Pozdrav velikom stručnjaku.emir79 je napisao/la:Nije stvar u velikom pozivu igraca Mese Bazdarevica, nego igraca koje je bespotrebno pozvao , a mogao je kvalitetnije naci. Je li iko od vas ozbiljan misli da ce Mesa od 7 pozvanih iz nase lige koristiti neke u kvalifikacijama?
Japan nam je poslijednja provjera pred kvalifikacije, a on ce koristiti igrace na koje nece racunati u kvalifikacijama. Na kraju ce opet svesti spisak na one koje je i do sad pozivao i bice ona stara "Gdje si bio? NIGDJE! Sta si radio? NISTA!"
Grcevito cemo se sa Grcima boriti za baraz , i tu nema mjesta sa zayebancijama nekvalitetnih igraca.
Rapid da je zadovoljan sa Grahovcem, ne bi dovodio pojacanja na defanzivnom veznom.
Anel Hadzic ako ne nadje klub u 1. turskoj ligi, nema ni on vise sta traziti u reprezentaciji.
Kosoric, Bekic, Duljevic, Stevanovic, zanci bez teksta sam.
Husidic, neka ga je pozvao da ga proba, ako ne valja nazad za USA. Skeptican sam zbog njegovih godina i da nije nasao niti jedan angazman u Evropi, a vec gazi 30.
Memisevic i Ordagic su trebali dobiti sansu, prvi je pozvan sto je OK, a drugi je svakako trebao dobiti priliku i na tome je trebalo stati, a ne pretjerivati bespotrebno.
Za koji klinac poziva golmana? Begovic, Buric, Sehic, nema tu mjesta za nekog novog.
Begovic
Buric
Sehic
Zukanovic
Spahic
Sunjic
Vranjes
Anicic
Kolasinac
Bicakcic
M. Susic
Pjanic
Besic
Cimirot
Susic
Medunjanin
Hadziahmetovic
Vrancic
Lulic
Visca
Dzeko
Ibisevic
Bajic
Hodzic
Djuric
Prvi koji bi trebali dobijati sanse kao potencijalni , Krunic, Milosevic, Dumic?, Horic , Ordagic, Memisevic, Arslanagic?
Ovo treba pozvati i prestati sa bespotrebnim pozivanjem od kojih nemas vise koristi.
I nemojte bespotrebno opravdavati ovo sto Mesa radi, jer vrlodobro znate da u ovome svemu Avaz i raznorazni Sinanovici imaju umjesane prste.
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Nad tobom sunce najljepše sja
Hadziahmetovicedinedin1 je napisao/la:Hadzic ne smiej vise dobiti poziv, kao ni Kosoric, radije zvati Horica i Milosevica imat cemo koristi od njih dvojice
This time next year we'll be millionaires.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Još uvijek sam mišljenja da smo trebali ići sa najjačim sastavom prosto iz razloga jer još uvijek ne znamo kako će se Duljević ili Bekić ili bilo koji drugi snaći sa A sastavom. Po logici, trebao bi biti još bolji ali može biti totalni fijasko. A i inače B tim je uvijek borbeniji od A tima, hoće i oni svoju šansu. Bazu igrača smo proširili, odlično odrađeno ali na neka pitanja ćemo morati još sačekati.
Nadam se da je Meša skontao da preskakat sredini ne smijemo, nema onog nabij loptu pa šta bude. Igra kratkih pasova mora biti, mi nismo ekipa koja zna defnzivno igrati, igrati na duge lopte, to ne znamo. Ona taktika protiv Iraca više ne smije nikad da se ponovi.
