FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja sam siguran da ce Azmir ostat', ali me nervira sto smo toliko negativni... Moramo li uvijek na svakoj pauzi neku negativu unositi? Slag na tortu je onaj bportal... 

Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 08 jun 2016, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Gdje se još plaća dolazak igrača na probu. Troškove snose menadžeri, čitaj prevaranti, koji obično uzmu taj novac od igrača. Čuj da ih mi plaćamo. A vidio sam nekoliko postova tog tipa 

Niko, niko, samo Sloboda
Kako bolan ne povjerovati, nije se izašlo sa informacijama iz kluba nekoliko dana, Husrefa niđe da gleda igrače, mediji nikog ništa ne pitaju, a on je ovakvo nešto već radio.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
wobly92 je napisao/la:Ma jok to, gasimo se, ode Azmir.pompom je napisao/la:"Prije pola sata zajedno sa Azmirom sišao s tribine do svlačionice. Čovjek lijepo kaže: prigovaraju mi kako ne dam priliku dobrim igračima iz Srebrenika, Živinica, zovu me razni ljudi koji imaju igrače za Slobodu. Zato smo javno rekli: Proba je od 05-10 juna, bujrum svima koji misle da su kapacitet za Slobodu. Da ih je došlo stotinu, za svakog bi se našla prilika da pokaže šta zna. Samo vjerujte u Slobodu i sve će biti ok."
komentar M.Š. a vas ostale ne bas sve nabijeeem na .....![]()
Sve ove sto su pisali odlazi Azmir treba ukloniti sa teme, jer sire dezinformacije i unose nervozu medju ostale normalne forumase.
Ja ovdje necu vise nista da komentarisem do sutrasnjeg dana i te press konferencije...Vec mi je pun K...c ove teme i ne treba mi ovo nerviranje...Ali samo me jedna stvar boli a to kako se pite raduju i govore da cemo ponovo u drugu ligu, radi ovakvih se nadam da je ovo sve loziona bilo da im sutra ovdje javno m.a.m.u **** pa kad bi dobio dozivotni ban sa ovog foruma
zajedno cemo to odradit ako bude lozionaSARS je napisao/la:Ja ovdje necu vise nista da komentarisem do sutrasnjeg dana i te press konferencije...Vec mi je pun K...c ove teme i ne treba mi ovo nerviranje...Ali samo me jedna stvar boli a to kako se pite raduju i govore da cemo ponovo u drugu ligu, radi ovakvih se nadam da je ovo sve loziona bilo da im sutra ovdje javno m.a.m.u **** pa kad bi dobio dozivotni ban sa ovog foruma
Prije nekoliko dana citam tekst o rasulu u Celiku, igraci odlaze, upitan opstanak kluba, niko ne vidi izlaz i to me podsjeti na nasu situaciju od prije tri godine kada smo samo mogli sanjati Evropu i kazem sebi Azmire hvala ti! Nevjerovatno je koliko smo nezadovoljni i zaboravljamo gdje smo do jucer bili, sad nam odjednom guzica zinula, ako ne dovedeno top pojacanja za narednu sezonu Azmir ne valja. Istina, pogrijesio je sto se zalijetao sa ovakvim izjavama. Nakon one dubioze prije tri godine, pogledaj nas danas, Evropa, reprogram, ogroman dio dugova vracen i opet smo nezadovoljni.
