FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobra ova tastatura fk sarajevo[SNOWBOARDER]
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Nikad ne reci nikad. Nije Said bio u nekoj formi kad je dosao kod nas (sto se moglo i primijetiti) pa bi sta bi. Ja bih volio da je tu pa da se nikad i ne skine. Kad se moglo placati 'nakim anamo' igracima, neka i on nesto zaradi ZASLUZIO JE.DenchiNL je napisao/la:veće su šanse da će Rustemović naučiti šutirati i dodavat....nego da Said dostigne pola svoje forme zadnji put kad je bio ovdje......
Govori u svoje ime,jer ja licno tog Kostica ne zelim da dodje kod nas,Dzidic je vec nesto,plus stranacBesic je napisao/la:Al kako zijanismo Kostica.
Hurticu apostolu Sejtovski samo te Dzidic moze oprat i taj turak iz Belgije
ma jok ba, ne znam kakvo je to furanje "da je invalid samo nek dođe" , mnogo bi bilo glupo da dođe pa da mu raja zvižde ili pojedinci dobacuju i psuju...bolje da ostane u dobrom sjećanju....obiteljskicovjek je napisao/la:Nikad ne reci nikad. Nije Said bio u nekoj formi kad je dosao kod nas (sto se moglo i primijetiti) pa bi sta bi. Ja bih volio da je tu pa da se nikad i ne skine. Kad se moglo placati 'nakim anamo' igracima, neka i on nesto zaradi ZASLUZIO JE.DenchiNL je napisao/la:veće su šanse da će Rustemović naučiti šutirati i dodavat....nego da Said dostigne pola svoje forme zadnji put kad je bio ovdje......
što tjeramo upravu onda ako za nekog mogu plaćat da sjedi a za nekog ne....gluposti nismo Vratnik....profesionalizam striktno.....stipu nostalgiju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
U kost... al treba bit realan...PitarBordo je napisao/la:Bravo Denchi, da si bliže platio bih pivu.

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Ako bi nekim slucajem Sloboda izgubila evropsku licencu,i mi uletjeli umjesto Slobode za istu.Interesuje me da li bi pokupili njihov koeficijent,ili bi bio naš.Eto onako cisto informativno.
@Denchi damu do poda kad si ovo za Saida napisao. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Joj Husare, ka'e samo SDA do mezara. Pravi kar'naš. Završi nam Ordagu, ukloni Šeleta i oprostićemo ti frtalj slova S od svete ti stranke.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jao papka,pravo SDA glasacko tijelo.FrancescoTotti je napisao/la:macoo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ma **** to ,jel papak ili je SDA.
Bitno je da radi u interesu Sarajeva,a njegove licna opredejenja me ne interesuju.
Bitno je da radi u interesu Sarajeva,a njegove licna opredejenja me ne interesuju.

Ovaj Saric po izgledu polu Okic polu Melunovic
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
GLUHO I DALEKO BILOzlo87 je napisao/la:Ovaj Saric po izgledu polu Okic polu Melunovic
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sta ono slancima radite na prepucavanjima....
Niste humani ljude na suze tjerate...

Niste humani ljude na suze tjerate...

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Ja papka braco draga sta je ovo...FrancescoTotti je napisao/la:macoo
Leon Benko
Leon Benko
Ali dobro ako cemo realno i Saidov je mozda i veci papak ali to je takoamypitar je napisao/la:Ma **** to ,jel papak ili je SDA.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Ali dobro ako cemo realno i Saidov je mozda i veci papak ali to je takoamypitar je napisao/la:Ma **** to ,jel papak ili je SDA.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- ElCartel11
- Kontakt:
Joj Totti brate meni si dojadio vise sa ovim, ne znam samo kako ovom trolu nisi hahaFrancescoTotti je napisao/la:pusti njegaa hajmo ga poduvat nasem bhtelecomu Diniiiiii! Ne odgovori hoces li.Majkl je napisao/la: Jao papka,pravo SDA glasacko tijelo.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pricam na njegov jezik. Govorim besmisliceElCartel11 je napisao/la:Joj Totti brate meni si dojadio vise sa ovim, ne znam samo kako ovom trolu nisi hahaFrancescoTotti je napisao/la: pusti njegaa hajmo ga poduvat nasem bhtelecomu Diniiiiii! Ne odgovori hoces li.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Dadox, kulinban1189, Varijantas8 i 57 gostiju.