brojeva razlicith
"BEEN THERE WON THAT"

edinjo-vg
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-vg » 23 jun 2010, 00:36

necu im ja ni poslati poziv na prijateljstvo ako me nece primiti, ja sam starili 10 god. od njih i nisam spao na to da me mladji od mene odbijaju :) vidio sam slike kod vasilica, dobre su..po meni po kvalitetu jos falili glogovac i damjanovic.
pozz

la cream
Kontakt:

Post Postao/la la cream » 23 jun 2010, 06:35

albiongate je napisao/la:Armin Mazic (198, 1993, Benetton Treviso). Hrvati ga svojataju ali je mali poreklom iz BIH.

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 352&ref=ts

Decko je clan fejsbuk grupa "I love Bosnia" i "1 000 000 bosanaca na face-u".

Njega morate obavezno pozvati.
MALI JE BRE SRANJE....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 23 jun 2010, 10:40

A ti to znas kako ?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 23 jun 2010, 11:49

edinjo-vg je napisao/la:necu im ja ni poslati poziv na prijateljstvo ako me nece primiti, ja sam starili 10 god. od njih i nisam spao na to da me mladji od mene odbijaju :) vidio sam slike kod vasilica, dobre su..po meni po kvalitetu jos falili glogovac i damjanovic.
pozz
:mrgreen: :mrgreen: :D :D ;)
"BEEN THERE WON THAT"

edinjo-vg
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-vg » 23 jun 2010, 12:48

nisam htjeo da ispadnem ufurano..al hajd hehe

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 23 jun 2010, 13:00

edinjo-vg je napisao/la:nisam htjeo da ispadnem ufurano..al hajd hehe
kako te nije stid biti tako ufuran... cuj neces da te vrabac odbije...ccc

pa znas li ti ko je vrabac??? :lol:

mene chris bosh i zach randolph nisu odbili, a neki vrapcic odbija ljude :roll:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

edinjo-vg
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-vg » 23 jun 2010, 15:11

hehehe...ma dobro necemo sad o tome, mozda i nebi odbio, ja sam malom i.hodzicu i mirzi bulicu prije citanja poruke "elninho_resTO-a" poslao poziv u prijateljsku listu, da bih gledao slike i da ih pitam ko je koliko koseva dao na turniru itd. i obadvojica su me primili. znaci mozda momci i nisu ufurani kako se misli. htjeo sam i vrabcu poslati, on je usput prijatelj sa mojim rodjakom u SA, ali reko nije potrebno :)

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 23 jun 2010, 18:25

edinjo-vg je napisao/la:hehehe...ma dobro necemo sad o tome, mozda i nebi odbio, ja sam malom i.hodzicu i mirzi bulicu prije citanja poruke "elninho_resTO-a" poslao poziv u prijateljsku listu, da bih gledao slike i da ih pitam ko je koliko koseva dao na turniru itd. i obadvojica su me primili. znaci mozda momci i nisu ufurani kako se misli. htjeo sam i vrabcu poslati, on je usput prijatelj sa mojim rodjakom u SA, ali reko nije potrebno :)
ma posalji slobodno,nije lik uopste ufuran,cak izlazi i s normalnom rajom navecer,vidjam ga u INu ;)
"BEEN THERE WON THAT"

la cream
Kontakt:

Re: MLADI TALENTI

Post Postao/la la cream » 24 jun 2010, 01:00

fera je napisao/la:andzelic iz Bosne je po meni igrac na kojeg se treba obratiti itekako puno paznje od ovih nesto mlađih a od starijih sigurno Klinac,Čamđić i Majstoric sto se tice kk bosne mogu puno da naprave.
btw ako neko zna: jel ovaj sejo pešto trenira ove juniore ili radi samo kao koordinator za mlađe kategorio u bosni, vidim ga na svim slikama i u zadnjih 10 godina sve izjave vezane za mlađe kategorije za medije u glavnom samo on daje... mene je trenirao nekad davno a i poznajem ga jako dugo privatno i po meni i nije bas prava osoba za tu poziciju koju obavlja...
jedini od gore nabrojanih igraca , po meni paznju zasluzuje samo camdjic....sto se peste tice slazem se sa tobomm...on je tu samo da igracima baca prasinu u oci...tj. da laze da stipendije kasne i raznih razloga....da nema opreme iz raznih razloga a tamo neki 10 ti ljudi ,koji nemaju veze sa kk bosna, nose tu istu.... :D ako imate neka pitanja u vezi bosne slobodno se meni obratite ja znam sve....

la cream
Kontakt:

Post Postao/la la cream » 24 jun 2010, 01:08

KK_Bosna je napisao/la:

ja ne znam sta je vama ljudi....toliko paznje obracaye na tamo nekog vrabca,poznajem ga licno,...inace nije neki igrac...za razliku od residovica i damjanovica koji su duplo bolji od njega....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 24 jun 2010, 01:31

KK_Bosna je napisao/la:

a itekako se dobro sjecam kad te povalio jednom na kladionici randolph....uuuuuuuuuuuuu :lol: :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.