Ne znam za vas ali sad bih potpisao da naredne tri godine ako treba budemo prosjecan premijerligaski klub u sredini tabele ali ujedno i zdrav klub koji polako vraca dug, klub sa pametnim menadzmentom i organizacijom i da se polako razvijamo. Ovako bi mi sve na brzinu. Na pocetku prosle sezone niko nije ocekivao Evropu ali se eto pogodilo sa solidnim pojacanjima i izborena je Evropa. Super, hajmo je odigrati pa dalje polako, planski ali da za par godina imamo klub bez dugova, na zdravim nogama i klub koji ce se boriti za trofeje. Da budemo nesto kao Atletico Madrid u Spaniji, sa dobrim skautom i timom trenera koji sistemski moze praviti rezultat a da to ne bude instant uspjeh.
Ali vecina vas bi odmah Dzidice, Husejnovice, titule i ako toga nema Azmir ne valja, svi znaju kako treba i sta treba a briga vas sto jedan covjek mora svaki mjesec dati samo za dugove koji su drugi napravili oko 200 000 KM i jos toliko na redovne troskove, SVOG NOVCA! Lako je pisati i pametovati, iskreno divim se Azmiru, pogotovo kao covjeku koji nije iz Tuzle i skoro sam finansira klub a o glavi mu radi ta neka "carsijska" raja, pa gdje su nasi privatnici sto ne dodju i ne pomognu? Jesu li to oni sto su napravili dugove sve ove godine. Najlakse je biti pametan i diktirati drugome na sta ce pare iz svog dzepa trositi. Kazem, nije mu bilo pametno da se zalijece sa izjavama da ne pita koliko kosta titula ali sta ces, pametnije je graditi klub.
Sta ce biti sutra,ostaje da vidimo, samo se mozemo nadati najboljem.
Ne znam za vas ali sad bih potpisao da naredne tri godine ako treba budemo prosjecan premijerligaski klub u sredini tabele ali ujedno i zdrav klub koji polako vraca dug, klub sa pametnim menadzmentom i organizacijom i da se polako razvijamo. Ovako bi mi sve na brzinu. Na pocetku prosle sezone niko nije ocekivao Evropu ali se eto pogodilo sa solidnim pojacanjima i izborena je Evropa. Super, hajmo je odigrati pa dalje polako, planski ali da za par godina imamo klub bez dugova, na zdravim nogama i klub koji ce se boriti za trofeje. Da budemo nesto kao Atletico Madrid u Spaniji, sa dobrim skautom i timom trenera koji sistemski moze praviti rezultat a da to ne bude instant uspjeh.
Ali vecina vas bi odmah Dzidice, Husejnovice, titule i ako toga nema Azmir ne valja, svi znaju kako treba i sta treba a briga vas sto jedan covjek mora svaki mjesec dati samo za dugove koji su drugi napravili oko 200 000 KM i jos toliko na redovne troskove, SVOG NOVCA! Lako je pisati i pametovati, iskreno divim se Azmiru, pogotovo kao covjeku koji nije iz Tuzle i skoro sam finansira klub a o glavi mu radi ta neka "carsijska" raja, pa gdje su nasi privatnici sto ne dodju i ne pomognu? Jesu li to oni sto su napravili dugove sve ove godine. Najlakse je biti pametan i diktirati drugome na sta ce pare iz svog dzepa trositi. Kazem, nije mu bilo pametno da se zalijece sa izjavama da ne pita koliko kosta titula ali sta ces, pametnije je graditi klub.
wobly92 je napisao/la:U utakmici koju je posmatralo oko 1000 gledalaca sa tribina za Slobodu su nastupili igrači koji su na Tušanj stigli na probu.
Bilo je i više ja mislim.
Blijeda kopija pravog Chime.Jedini koji se malo pozitivno istakaoODE AZMIR A OSTADOŠE POJAČANJA OVA, KO ĆE IM PLATIT
pa CHIMA je ovaj na drugoj slici sa crvenim rukavima ....

