FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovo je pokazna utakmica koliko ko moze zadovoljit nabpoziji koju igra. Nije fina kupa. Dvojica crnih mogu proc. Al jedan je toliko smjesan dabumirenovid smjeha. Krije se iza sliginih igraca. Dobar je ovaj iz belupa
Niko tu nije za prolaz. Kraj. Nek trpaju još, manje su šanse da bilo ko ostane.
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 08 jun 2016, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
de se ti raspitaj šta je ovo s ostavkom, pusti igrače to je manje bitnoxeksor je napisao/la:Ovo je pokazna utakmica koliko ko moze zadovoljit nabpoziji koju igra. Nije fina kupa. Dvojica crnih mogu proc. Al jedan je toliko smjesan dabumirenovid smjeha. Krije se iza sliginih igraca. Dobar je ovaj iz belupa

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Pa nema tu mozda.moze bit,ili.je dobar ili noga..hahaSARS je napisao/la:Sloboda - Simin Han 0:1 37 minut, ovi sto igraju su kazu tarabe osim jednog crnje koji igra krilo moze nesto biti od njega
80% su šanse da je informacija koju ima sloboda72 tačna.Aerials je napisao/la:de se ti raspitaj šta je ovo s ostavkom, pusti igrače to je manje bitnoxeksor je napisao/la:Ovo je pokazna utakmica koliko ko moze zadovoljit nabpoziji koju igra. Nije fina kupa. Dvojica crnih mogu proc. Al jedan je toliko smjesan dabumirenovid smjeha. Krije se iza sliginih igraca. Dobar je ovaj iz belupa

Tuga su ovi igraci na probi. Sloga je OK tim, mislim da ce proci baraz. Barem se lijepo suncamo na Tusnju 

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Iz belupa je bek? Trebao bi bit skolovan. Prosao je Salzburgovu skoluxeksor je napisao/la:Ovo je pokazna utakmica koliko ko moze zadovoljit nabpoziji koju igra. Nije fina kupa. Dvojica crnih mogu proc. Al jedan je toliko smjesan dabumirenovid smjeha. Krije se iza sliginih igraca. Dobar je ovaj iz belupa
Niko, niko, samo Sloboda
Najjaci su mi navijaci koji su se slikavali sa Ahmetovicem, Saricem itd, sad im yebu sve zivo i brisu slike sa fb-a

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
kako se igra drugovi ko prisustuje na utakmicu eto otidjite i raspitaj te se sta je kako je
-
- Kontakt:
fukara87 je napisao/la:Najjaci su mi navijaci koji su se slikavali sa Ahmetovicem, Saricem itd, sad im yebu sve zivo i brisu slike sa fb-a![]()
![]()

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
izvinite sto upadam, kaze jaran da su katastrofa. bice slike na mislim sport 1 portaluadnan27 je napisao/la:kako se igra drugovi ko prisustuje na utakmicu eto otidjite i raspitaj te se sta je kako je
Ma kaka ba ostavka. Da ima naznake ikake. Nebi onaj kondicioni danas izjavio da ostaje u slobidi. Već bi otrcu u Sarajevo. Ljudi. Za sarića se znalo prije 10 dana. Ahmet je uletio slucajno. Kaka ostavka dan prije priprema gdje su nakon kupresa i 20 000 uplate, regulisane priđreme u skupom catezu u sloveniji za 60 000.

Visoke su rate sad kad je reprogram na 3 godine tj 36 njeseci.
Kad su date garancije i formiran budžet ,Gradsko vijeće je imalo u vidu projekciju reprograma na 10 godina.Dali su 240 000 za ovu godinu, međutim to je sad smiješan iznos.Predsjednik Husić je tražio rebalans Budžeta Grada obzirom na novonastalu situaciju ali i činjenicu da je Budžet za period jan-mart u suficitu 3 miliona.Vlast ne smije u rebalans jer bi to bilo navodno ulaganje u izbornu kampanju.Rebalans su ostavili za poslije izbora.Predsjednik Husić se ne slaže sa tim jer u tom slučaju sve pada na njegova leđa.Zamislite samo Ahmetović je tražio 10 000 za mjesec.itd itd.
Kad su date garancije i formiran budžet ,Gradsko vijeće je imalo u vidu projekciju reprograma na 10 godina.Dali su 240 000 za ovu godinu, međutim to je sad smiješan iznos.Predsjednik Husić je tražio rebalans Budžeta Grada obzirom na novonastalu situaciju ali i činjenicu da je Budžet za period jan-mart u suficitu 3 miliona.Vlast ne smije u rebalans jer bi to bilo navodno ulaganje u izbornu kampanju.Rebalans su ostavili za poslije izbora.Predsjednik Husić se ne slaže sa tim jer u tom slučaju sve pada na njegova leđa.Zamislite samo Ahmetović je tražio 10 000 za mjesec.itd itd.
Ja volim FK Tuzla City
Koje se gluposti pisu, odjednom vas 10 ima info da ode Azmir, sacekati cemo sutra onda pa da vidimo. Poenta je, ne serite previse i ne crnjacite previse. Znao sam da cu naletiti na ovakve gluposti na pauzi pa nisam ni citao forum.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ovo nije ni pripremna utakmica,već pokazna ovih na probi. Da je 10:0 nebitno. Pa izgubi zimus prvi tim na prvoj pripremnoj od lukavca 3:0 orvi tim. Sta dramite. Bitno je da se vide kaki su ti na probi. Odtadili 1 trening. Aj malo pozitivedundjer je napisao/la:izvinite sto upadam, kaze jaran da su katastrofa. bice slike na mislim sport 1 portaluadnan27 je napisao/la:kako se igra drugovi ko prisustuje na utakmicu eto otidjite i raspitaj te se sta je kako je
- JohnCleese
- Kontakt:
Pod 1 Bez reklamiranja bilo kakvih drugih portala na ovom forumu molim !!!dundjer je napisao/la:izvinite sto upadam, kaze jaran da su katastrofa. bice slike na mislim sport 1 portaluadnan27 je napisao/la:kako se igra drugovi ko prisustuje na utakmicu eto otidjite i raspitaj te se sta je kako je
Pod 2 Jaran te laze, i ne samo danas inace te laze
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
To je info za javnost,Igračima je rečeno kakva je stvarna situacija.Dakle dženaza.xeksor je napisao/la:Ma kaka ba ostavka. Da ima naznake ikake. Nebi onaj kondicioni danas izjavio da ostaje u slobidi. Već bi otrcu u Sarajevo. Ljudi. Za sarića se znalo prije 10 dana. Ahmet je uletio slucajno. Kaka ostavka dan prije priprema gdje su nakon kupresa i 20 000 uplate, regulisane priđreme u skupom catezu u sloveniji za 60 000.
Ja volim FK Tuzla City
Trenutno korisnika/ca: adnan27, Bihac96, BordoBolesnik, dundjer, Forster, franklampard8, fukara87, Gifron, HalaMadrid, hulehule, katarakta, kontra, krmpotich, NKMramor, pompom, Rule_hz, skoJaa, sloboda72, SlobodaTuzla1919, tzmalisa, xeksor i 60 gostiju.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.