Nadam se da je Meša skontao da preskakat sredini ne smijemo, nema onog nabij loptu pa šta bude. Igra kratkih pasova mora biti, mi nismo ekipa koja zna defnzivno igrati, igrati na duge lopte, to ne znamo. Ona taktika protiv Iraca više ne smije nikad da se ponovi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Naravno da ćemo protiv duplo jačih selekcija igrati opreznije, uostalom protivnik nam neće dozvoliti drugačije, ali te utakmice se mogu nabrojati na prste jedne ruke i ne trebaju se uzimati kao generalni stil igre.bhsport je napisao/la:Ovdje se ne slazem, najbolja tekma pod Susicem i najzrelija je bila protiv Francuske u Parizu, formacija 4-5-1 kada je takticki nadmudrio protivnika, zatim isto tako smo igrali protiv Argentine veoma dobro.
Više volim šest bodova protiv Estonije, nego tri protiv Belgije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
mesa pod hitno kontaktirati antu budimira
Zarathustra
Od preuzimanja repke od strane Ćire, jedino smo te imale tekme kiksali u prošlim kvalama pod monarhijom Papketa. Kipar i Izrael su nas koštali plasmana na EP.Virtu4l je napisao/la:Naravno da ćemo protiv duplo jačih selekcija igrati opreznije, uostalom protivnik nam neće dozvoliti drugačije, ali te utakmice se mogu nabrojati na prste jedne ruke i ne trebaju se uzimati kao generalni stil igre.bhsport je napisao/la:Ovdje se ne slazem, najbolja tekma pod Susicem i najzrelija je bila protiv Francuske u Parizu, formacija 4-5-1 kada je takticki nadmudrio protivnika, zatim isto tako smo igrali protiv Argentine veoma dobro.
Slažem se sa tobom oko bodova ali je Papku bolje bilo 2 nego 3.
Mi trebamo juriti prvo mjesto sa Belgijom i što ne ići na pobjedu kući i remi gore.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Trebamo se sigurno boriti za prvo mjesto. Zašto uvijek sebe potcijenjujemo? Vidjeli smo jučer kako se može kad se hoće. Onakvim pristupom igri i zalaganjem sigurno možemo i Belgiju pobjediti. Samo ni nam valjalo da im Wilmots ostane selektor jer čovjek i nije neki stručnjak ne zna baš izvući maksimum iz igrača.bhsport je napisao/la:Od preuzimanja repke od strane Ćire, jedino smo te imale tekme kiksali u prošlim kvalama pod monarhijom Papketa. Kipar i Izrael su nas koštali plasmana na EP.Virtu4l je napisao/la:Naravno da ćemo protiv duplo jačih selekcija igrati opreznije, uostalom protivnik nam neće dozvoliti drugačije, ali te utakmice se mogu nabrojati na prste jedne ruke i ne trebaju se uzimati kao generalni stil igre.bhsport je napisao/la:Ovdje se ne slazem, najbolja tekma pod Susicem i najzrelija je bila protiv Francuske u Parizu, formacija 4-5-1 kada je takticki nadmudrio protivnika, zatim isto tako smo igrali protiv Argentine veoma dobro.
Slažem se sa tobom oko bodova ali je Papku bolje bilo 2 nego 3.
Mi trebamo juriti prvo mjesto sa Belgijom i što ne ići na pobjedu kući i remi gore.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ovo ne bi bilo loše, pošto Lulić zna odigrati u Laziu ovu poziciju
Duljević-------------------------------Višća
--------Lulić----------------Pjanić
---------------Bešić/Cimirot-----------
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Au, dobra ova pravoRokoko87 je napisao/la:Ovo ne bi bilo loše, pošto Lulić zna odigrati u Laziu ovu poziciju