To da Azmir ide, čisto sumnjam-prosto ne vjerujem, ali što se tiče igračke križaljke tu je situacija alarmantna što jest jest. Iako nisam navijač Slobode volio bih da budete baš jaki za sledeću sezonu da imamo što više ekipa u borbi za titulu 

-
- Kontakt:
defour je napisao/la:Prije nekoliko dana citam tekst o rasulu u Celiku, igraci odlaze, upitan opstanak kluba, niko ne vidi izlaz i to me podsjeti na nasu situaciju od prije tri godine kada smo samo mogli sanjati Evropu i kazem sebi Azmire hvala ti! Nevjerovatno je koliko smo nezadovoljni i zaboravljamo gdje smo do jucer bili, sad nam odjednom guzica zinula, ako ne dovedeno top pojacanja za narednu sezonu Azmir ne valja. Istina, pogrijesio je sto se zalijetao sa ovakvim izjavama. Nakon one dubioze prije tri godine, pogledaj nas danas, Evropa, reprogram, ogroman dio dugova vracen i opet smo nezadovoljni.

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ljudi Azmir je izgubio kompas,ne zato sto je htio nastetit slobodi,vec jednostavno previse je zagrizao,a nije mogao sazvakati,plus sabotiraju ga na sve strane.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Korak po korak, kada je dosao situacija bila beznadezna. A sada je klub vec daleko bolji i normalniji.Muumii je napisao/la:Ljudi Azmir je izgubio kompas,ne zato sto je htio nastetit slobodi,vec jednostavno previse je zagrizao,a nije mogao sazvakati,plus sabotiraju ga na sve strane.
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:defour je napisao/la:Prije nekoliko dana citam tekst o rasulu u Celiku, igraci odlaze, upitan opstanak kluba, niko ne vidi izlaz i to me podsjeti na nasu situaciju od prije tri godine kada smo samo mogli sanjati Evropu i kazem sebi Azmire hvala ti! Nevjerovatno je koliko smo nezadovoljni i zaboravljamo gdje smo do jucer bili, sad nam odjednom guzica zinula, ako ne dovedeno top pojacanja za narednu sezonu Azmir ne valja. Istina, pogrijesio je sto se zalijetao sa ovakvim izjavama. Nakon one dubioze prije tri godine, pogledaj nas danas, Evropa, reprogram, ogroman dio dugova vracen i opet smo nezadovoljni.
Sta ce biti sutra,ostaje da vidimo, samo se mozemo nadati najboljem.![]()

Chima znači ipak nije razočarao!!!RUDARSKA2 je napisao/la: pa CHIMA je ovaj na drugoj slici sa crvenim rukavima ....

Svi očekuju odlazak Azmira, a sutra predstavljanje igrača novih i ovih koji su potpisali a nije objavljeno

@defour

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Iz tvojih usta u Bozje usi.wobly92 je napisao/la:Chima znači ipak nije razočarao!!!RUDARSKA2 je napisao/la: pa CHIMA je ovaj na drugoj slici sa crvenim rukavima ....Ma liče svi
![]()
Svi očekuju odlazak Azmira, a sutra predstavljanje igrača novih i ovih koji su potpisali a nije objavljeno
@defour
A nije sve tako cisto ni oko ovih odlazaka,neko je napisao za Ahmetovica medju razlozima zbog kojih je otisao,jednu informaciju koju znam licno,a kola su krenula niz brdo poslije utakmice sa drinom,ta utakmica je bila ugovorena da nas pusti drina,nasi su izasli da odigraju kao bajramski turnir,medjutim doslo je do neke promjene plana,vidjeli smo svi sta se desilo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ti druze prvo treba da se potvrdis kao navijac Slobode ovdje jer si sumnjiv u najmanju ruku.Muumii je napisao/la:A nije sve tako cisto ni oko ovih odlazaka,neko je napisao za Ahmetovica medju razlozima zbog kojih je otisao,jednu informaciju koju znam licno,a kola su krenula niz brdo poslije utakmice sa drinom,ta utakmica je bila ugovorena da nas pusti drina,nasi su izasli da odigraju kao bajramski turnir,medjutim doslo je do neke promjene plana,vidjeli smo svi sta se desilo
Nije bilo Musemica. Nije ni trebao za one tarabe na probi dolazitiPozitiva je napisao/la:Dragi forumasi, kad planirate nesto naucit izovih silnih loziona? Bacaju vam se koske, a vi ko Pujdo trobojac na svaku skacete
Imam jedno pitanje. Jel bio Musemic danas na utakmicu?

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Kakvo plakanje bolan pusti se toga. I da hoce da ide neka ide, sta sada postao kao neka p.ic.ka svakih 2 mjeseca bi se malo igrali. I sutra ce traziti vise para, ucjenjivati ce Opstinu i slicno. Samo cmizdri cijelo vrijeme jbt vise igranje. Sto nije bio frajer pa izjavio nisam ja ono sto mislite i ne daju se meni pare tek tako, a ne bubanje nekakvih cifara, igranje milionima i kad je vidio da treba dati lovu onda jbg Opstina kriva.Sariel je napisao/la:Nego ko ce plakat? I zasto?od tuge il su suze radosnice?wobly92 je napisao/la:Vjeruj, neće Azmir biti taj koji će plakaticarapa je napisao/la: Sutra ce na presu plakati kako on daje pare a Opcina mu ne pomaze dovoljno, iako mu daju vise nego ijednoj Upravi prije.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.