A zato tebe znači nije bilo ni na mapi...pinoglavi je napisao/la:Koje se gluposti pisu, odjednom vas 10 ima info da ode Azmir, sacekati cemo sutra onda pa da vidimo. Poenta je, ne serite previse i ne crnjacite previse. Znao sam da cu naletiti na ovakve gluposti na pauzi pa nisam ni citao forum.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
- Kontakt:
je li istina i da Kostic ide u Zelju ?
-
- Kontakt:
YEBEM TI ZIVOT I OVE PAUZE I OSTAVKE I SVE! KOJI KURACCCC SVAKU PAUZU IMAMO NEKAKVIH PROBLEMA! AZMIRE AKO TI SE IDE, IDI VISE, NE MOGU SE NERVIRAT! YEBEM TI NEGATIVU I ZIVOT!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
...
Zadnja izmjena: Mago, dana/u 09 jun 2016, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Na galeriji sam nešto piskarao.Ovdje sam konto odmoriti do utakmica PL lige 12.Treba podvući crtu ispod prethodne sezone.Ali vidim nešto nije u redu ,nazovem čovjeka, imam šta čuti. Nije dobro na žalost.tuzlak1987 je napisao/la:Gdje si ti sloboda72 zadnje tri sedmice? Sada dosao pricas da Azmir sutra odlazi, a prije toga te nema nikako.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 08 jun 2016, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Jbg, nek' se i on više odluči. Ili neka ide, ili neka ostane i bori se za ono sto je počeo, previše majmuniše. Čim negdje zapne, op, ostavka.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Tacno sam znao da cemo se u toku ove pauze 5 puta "raspasti" i isto toliko puta cemo biti tim koji ce se prosetati ligom.Rimes87 je napisao/la:A zato tebe znači nije bilo ni na mapi...pinoglavi je napisao/la:Koje se gluposti pisu, odjednom vas 10 ima info da ode Azmir, sacekati cemo sutra onda pa da vidimo. Poenta je, ne serite previse i ne crnjacite previse. Znao sam da cu naletiti na ovakve gluposti na pauzi pa nisam ni citao forum.
10 ih rece da ide Azmir, bas da vidimo.
Nad tobom sunce najljepše sja
"Prema potpisanom sporazumu i reprogramu duga planirano je da Sloboda u naredne tri godine u jednakim ratama izmiri sve svoje obaveze prema Poreznoj upravi. Riječ je o dugu koji se u FK Sloboda skupljao proteklih 18 godina. Međutim, nakon što su uplaćene prve dvije rate, problem je nastao kod treće. Na donatorskim večerama koje su nedavno održane u Tuzli sakupljeno je oko 160.000 KM. Ostatak 30.000 KM koliko nedostaje za treću ratu duga niko, čini se, ne da: Husić iz revolta, dok Gradska uprava tvrdi da više ništa ne može dati.
Sve će biti jasnije na presskonferenciji koja je u FK Sloboda zakazana za sutra u 10:00 sati."
Sve će biti jasnije na presskonferenciji koja je u FK Sloboda zakazana za sutra u 10:00 sati."
Pisanja idiotskog Bportala
-
- Kontakt:
Azmir na svakoj pauzi ode pa se vrati jbt...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
opet raspad sistema, po ko zna koji put u nasoj historiji...
U utakmici koju je posmatralo oko 1000 gledalaca sa tribina za Slobodu su nastupili igrači koji su na Tušanj stigli na probu.
Bilo je i više ja mislim.
Blijeda kopija pravog Chime.
Jedini koji se malo pozitivno istakao
ODE AZMIR A OSTADOŠE POJAČANJA OVA, KO ĆE IM PLATIT
Bilo je i više ja mislim.
Blijeda kopija pravog Chime.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nevjerovatno stvarno, u par sati dobijam informaciju da je par novih igrača sređeno, i to baš dobrih, i onda ovakvo nešto. Ko koga pravi budalom, stvarno više ne znam.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Haj ako nista ostat ce nam da mozemo za Slogu SH navijati hahahaha
Il neko namjerno plasira ove informacije oko raspada ili nas od sutra nema. Fakat mrzim svaku pauzu. Uvijek neki belaj 

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ja mislim da je svima dosta više...
Kakav odlazak Azmira,sta sad pisete gluposti,nigdje veze!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
"Prije pola sata zajedno sa Azmirom sišao s tribine do svlačionice. Čovjek lijepo kaže: prigovaraju mi kako ne dam priliku dobrim igračima iz Srebrenika, Živinica, zovu me razni ljudi koji imaju igrače za Slobodu. Zato smo javno rekli: Proba je od 05-10 juna, bujrum svima koji misle da su kapacitet za Slobodu. Da ih je došlo stotinu, za svakog bi se našla prilika da pokaže šta zna. Samo vjerujte u Slobodu i sve će biti ok."
komentar M.Š. a vas ostale ne bas sve nabijeeem na .....

komentar M.Š. a vas ostale ne bas sve nabijeeem na .....

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Ma jok to, gasimo se, ode Azmir.pompom je napisao/la:"Prije pola sata zajedno sa Azmirom sišao s tribine do svlačionice. Čovjek lijepo kaže: prigovaraju mi kako ne dam priliku dobrim igračima iz Srebrenika, Živinica, zovu me razni ljudi koji imaju igrače za Slobodu. Zato smo javno rekli: Proba je od 05-10 juna, bujrum svima koji misle da su kapacitet za Slobodu. Da ih je došlo stotinu, za svakog bi se našla prilika da pokaže šta zna. Samo vjerujte u Slobodu i sve će biti ok."
komentar M.Š. a vas ostale ne bas sve nabijeeem na .....![]()

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Dragi forumasi, kad planirate nesto naucit izovih silnih loziona? Bacaju vam se koske, a vi ko Pujdo trobojac na svaku skacete 
Imam jedno pitanje. Jel bio Musemic danas na utakmicu?

Imam jedno pitanje. Jel bio Musemic danas na utakmicu?
A sad adio...