Prodorna krila, odlicni u vezi i tehnicki i fizicki i ofanzivno i defanzivno
Nad tobom sunce najljepše sja
Morat ce Mesa i Kodru malog zvat..
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Mesa dns na utakmici Belgija-Italija prati naseg protivnika u kvalama
samo naprijed Mesa,pravi primjer kako selektor treba da radi svoj posao..pozz za Papeta i papetoljupce 

- Goalgetter
- Kontakt:
Gdje si ga to ugledao?PrinceofVeresija je napisao/la:Mesa dns na utakmici Belgija-Italija prati naseg protivnika u kvalamasamo naprijed Mesa,pravi primjer kako selektor treba da radi svoj posao..pozz za Papeta i papetoljupce

Reče Kristić da je na stadionu.Goalgetter je napisao/la:Gdje si ga to ugledao?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Reče Igor sada u prenosu tekmeGoalgetter je napisao/la:Gdje si ga to ugledao?PrinceofVeresija je napisao/la:Mesa dns na utakmici Belgija-Italija prati naseg protivnika u kvalamasamo naprijed Mesa,pravi primjer kako selektor treba da radi svoj posao..pozz za Papeta i papetoljupce

Ovako su isto Belgijanci igrali protiv nas kad su nas dobili 3-1, u istoj postavci mislim. A pošto sam siguran da će Wilmots letiti nakon Eura ova utakmica (konkretno ova večeras) i ne mora biti neki pokazatelj.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
I ova Belgija večeras bi nas lagano uzela ako ništa drugo onda na individualni kvalitet.Meša je imao šta da vidi i samo jedna Italija može ovalo perfektno odigrati odbranu,,koja trka,požrtvovanost i što je najvažnije zaista veliki kvalitet kojeg mi nemamo .Bez obzira koji je kloc ovaj Vilmots,naša sredina i odbrana i dalje dizelaši spram Belgije,bez obzira na izgubljenu tekmu večeras
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Možemo ih dobiti. Momci su se borili u ove dvije zadnje utakmice protiv Danske i Japana, ginuli su na terenu, valjda su shvatili da se zalaganjem može sve. Možemo nadomjestiti taj nedostatak kvaliteta na taj način. Ako ništa, onda bar po bod iz obe utakmice sa njima izvući. Samo da je poraz izbjeći.aqarius je napisao/la:I ova Belgija večeras bi nas lagano uzela ako ništa drugo onda na individualni kvalitet.Meša je imao šta da vidi i samo jedna Italija može ovalo perfektno odigrati odbranu,,koja trka,požrtvovanost i što je najvažnije zaista veliki kvalitet kojeg mi nemamo .Bez obzira koji je kloc ovaj Vilmots,naša sredina i odbrana i dalje dizelaši spram Belgije,bez obzira na izgubljenu tekmu večeras
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ma naravno da može,evo vidjeli smo da se sa svakim može igrati,,,što kažeš po bod a ne kiksati sa ostalima.Samo hoću da kažem Talijanska(Juveova) odbrana i sredina i naša
Ja sam imao osjećaj da su Belgijanci mogli igrati do sutra da im nebi uspjeli dati gol...Dok naša odbrana kao što smo vidjeli protiv Španaca pa i Japana prvo poluvrijeme ,nekako spora pogotovo na ona ubacivanja u prostor gdje nikoga ne možemo stići,,ali eto pred nama je ,,treba raditi i truditi se..

Uzeli bi oni nas samo je poenta da Belgija može odigrati puno puno bolje nego večeras i da ne trebamo na osnovu ovoga formirati mišljenje, pogotovo ako Wilmots ne ostane selektor a velike su šanse sigurno.aqarius je napisao/la:I ova Belgija večeras bi nas lagano uzela ako ništa drugo onda na individualni kvalitet.Meša je imao šta da vidi i samo jedna Italija može ovalo perfektno odigrati odbranu,,koja trka,požrtvovanost i što je najvažnije zaista veliki kvalitet kojeg mi nemamo .Bez obzira koji je kloc ovaj Vilmots,naša sredina i odbrana i dalje dizelaši spram Belgije,bez obzira na izgubljenu tekmu večeras
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Protiv ovakvog protivnika nisu mogli ni 1% bolje.Raonffa je napisao/la:samo je poenta da Belgija može odigrati puno puno bolje nego večeras
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa nisu protiv Italije i fantastične odbrane, svakom drugom bi napravili probleme. Uglavnom mi teško možemo odigrati kao Talijani večeras tako da je o tome bezvrijedno raspravljati.Virtu4l je napisao/la:Protiv ovakvog protivnika nisu mogli ni 1% bolje.Raonffa je napisao/la:samo je poenta da Belgija može odigrati puno puno bolje nego večeras
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Cwirek, Hansestadt, Miske01 i 47 gostiju.