FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
hvala druže, nadam se da je očišćen i da igrači ne nalaze opuške dok izvode aut.tuzlak1987 je napisao/la:Nije los teren toliko, treba ga zaljevati da ne odrveni ..coelho41 je napisao/la:U kakvom je stanju teren poslije one Guče od neki dan?
Oj ljudi pa nije to pripremna tekma sa uigranom ekiđim . Sastavljeba je od Juniora i ovih na probi. Sta ste ocekivali petardu. Pa prvi tim odigra prvu pripremnu sa kantonalnom slogom 0:0
Boli tebe, ti u hladu tamo dok oni trče na terenu.NKMramor je napisao/la:0:4

Šta im je Omerović ono pričao na pauzi...Na kojem jeziku uopšte

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
kantonalnom Slogom, vidim razumijes se pravoxeksor je napisao/la:Oj ljudi pa nije to pripremna tekma sa uigranom ekiđim . Sastavljeba je od Juniora i ovih na probi. Sta ste ocekivali petardu. Pa prvi tim odigra prvu pripremnu sa kantonalnom slogom 0:0

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Eto nerazumjem se trebam li ti tacno navest naziv lige, itd. Gledo sam vise utakmica Kantonalne sloge nego ti Slobode.
Evo zbog ovog perfektnog decka.
2.Liga FBiH-Sjever
2.Liga FBiH-Sjever
netacno, inace 1 fbih ligaxeksor je napisao/la:Eto nerazumjem se trebam li ti tacno navest naziv lige, itd. Gledo sam vise utakmica Kantonalne sloge nego ti Slobode.
2.Liga FBiH-Sjever
Jel to i dalje kuknjava? 

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Nisu jos.tzmalisa je napisao/la:netacno, inace 1 fbih ligaxeksor je napisao/la:Eto nerazumjem se trebam li ti tacno navest naziv lige, itd. Gledo sam vise utakmica Kantonalne sloge nego ti Slobode.
2.Liga FBiH-Sjever
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
ne ofiraj me, ucim se trollatDoeTz je napisao/la:Nisu jos.tzmalisa je napisao/la:netacno, inace 1 fbih ligaxeksor je napisao/la:Eto nerazumjem se trebam li ti tacno navest naziv lige, itd. Gledo sam vise utakmica Kantonalne sloge nego ti Slobode.
2.Liga FBiH-Sjever
wobly92 je napisao/la:Boli tebe, ti u hladu tamo dok oni trče na terenu.NKMramor je napisao/la:0:4![]()
🔴⚫️
Pa posto će dobit krainu već se zna onda se slazem stobom i izvinjavam se . Do mene je 

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
koliko zavrsi utakmica?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zafrkan je Jasmin igrac, daje pare covjeku koji ubacuje baklje u teren, dao mu pare da ga cuva kako bi mogao doci na utakmicu da se pokaze kao Slobodas, a u biti iza ledja radi sve sto ne treba Slobodi.
Niti jedno obecanje nije ispunio, a prosao je ispod radara. Onaj protest uopste nije niti urodio plodom jer je on nakon protesta bacio u javnost opet laz i ljudi su se smirili, a u toku svega toga je radio kontra Slobode.
U konacnici nije pomogao nista, dao je jedno veliko nista, a nasoj upravi je palo sve na grbacu. A usput zaradio poene, ispao kao covjek koji voli Slobodu.
Bas me zanima to sta je sutra, nadam se da nije najgore jer ocigledno da su sve garancije klubu pale u vodu.
Niti jedno obecanje nije ispunio, a prosao je ispod radara. Onaj protest uopste nije niti urodio plodom jer je on nakon protesta bacio u javnost opet laz i ljudi su se smirili, a u toku svega toga je radio kontra Slobode.
U konacnici nije pomogao nista, dao je jedno veliko nista, a nasoj upravi je palo sve na grbacu. A usput zaradio poene, ispao kao covjek koji voli Slobodu.
Bas me zanima to sta je sutra, nadam se da nije najgore jer ocigledno da su sve garancije klubu pale u vodu.

-
- Kontakt:
Mora li Sloboda imati pauze?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Što otkrivaš identitetwobly92 je napisao/la:Boli tebe, ti u hladu tamo dok oni trče na terenu.NKMramor je napisao/la:0:4![]()

Hvala .To je na Sonom Trgu u zgradi SD Sloboda.shaman7 je napisao/la:Presica u 10 u SD-u iznad nekog kafea, taman mi izbacilo na fb, a valjda imate na zvanicnojsloboda72 je napisao/la:Mislim da trebamo ostati do kraja uz našeg Predsjednika.Potrudit ću se da saznam kad je sutra presica i gdje.
Na žalost radili su muiza leđa i u klubu .Veselinović ima ugovor na 1+1 godinu a ne na dvije do 2017.Znači da može odmah u Zvezdu.Predsjednik se šokirao kad je saznao za to.Juftarite ko posti i sažvačite ove informacije, pa da vidimo hoćemo li pustiti da Sloboda ode u 2 ligu sad odmah, ili ko Velež .
Ja volim FK Tuzla City
Tako je druzwfukare987 je napisao/la:realno pun mi vas qrac vise... sve insajderi u usta vas yebem... ne budel sutra ostavka banujte se sami yebote bog vise i insajder, svaki put kad udjem na ovu temu izgubim 10 godina zivota ma mrrsss

- tuzlak1987
- Kontakt:
Gdje si ti sloboda72 zadnje tri sedmice? Sada dosao pricas da Azmir sutra odlazi, a prije toga te nema nikako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.